Reclamă

Simona Halep s-a căsătorit. Ce ținută a purtat jucătoare de tenis în cea mai importantă zi din viața sa

Simona Halep s-a căsătorit într-o zi cu mare însemnătate pentru lumea sportului. Frumoasa tenismenă și-a unit destinele cu Toni Iuruc chiar în ziua deschiderii Oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simona a spus cu zâmbetul pe buze marele DA în fața ofițerului de stare civilă într-o rochie care a atras privirile tuturor.

Publicat: 24 iulie 2021, 10:27

Toni Iuruc și Simona Halep trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost împreună pentru mai bine de doi ani și nu s-au sfiit să-și arate dragostea unul față de celălalt. În vârstă de doar 29 de ani, Simona a confirmat că s-a logodit cu alesul inimii sale încă din luna iunie a anului acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a căsătorit

Toni Iuruc a reușit să o facă pe frumoasa tenismenă să spună cel mai frumos și convins da. Aceasta și-a arătat entuziasmul cu privire la căsătorie și în trecut. La una din conferințele de presă unde a fost întrebată despre inelul de logodnă, Simona a povestit cu multă căldură în suflet cum s-a petrecut cererea în căsătorie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc într-un eveniment cât se poate de discret. Cei doi și-au dorit o ceremonie cât se poate de privată alături de oamenii dragi. Cu toate acestea, fotografiile cu Simona au făcut imediat înconjurul internetului. Simona a optat pentru o rochie superbă, roșie cu un umăr gol.

Reclamă

Cu o așa ținută oamenii nu și-au putut stăpâni reacțiile. Urările au curs în comentarii, iar fotografiile au demonstrat că Simona este mai fericită ca niciodată.

La rochia superbă care i-a pus în evidență corpul bine lucrat după atâtea antrenamente, Simona a asortat o pereche de sandale nude cu toc și o brățară finuță. Invitații la cununia civilă au distribuit și ei pe conturile personale de Instagram fotografii cu frumoasa tenismenă alături de urările de bine.

Cu doar puțin înainte ca evenimentul să aibă loc, a fost postat și un videoclip în care Simona era machiată. Cu un zâmbet larg pe față, tenismena nu și-a putut ascunde fericirea din suflet. Fotbalistul Dimciu Halep, verișorul tenismenei a postat o fotografie cu Simona în care oamenii i-au putut admira întreaga ținută.

Reclamă

Deși Simona Halep s-a căsătorit în mare secret, oamenii nu și-au putut abține comentariile de bine și felicitările pentru cuplul de îndrăgostiți.

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu logodnicul său Toni Iuruc. Ceremonia de la starea civilă a fost una restrânsă și privată. Ochii au fost ațintiți tot timpul asupra frumoasei tenismene care și-a făcut apariția într-o rochie superbă roșie.

Simona nu și-a putut ascunde încântarea și a zâmbit tot timpul. Povestea de iubire dintre cei doi a început acum mai bine de doi ani. Simona a confirmat cererea în căsătorie în luna iulie conform mai multor surse. În cadrul unei declarații de presă Simona a povestit mai multe detalii despre fericitul eveniment de atunci.

E foarte frumos, inelul de logodnă, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment extrem de deosebit! Poate în trecut aș fi spus că e un moment banal, dar nu a fost deloc așa. Am fost foarte emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună.

– Simona Halep

Declarațiile Simonei au vorbit de la sine. Deși nu îi place să vorbească despre viața personală, Simona a decis să împărtășească vestea fericită și cu restul oamenilor.

La fel s-a întâmplat și în cazul ceremoniei de cununie civilă. Simona Halep s-a căsătorit într-un eveniment restrâns și privat la Izvorani, unde doar cei apropiați au putut lua parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×