Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Oscar 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al anului

După evenimentul cu număr restrâns de persoane de anul trecut, Premiile Academiei au revenit anul acesta fără restricții. Covorul roșu de la Premiile Oscar 2022 a fost plin de farmec așa cum se întâmpla înainte de pandemie.

Publicat: 28 martie 2022, 10:05 / Actualizat: 28 martie 2022, 13:03

Deși evenimentul a fost amânat în luna februarie pentru al doilea an consecutiv din cauza Covid-19, restricțiile de distanțare socială de data trecută au fost și ele relaxate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vedetele au sosit la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, totul era pregătit. Fotografii au obținut cele mai bune poze cu ținutele lor. Kristen Dunst și Amy Forsyth s-au numărat printre invitații care au impresionat în nuanțe care nu se deosebesc de covorul în sine, scrie CNN.com.

Covorul roșu de la Premiile Oscar 2022

Pe de altă parte, au existat și rochii strălucitoare și cu croiuri exagerate. Printre look-urile mai dramatice s-au numărat rochia smarald Jean Paul Gautier couture a lui Jada Pinkett Smith, cu o trenă voluminoasă cu volane, și rochia coloană Schiaparelli, personalizată, structurată teatral, a lui Maggie Gyllenhaal, împodobită cu foiță de aur și cristale.

Cu toate acestea, Oscarurile și-au menținut reputația de cea mai restrânsă dintre ceremoniile de premiere de la Hollywood. Câteva dintre cele mai bine îmbrăcate vedete ale serii au optat pentru look-uri glamour clasic.

Rachel Zegler a impresionat într-o rochie elegantă, neagră, până la podea. Câștigătoarea pentru cea mai bună actriță, Jessica Chastain, a purtat o rochie strălucitoare în două tonuri.

Reclamă

Lupita Nyong’o a îmbrăcat o rochie Prada evazată. Zendaya a purtat un ansamblu Valentino personalizat din două piese, un top alb decupat, combinat cu o fustă argintie cu trenă scurtă.

Câțiva participanți, inclusiv Diane Warren și Jamie Lee Curtis, s-au folosit de această ocazie pentru a trimite mesaje de sprijin poporului ucrainean cu panglici sau bijuterii.

Dar Timothée Chalamet a fost cel care a furat tot spectacolul. El a purtat o jachetă din dantelă brodată fără cămașă și pantaloni cu talie înaltă din colecția de femei Louis Vuitton primăvară-vară 2022. Și-a accesorizat look-ul cu un colier strălucitor și o pereche de cizme negre.

Reclamă

Amy Forsyth

Amy Forsyth a ales și ea tot o rochie roșie pentru covorul roșu de la Premiile Oscar 2022. Cu multe volane și o floare mare în partea de sus, pe umăr, Amy și-a pus ținuta în evidență cu o coafură simplă. Părul l-a avut coafat pe o parte. La capitolul accesorii a optat doar pentru un inel masiv și cercei minimaliști.

Amy Forsyth, la Premiile Oscar 2022, într-o rochie roșie, cu accente supradimensionate
Amy Forsyth a ales și ea tot o rochie roșie pentru covorul roșu de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Kristen Dunst

Kristen Dunst a purtat o rochie roșie, amplă la gala cu numărul 94 a Premiilor Oscar. Actrița și-a coafat părul elegant și ales un machiaj discret pentru a-și pune în evidență trăsăturile chipului.

Kristen Dunst la Premiile Oscar 2022, într-o rochie roșie
Kristen Dunst a purtat o rochie roșie, amplă la gala cu numărul 94 a Premiilor Oscar / Getty Images

Rachel Zegler

Pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2022, Rachel Zegler, a purtat o rochie a Dior, cu paiete negre. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu un choker auriu.

Rachel Zegler într-o rochie lungă și neagră în timp ce pozează pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2022
Rachel Zegler a impresionat într-o rochie elegantă, neagră, până la podea / Profimedia Images

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion a apărut la Premiile Academiei într-o rochie albastră cu detalii argintii. Coafura i-a pus în evidență trăsăturile feței, iar la capitolul accesorii a optat pentru multe inele și brățări.

