Reclamă

Povestea de dragoste dintre Ed Sheeran și Cherry Seaborn. Cei doi se cunosc din adolescență

Ed Sheeran nu este una dintre vedetele cărora le place atenția presei, adeseori preferând ca viața sa privată să nu fie pusă sub lumina reflectoarelor. Povestea de dragoste dintre Ed Sheeran și Cherry Seaborn îi impresionează însă pe fanii acestuia și a atras admirația tuturor.

Publicat: 26 iunie 2021, 7:05

Deși perechea s-a întâlnit în adolescență, povestea lor de dragoste a început mult mai târziu. Cei doi par a fi extrem de fericiți împreună, iar acest lucru reiese din cântecele muzicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ed Sheeran și Cherry Seaborn se cunosc din adolescență

Cherry Seaborn și Ed Sheeran s-au cunoscut la liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk. Se zvonește că muzicianul ar fi avut încă de pe atunci o pasiune pentru colega sa de clasă.

După încheierea studiilor secundare, Cherry Seaborn, care este consultant financiar, a urmat Universitatea Duke, care se află în Durham, Carolina de Nord, în SUA.

Relația lor a început în 2015, conform presei mondene

Sheeran și Seaborn au fost zăriți împruenă în iulie 2015, în New York. Cântărețul a mărturisit cum s-a reîntâlnit cu Cherry Seaborn, după ani de zile de la încheierea liceului. Se pare că unul dintre prietenii săi cei mai buni lucra în cadrul turneului său muzical. În momentul în care unul dintre concertele sale urma să aibă loc în New York, cei doi amici s-au reîntâlnit cu Cherry, care locuia în orașul american, în acel moment. Foștii colegi au petrecut timp împreună, după ce s-au reunit prin prietenul lor comun.

Reclamă

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au stat departe de ochii presei

În 2016, după câteva luni în care cei doi au avut o relație la distanță, Cherry Seaborn s-a mutat din nou în Marea Britanie, pentru a fi alături de iubitul ei. Povestea de dragoste dintre Ed Sheeran și Cherry Seaborn continuă astfel.

Sheeran a mărturisit că una dintre cele mai populare balade romantice ale sale, melodia „Perfect”, este inspirată de Cherry. Versul „Cu picioarele goale în iarbă, în timp ce ascultăm melodia noastră preferată” (traducere) este despre una dintre conversațiile cuplului, pe care cei doi le purtau când aveau o relație la distanță.

Reclamă

Ed Sheeran a anunțat pentru prima dată logodna sa cu Cherry în ianuarie 2018, alături de o fotografie cu noua sa logodnică. El și-a exprimat cât de fericiți și îndrăgostiți sunt.

Nunta lor a fost secretă

În februarie 2018, presa a început să speculeze cu privire la o căsătorie secretă între cei doi. La doar o lună după ce aceștia au anunțat logodna. Inelul pe care Ed Sheeran îl purta pe mâna stângă, la Premiile Brit Awards, a stârnit atenția tuturor.

Sheeran a pus la rândul său „paie pe foc” în timpul unui interviu din august 2018, când a sugerat în glumă că există posibilitatea să se fi căsătorit deja în secret. În momentul în care a fost întrebat care sunt planurile sale de viitor cu Seaborn, el a arătat spre inelul de pe mâna sa și a zâmbit timid. Mai târziu el a afirmat că oricum nu ar face public oricum acest lucru.

Zvonurile spun că cei doi și-ar fi pus pirostriile în cadrul unei ceremonii private, ce a avut loc în decembrie 2018, chiar înaintea sărbătorilor. La eveniment au participat persoane apropiate, într-un număr restrâns. Sheeran confirmă în sfârșit mariajul său, în cântecul „Remember the name”, când o numește pe Seaborn „soția sa”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au o fetiță

În videoclipul muzical al melodiei „Put it all on me”, Sheeran rememorează povestea de dragoste dintre el și soția sa. Aceasta apare, de asemenea, în videoclip.

La puțin timp după aceea, presa vehiculează că Seaborn ar fi însărcinată cu primul copil al cuplului. Prima lor fetiță se numește Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, iar părinții săi o iubesc peste măsură.

Noul single al lui Ed Sheeran

Vineri, 25 iunie 2021, cântărețul a lansat cântecul „Bad Habits”. Publicul nu a mai avut parte din 2017 de o nouă melodie, de la lansarea piesei „Happier”. În 2019 vedeta a anunțat că va lua o pauză muzicală, dar și de la social media, pentru a se concentra asupra familiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×