Reclamă

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock și spune că „violența sub toate formele ei este otrăvitoare”: „Sunt rușinat”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock după ce comediantul a făcut glume pe seama Jadei. Actorul l-a lovit cu palma peste față. „Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost în afara limitelor și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au reprezentat bărbatul care vreau să fiu”, a scris Will Smith pe Instagram.

Publicat: 29 martie 2022, 11:50

La o zi după Gala Premiilor Oscar 2022, Smith, în vârstă de 53 de ani, a scris o declarație lungă pe Instagram. El a recunoscut că a greșit când l-a lovit pe Rock, în vârstă de 57 de ani, pe scena Premiilor Academiei din 2022, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock

„Violența sub toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele fac parte din slujbă. Dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine să suport. Am reacționat emoțional”, a început Smith.

„Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost în afara limitelor și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au reprezentat bărbatul care vreau să fiu”, a continuat el.

Actorul a primit primul premiu Oscar din cariera sa pentru rolul din Richard King. Will și-a cerut scuze față de Chris Rock și a mai spus că nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

Reclamă

Cum și-a motivat reacția în fața Academiei de Film

„De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanților și tuturor celor care ne urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele de pe platourile King Richard”, a continuat actorul. „Regret profund că comportamentul meu a fost pătat de ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți. Sunt o lucrare în curs de desfășurare”.

Chris Rock a făcut o glumă despre părul lui Pinkett Smith care se aseamănă cu capul ras al lui Demi Moore din filmul G.I. Jane. Pinkett Smith a vorbit recent despre chelia ei. Ea a dezvăluit că este rezultatul luptei ei de ani de zile cu alopecia autoimună. Pinkett Smith era vizibil stânjenită de glump, dându-și ochii peste cap de pe scaun la eveniment.

Reclamă

Câteva secunde mai târziu, Smith a urcat pe scenă și s-a apropiat de Rock. L-a lovit în fața publicului și a milioanelor de oameni care se uitau acasă. Înapoi la masa lui, Smith a strigat către o Chris care era uluit: „Nu spune numele soției mele cu gura ta”. Apoi a rămas așezat cu Pinkett Smith la masa lui pentru tot restul nopții.

Ce a spus Will Smith în timpul discursului de la Premiile Oscar 2022

Când Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor mai târziu în cadrul ceremoniei, și-a cerut scuze Academiei și colegilor săi nominalizați. Cu toate acestea, nu l-a menționat Rock. În discursul său plin de lacrimi, el a vorbit despre acționarea din dragoste și protecție, spunând: „Dragostea te face să faci lucruri nebunești”.

Într-o declarație inițială după spectacol, Academia a spus că „nu acceptă violența sub nicio formă” și a adăugat: „În această seară suntem încântați să sărbătorim câștigătorii noștri care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor și iubitorilor de film din lumea întreagă”.

La o zi după eveniment, Academia de Film a avut prima reacție oficială: „Academia condamnă acțiunile domnului Smith la emisiunea de aseară. Am început o analiză oficială a incidentului. Vom explora acțiunile și consecințele ulterioare în conformitate cu Statutul și Standardele noastre de conduită și în vigoare cu legea din California”.

Reacțiile vedetelor după incidentul cu Will Smith

Serena Williams în vârstă de 40 de ani a distribuit duminică, 27 martie, un videoclip pe care mai apoi l-a ștears de pe Instagram. În acesta se vedea reacția ei la incidentul cu Will Smith. Imaginile arătau o Serena cu ochii mari la momentul care s-a viralizat instantaneu. Această apărea mișcându-și ochii cu o expresie de confuzie și neîncredere.

Tiffany Haddish, colega lui Jada din producția Girls Trip, a declarat pentru People că l-a văzut pe Will Smith ca pe „un bărbat de culoare care își susține soția”. Acest lucru „a însemnat atât de mult pentru mine”. Ea a adăugat: „Lumii s-ar putea să nu-i placă ce s-a întâmplat. Dar pentru mine a fost cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată. M-a făcut să cred că încă mai există bărbați acolo care iubesc și le pasă de femeile lor, de soții”.

Queen Latifah nu a făcut niciun comentariu cu privire la controversa dintre Smith și Rock, spunând: „Îi iubesc pe toți!” Despre ceremonie, ea a adăugat: „S-a simțit extraordinar. Au fost spectacole uimitoare și m-am simțit atât de bine să sărbătorim împreună”.

Nicki Minaj, care a spus că-l iubește pe Chris Rock, a scris pe Twitter că Jada a fost vorbit sincer cu privire la căderea părului din cauza alopeciei, spunând: „Soțul are dreptate în primul rând pentru durerea soției sale. El este cel care o consolează, uscând lacrimile în spatele ușilor închise când acele camere se sting”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×