Reclamă

Simona Halep s-a căsătorit. Ce ținută a purtat jucătoare de tenis în cea mai importantă zi din viața sa

Simona Halep s-a căsătorit într-o zi cu mare însemnătate pentru lumea sportului. Frumoasa tenismenă și-a unit destinele cu Toni Iuruc chiar în ziua deschiderii Oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simona a spus cu zâmbetul pe buze marele DA în fața ofițerului de stare civilă într-o rochie care a atras privirile tuturor.

Publicat: 24 iulie 2021, 10:27

Toni Iuruc și Simona Halep trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost împreună pentru mai bine de doi ani și nu s-au sfiit să-și arate dragostea unul față de celălalt. În vârstă de doar 29 de ani, Simona a confirmat că s-a logodit cu alesul inimii sale încă din luna iunie a anului acesta.

Simona Halep s-a căsătorit

Toni Iuruc a reușit să o facă pe frumoasa tenismenă să spună cel mai frumos și convins da. Aceasta și-a arătat entuziasmul cu privire la căsătorie și în trecut. La una din conferințele de presă unde a fost întrebată despre inelul de logodnă, Simona a povestit cu multă căldură în suflet cum s-a petrecut cererea în căsătorie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc într-un eveniment cât se poate de discret. Cei doi și-au dorit o ceremonie cât se poate de privată alături de oamenii dragi. Cu toate acestea, fotografiile cu Simona au făcut imediat înconjurul internetului. Simona a optat pentru o rochie superbă, roșie cu un umăr gol.

Reclamă

Cu o așa ținută oamenii nu și-au putut stăpâni reacțiile. Urările au curs în comentarii, iar fotografiile au demonstrat că Simona este mai fericită ca niciodată.

La rochia superbă care i-a pus în evidență corpul bine lucrat după atâtea antrenamente, Simona a asortat o pereche de sandale nude cu toc și o brățară finuță. Invitații la cununia civilă au distribuit și ei pe conturile personale de Instagram fotografii cu frumoasa tenismenă alături de urările de bine.

Cu doar puțin înainte ca evenimentul să aibă loc, a fost postat și un videoclip în care Simona era machiată. Cu un zâmbet larg pe față, tenismena nu și-a putut ascunde fericirea din suflet. Fotbalistul Dimciu Halep, verișorul tenismenei a postat o fotografie cu Simona în care oamenii i-au putut admira întreaga ținută.

Reclamă

Deși Simona Halep s-a căsătorit în mare secret, oamenii nu și-au putut abține comentariile de bine și felicitările pentru cuplul de îndrăgostiți.

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu logodnicul său Toni Iuruc. Ceremonia de la starea civilă a fost una restrânsă și privată. Ochii au fost ațintiți tot timpul asupra frumoasei tenismene care și-a făcut apariția într-o rochie superbă roșie.

Simona nu și-a putut ascunde încântarea și a zâmbit tot timpul. Povestea de iubire dintre cei doi a început acum mai bine de doi ani. Simona a confirmat cererea în căsătorie în luna iulie conform mai multor surse. În cadrul unei declarații de presă Simona a povestit mai multe detalii despre fericitul eveniment de atunci.

E foarte frumos, inelul de logodnă, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment extrem de deosebit! Poate în trecut aș fi spus că e un moment banal, dar nu a fost deloc așa. Am fost foarte emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună.

– Simona Halep

Declarațiile Simonei au vorbit de la sine. Deși nu îi place să vorbească despre viața personală, Simona a decis să împărtășească vestea fericită și cu restul oamenilor.

La fel s-a întâmplat și în cazul ceremoniei de cununie civilă. Simona Halep s-a căsătorit într-un eveniment restrâns și privat la Izvorani, unde doar cei apropiați au putut lua parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×