Reclamă

Simona Halep nu s-a căsătorit. Ce a sărbătorit de fapt alături de Toni Iuruc

Mesajele cu felicitări pentru cuplul de îndrăgostiți au acaparat internetul atunci când primele imagini de la nunta Simonei au fost făcute publice. S-a speculat atunci că mulți apropiați ai sportivei s-au simțit deranjați de faptul că nu au fost invitați la marele eveniment. Cu toate acestea, frusmoasa tenismenă a decis să clarifice lucrurile și să aducă mai multe explicații publicului. Simona Halep a declarat faptul că nu s-a căsătorit, ci doar a organizat o petrecere de logodnă.

Publicat: 30 iulie 2021, 11:35 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 18:38

Petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut loc într-o zi de mare însemnătate pentru lumea sportului. Sportiva a ales să sărbătorească momentul chiar în ziua deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Evenimentul a fost unul restrâns și privat, prin urmare doar apropiații cuplului au putut lua parte.

Simona Halep nu s-a căsătorit

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani. Dragostea lor pare să fie dusă acum la următorul nivel, iar sportiva a decis să facă marele pas pentru a întemeia o familie alături de logodnicul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru că evenimentul de la Izvorani a fost unul restrâns, oamenii au presupus că Simona și-a oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. În vârstă de doar 29 de ani, sportiva a decis să rupă tecerea și să lămurească ce s-a întâmplat de fapt la petrecerea privată.

Reclamă

Simona Halep a declarat public faptul că nu s-a căsătorit. Conform declarațiilor acesteia, Simona a organizat o simplă petrecere de logodnă.

Voi avea o familie deosebită, sunt sigură de acest lucru. Încă nu m-am măritat, chiar dacă mulți s-au supărat că nu i-am invitat la petrecerea de logodnă. Cel mai probabil mă voi mărita în viitorul apropiat.

– Simona Halep

Simona a ținut să lămurească evenimentele petrecute la Izvorani. Petrecerea care a avut loc a fost un eveniment privat. Oamenii apropiați din viața cuplului au luat parte împreună la petrecerea care a celebrat logodna celor doi.

Reclamă

Relația dintre Simona Halep și Ioni Iuruc

Se pare că Simona Halep încă nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Petrecerea care a avut loc la Izvorani a fost doar un eveniment simbolic care să marcheze logodna celor doi. Evenimentul a fost unul restrâns și privat alături de oamenii apropiați din viața cuplului de îndrăgostiți. Simona a reușit atunci să atragă privirile tuturor cu rochia superbă pe care a ales-o.

Deși petrecerea nu a fost una de oficializare a căsătoriei în fața ofițerului de stare civilă, Simona a părut extrem de fericită. Fotografii au surprins-o tot timpul fiind zâmbitoare și purtând discuții cu apropiații. Sportiva și-a confirmat cererea în căsătorie în luna iulie. Conform surselor, Simona a mărturisit acest detaliu din viața sa în cadrul unei declarații de presă.

Inelul de logodnă este foarte frumos și îl port cu mândrie. Chiar dacă în trecut aș fi spus că este un moment banal, pot spune că nu a fost deloc așa. Am fost foarte emoționantă și m-am bucurat să-l am pe Toni alături de mine. Vom pleca împreună la un drum frumos.

– Simona Halep

Deși Simona nu vorbește în general despre viața sa, sportiva este fericită peste măsură și se bucură să împărtășească aceste lucruri cu admiratorii săi. După ce speculațiile privind căsătoria sa au apărut în presă, sportiva a simțit nevoia să lămurească lucrurile pentru toată lumea.

În cele din urmă, Simona Halep a mărturisit faptul că nu s-a căsătorit, însă așteaptă cu nerăbdare să-și întemeieze o familie alături de logodnicul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×