Reclamă

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt gazdele Premiilor Oscar 2022. Evenimentul are loc pe 28 martie

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt gazdele Premiilor Oscar 2022. Anunțul oficial a fost făcut la jumătatea lunii februarie a anului acesta. Va fi pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scena marelui eveniment se va afla o gazdă. Momentul mult așteptat va avea loc pe 28 martie, după ce organizatorii au fost nevoiți să amâna data decernării premiilor din cauza pandemiei de COVID-19.

Publicat: 17 martie 2022, 7:00 / Actualizat: 17 martie 2022, 9:14

Pentru al șaptelea an consecutiv, Glenn Weiss va fi regizorul evenimentului, în timp ce Will Packer va fi producătorul oficial al galei. Cele trei actrițe de la Hollywood vor fi cele care vor prezenta actorii și le vor înmâna premiile. Craig Erwich, președintele Hulu Originals la ABC a anunțat faptul că cele trei actrițe de comedie vor fi gazdele evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes sunt gazdele Premiilor Oscar 2022

Vestea că trei dintre cele mai bune actrițe de comedie vor fi gazdele Premiilor Oscar 2022 a luat complet prin surprindere publicul. Producătorul Will Packer a declarat în luna februarie că a luat parte la mai multe ședințe oficiale înainte de a alege formula perfectă pentru prezentarea Galei Oscar 2022.

Mai multe celebrități s-au aflat pe lista de opțiuni ale producătorului. Cu toate acestea, cele trei doamne au fost alese după multe consultări cu ceilalți membri care se ocupă de organizarea evenimentului. Anunțul oficial a fost făcut în cadrul emisiunii Good Morning America.

Prima care a dat curs speculațiilor înainte ca anunțul oficial să fie făcut a fost Amy Schumer. Aceasta postase într-un mesaj pe Instagram ”Se apropie câteva vești mărețe”.

Reclamă

Will Packer încearcă de mai mulți ani să crească audiența Galei Premiilor Oscar. Sursele spun că acesta este motivul principal pentru care a ales trei dintre cele mai bune actrițe de comedie pentru a fi gazdele evenimentului.

Cine este Amy Schumer

Amy Schumer este una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie de la Hollywood. Aceasta a fost nominalizată de mai bine de zece ori la Gala Premiilor Emmy și nu numai. De-a lungul carierei sale a întâmpinat o mulțime de suișuri și coborâșuri însă nu a renunțat niciodată la ceea ce și-a propus.

Reclamă

Schumer s-a născut în anul 1981 în New York și s-a făcut remarcată încă de la o vârstă fragedă. În adolescență obișnuia să-și amuze colegii și să le joace farse. La finalizarea liceului aceasta a început să studieze la Universitatea Towson acolo unde a obținut o diplomă în teatru în anul 2003.

După finalizarea studiilor Schumer a primit primul rol în comedia neagră Keeping Abreast. Ulterior aceasta a început să susțină numere de stand-up comedy într-un club din New York. Vedeta a început să apară în mai multe show-uri de comedie construindu-și în acest fel un nume în industria filmului de comedie.

În prezent aceasta este actriță de comedie, scenaristă și producătoare. Schumer a apărut în filme precum Sense Memory, Price Check, Trainwreck și Seeking a Friend for the End of the World. În paralel aceasta a apărut în nenumărate serii de televiziune, deținând totodată și propriul show. Nu este de mirare faptul că vedeta urmează să fie una din gazdele Premiilor Oscar 2022.

Cum și-a început Regina Hall cariera

Regina Hall a devenit celebră în urma rolului său ca Brenda Meeks în seria de comedie horror, Scary Movie. Actrița în vârstă de 51 de ani este în prezent una din gazdele Premiilor Oscar 2022. Regina s-a născut în 1970 și a avut parte de o copilărie liniștită alături de părinții să. Aceasta a urmat studiile unei universități private și a obținut o diplomă de licență în anul 1992 cu specializarea studiilor de limba engleză.