Megan Thee Stallion într-o rochie albastră cu crăpătură pe picior în timp ce pozează pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar
Megan Thee Stallion a apărut la Premiile Academiei într-o rochie albastră / Profimedia Images

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis a purtat o panglică în jurul degetului inelar, exprimând sprijinul pentru poporul ucrainean. Acesta a fost punctul de atracției al ținutei ei.

Jamie Lee Curtis într-o rochie albastră pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2022
Jamie Lee Curtis a purtat o panglică în jurul degetului inelar, exprimând sprijinul pentru poporul ucrainean / Profimedia Images

Zoë Kravitz

Starul „The Batman” Zoë Kravitz a purtat o rochie roz deschis fără bretele și colier cu diamante.

Actrița Zoe Kravitz într-o rochie roz la Gala Premiilor Oscar 2022
Zoë Kravitz a purtat o rochie roz deschis fără bretele și colier cu diamante / Profimedia Images

Kristen Stewart

Kristen Stewart, nominalizată la categoria pentru cea mai bună actriță, a apărut pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2022 într-un smoking și pantaloni scurți Chanel.

Kriste Stewart într-un sacou negru și o pereche de pantaloni scurți la Gala Premiilor Oscar 2022
Kristen Stewart, nominalizată la categoria pentru cea mai bună actriță, a apărut pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2022 într-un smoking / Profimedia Images

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith, care a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor pentru rolul lui Richard Williams din „Regele Richard”, a apărut pe covor purtând Dolce & Gabbana. El a venit însoțit de Jada Pinkett Smith într-o rochie voluminoasă de culoare verde smarald.

Will Smith l-a pălmulit pe Chris Rock în timpul galei din cauza unei glume făcute despre soţia sa. „Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero.

Jada și Will Smith îmbrăcați elegant, Jada cu o rochie verde și Will la costum, în timp ce pozează pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 202
Jada Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a tuns la zero după ce s-a luptat cu alopecia / Profimedia Images

Atunci când a urcat pe scenă, a zis: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, în timp ce cel din urmă prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. Smith nu a fost deloc amuzat de gluma comediantului. A urcat pe scenă și l-a lovit peste față pe Chris Rock. Jada Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a tuns la zero după ce s-a luptat cu alopecia.

Serena Williams

Prezentatoarea Premiilor Oscar Serena Williams, co-producător executiv al filmului „King Richard” alături de Venus Williams, a combinat mănuși de dantelă neagră cu o rochie Gucci fluidă.

Serena Williams într-o rochie roz pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2022
Prezentatoarea Premiilor Oscar Serena Williams, co-producător executiv al filmului „King Richard” alături de Venus Williams, a combinat mănuși de dantelă neagră cu o rochie Gucci fluidă / Profimedia Images

Venus Williams

Co-producătorul executiv „King Richard”, Venus Williams, a apărut pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2022 într-o rochie albă Elie Saab cu accente argintii.

Venus Williams într-o rochie albă cu decolteu în timp ce pozează pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2022
Co-producătorul executiv „King Richard”, Venus Williams, a apărut pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2022 într-o rochie albă / / Profimedia Images

Amy Schumer

Una dintre gazdele Premiilor Oscar 2022, Amy Schumer, a optat pentru o rochie cu un decolteu adânc, cu diamante.

Amy Schumer într-o rochie albastră cu decolteu la Gala Premiilor Oscar 2022
Amy Schumer a optat pentru o rochie cu un decolteu adânc / Profimedia Images

Timothée Chalamet

Timothée Chalamet și-a întărit reputația de unul dintre cei mai îndrăzneți bărbați de la Hollywood, cu o jachetă din dantelă brodată și pantaloni cu talie înaltă de la linia de îmbrăcăminte pentru femei din colecția de primăvară-vară 2022 Louis Vuitton.

Timothee Chalamet într-un sacou negru, la bustul gol, în timp ce pozează pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2022
Timothée Chalamet și-a întărit reputația de unul dintre cei mai îndrăzneți bărbați de la Hollywood / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×