Reclamă

Serena Williams și fiica sa au purtat ținute identice. Cele două s-au distrat și au dansat pe melodia „Just a Cloud Away”

Serena Williams și fiica sa au purtat ținute identice. Cele două au radiat în haine asortate în timp ce dansau pe melodia „Just a Cloud Away” de la Pharrell. Serena a publicat un videoclip drăguț pe Instagram, iar cei care l-au văzut l-au apreciat imediat.

Publicat: 26 aprilie 2022, 12:06

Serena Williams a demonstrat din nou că știe să se miște pe ritm. Poate la fel de bine așa cum o face și pe terenul de fotbal. Într-un material video publicat pe rețeaua de socializare, Serena și Olympia au purtat ținute identice. Cele două s-au distrat de minune împreună și pare că au o relație extraordinară, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams și fiica sa au purtat ținute identice

Melodia pe care au ales-o este viral pe TikTok. Mama și fiica au râs în timp ce au făcut o coregrafie în duet: „Era timpul să apar alături de prietena mea cea bună”. Fanii câștigătoarei a 23 de turnee de Grand Slam și fetița ei au fost rapid admirate de fani. Cele două au primit o mulțime de mesaje de susținere.

Pe măsură ce video se derula, Williams și Olympia au putut fi văzute ținându-se de mână în ținute asortate. Acestea au purtat rochii negre, pantofi și poșete, dar după câteva mișcări de dans au hotărât că este timpul pentru o schimbare de ținută.

De la ținute elegante, cele două au apărut îmbrăcate în pijamale asortate. Acesta nu este primul video în care cele două apar împreună în timp ce se distrează și petrec timp de calitate. Cele două au apărut în rochii Balmain la Paris Fashion Week. La câteva săptămâni distanță s-au filmat pe terenul de tenis, tot în ținute asortate.

Reclamă

„Uneori este mini me!” Williams a subtitrat videoclipul, sugerând că chiar și ea ar putea avea o competiție pe terenul de tenis.

Ce spune Serena despre relația cu fetița sa

Williams o are pe micuța Olympia din relația cu antreprenorul Alexis Ohanian. Cei doi s-au căsătorit în 2017, la aproape doi ani după ce dragostea lor a luat amploare.

Reclamă

Deși Williams și fiica ei sunt cât se poate de apropiate, vedeta a fost sinceră cu privire la luptele ei de a se conecta cu fiica sa imediat după experiența unei sarcini chinuitoare. După ce a născut prin cezariană de urgență în 2017, medicii au găsit cheaguri de sânge care puneau viața lui Williams în pericol. Acesta a fost deschisă chiar și în ceea ce privește relația cu soțul ei.

Într-un interviu pentru Elle în aprilie, campioana a vorbit despre cât de mult tânjea după o „conexiune” specială pe care nu a simțit-o niciodată în timpul sarcinii.

„Este ceva despre care oamenii nu vorbesc de obicei. Ar trebui să fim îndrăgostiți din prima secundă”, a scris Williams. „Da, eram o leoaică care și-ar proteja copilul cu orice preț, dar nu simțeam nimic mai mult. Am tot așteptat să simt că o cunosc în timpul sarcinii, dar sentimentul nu a venit niciodată. Tânjeam după el. „

Deși poate că nu a fost ușor de la început, Williams a spus că lucrurile s-au declanșat în sfârșit. Acel moment s-a întâmplat când ea și Ohanian au ajuns cu fetița lor nou-născută acasă și s-au bucurat de intimitatea lor.

„Când am văzut-o în sfârșit și am știut că va fi o fată, acesta era un lucru pe care îl știam despre ea înainte de a fi confirmat. Am iubit-o imediat”, a scris Williams. „Nu a fost chiar instantaneu, dar a fost acolo, și din acea sămânță, a crescut. Nu mă puteam opri să mă holbez la ea, Olympia mea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×