Ulterior, aceasta a obținut o diplomă de masterat în domeniul jurnalismului. Aceasta nu și-a dorit dintotdeauna să fie actriță. Regina și-a concentrat atenția asupra studiilor și a jurnalismului. Viața sa s-a schimbat complet în momentul în care la finalizarea studiilor tatăl său s-a stins din viață.

După momentul cumplit Regina a decis să înceapă o carieră în industria de entertainment. A apărut în mai multe emisiuni televizate și în mai multe reclame. Prima apariție într-un film a fost în Th Best Man în rolul lu Candy. Ulterior a reușit să atragă atenția publicului cu rolurile din seria de filme Scary Movie. Vedeta a jucat într-o mulțime de producții cu care se poate mândri.

Printre acestea se numără Paid in Full, Danika, The Elder Son, Think Like a Man, About Last Night și multe altele. Regina s-a făcut remarcată în special pentru rolurile de comedie, iar de atunci aceasta a continuat să strălucească cu fiecare apariție pe care a avut-o. Pe lângă cariera de succes, aceasta se implică în nenumărate activități caritabile.

Ce spune Wanda Sykes despre parcursul său profesional

Wanda Sykes deține peste 14 nominalizări la Premiile Emmy și se bucură de recunoașterea admiratorilor săi. Actrița în vârstă de 58 de ani are o carieră de succes la nivel internațional. Wanda are o carieră în lumea filmului, dar se bucură de apreciere și ca stand-up comedian și scriitoare.

Sykes nu și-a început cariera ca actriță. Aceasta a obținut o diplomă de licență în marketing și a lucrat pentru aproape cinci ani după absolvire  la National Security Agency. În ciuda faptului că avea un viitor asigurat, aceasta și-a drti mai multă vizibilitate în viața publică.

Vedeta a participat la mai multe show-uri de televiziune pentru ca uterior să înceapă o carieră în stand-up comedy. A apărut în mai mult filme de-a lungul timpului, însă a preferat să-și concentreze atenția asupra numerelor de stand-up și a spectacolelor de televiziune.

De altfel,  vedeta deține mai multe show-uri de televiziune care s-au bucurat de-a lungul timpului de un real succes. Alături de colegele sale de scenă, aceasta va adăuga o nouă reușită în cariera sa, fiind una din gazdele Premiilor oscar 2022.

Filme cotate cu cele mai mari șanse la Premiile Oscar 2022

Premiile Oscar 2022 vor onora cele mai bune filme ale anului pe data de 28 martie. The Power of The Dog a reușit deja să impresioneze publicul, aduându-i lui Benedict Cumberbatch și regizorului Jane Campion câteva premii prestigioase.

Filmul are o concurență acerbă din partea producțiilor precum King Richard, West Side Story și Dune. Unele categorii de la Premiile Oscar sunt complet imprevizibile când vine vorba de alegerea câștigătorilor. Drive My Car, Nightmare Alley, Belfast și Licorice Pizza sunt doar câteva dintre titlurile care se bucură de nominalizări importante.

Cele mai multe publicații sunt de părere că filme precum King Richard sau Coda s-ar putea afla pe lista câștigătorilor, reafirmând astfel puterea și viața care există în interiorul cinematografiei. Cu toate acestea, o victorie pentru Dune sau West Side Story ar fi o amintire a spectacolului vizual care a fost cu adevărat perceptibil în sălile de cinematograf.

Cu toate acestea, cel mai nominalizat film rămâne în prezent The Power of The Dog.Regizorul filmului The Power of The Dog, Jane Campion, este prima femeie care a fost nominalizată de două ori pentru cel mai bun regizor după The Piano în 1993.

De altfel, mulți sunt de părere că Will Smith și Benedict Cumberbatch sunt deja câștigătorii Premiilor Oscar. Competiția dintre cei doi actori este foarte strânsă în acest moment. Rămâne de văzut care din filmele nominalizate se va bucura de prestigiosul premiu oferit la Gala Premiilor Oscar 2022. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×