Reclamă

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar. Ce declarații a făcut actrița în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show

Amy Schumer a declarat recent că vrea să-l aducă pe Președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar de anul acesta. Actrița internațională va găzdui marele eveniment din data de 28 martie alături de Regina Hall și Wanda Sykes.

Publicat: 22 martie 2022, 12:11

În cadrul emisiunii The Brew Berrymore Show vedeta internațională a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care și-ar dori ca Președintele Ucrainei să ia parte la Gala Premiilor Oscar. Deși pentru mulți acest subiect este ”sensibil”, Schumer spune că nu se teme să fie transparentă față de publicul larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar

Cea de-a 94-a Gală a Premiilor Oscar este din ce în ce mai aproape. Schumer a făcut recent câteva declarații neașteptate. Actrița de comedie le-a povestit admiratorilor faptul că a încercat să ia legătura cu producătorii Galei Oscar pentru a adăuga un nou invitat.

Vezi mai multe imagini cu Amy Schumer în Galeria Foto!

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar 2022. Aceasta este de părere că toată atenția se îndreaptă în prezent asupra Galei, motiv pentru care nu-și dorește ca celelalte lucruri care se petrec în lume să fie ignorate.

Reclamă

”Sunt sigură că există multă presiune în rândul tuturor celor implicați în cadrul Galei Premiilor Oscar. Un fel de lasă oamenii să uite, ne dorim doar să avem această noapte. Adevărul e că avem foarte mulți ochi și urechi ațintiți asupra evenimentului.”

”Sunt de părere că este o oportunitate nemaipomenită pentru a comment câteva lucruri. Am și câteva glume care să atragă atenția asupra situație actuale. De altfel, sunt atât de multe lucruri oribile care se întâmplă simultan încât este foarte greu să-ți dai seama pe care să te concentrezi.”

”Mi-aș dori să găsesc o cale să-l aduc pe Zelensky aici. Poate cu ajutorul unei conexiuni prin satelit sau poate printr-o înregistrare pe casetă. Doar pentru că sunt atât de multe priviri ațintite asupra Premiilor Oscar nu înseamnă că trebuie să-mi fie teamă să deschid acest subiect. Cu toate acestea, nu sunt eu cea care produce și regizează acest eveniment.”

Reclamă

Amy Scumer va prezenta Gala Premiilor Oscar alături de Regina Hall și Wanda Sykes

Amy Schumer va prezenta Gala Premiilor Oscar alături de colegele sale de breaslă, Regina Hall și Wanda Sykes. Evenimentul care va avea loc pe data de 28 martie 2022 va reuni o mulțime de vedete din lumea filmului și nu numai.

Producătorii se așteaptă la un rating crescut datorită spectacolelor pe care le vor integra între anunțurile premianților. Este pentru prima dată în ultimii patru ani când pe scenă marelui eveniment se va afla o gazdă. Spectatorii așteaptă cu nerăbdare marele eveniment, mai ales că acesta a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

Pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, Glenn Weiss va fi regizorul evenimentului. Alături de el se va afla și producătorul Will Packer. Amy Schumer spune că vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky ka Premiile Oscar, motiv pentru care a încercat să vorbească recent cu producătorii evenimentului despre acest aspect.

Cu toate acestea, o decizie nu a fost încă luată în această direcție. Este o propunere care vine cu aproape o săptămână înainte ca evenimentul să aibă loc. Timpul este din ce în ce mai scurt, iar o astfel de intervenție necesită mai mult timp pentru a putea fi pusă în practică.

Rămâne de văzut dacă propunerea actriței va fi luată în considerare. Până atunci, cele trei vedete care vor găzdui Gala Premiilor Oscar și-au pregătit deja cele mai bune numere pentru a încânta audiența.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×