Reclamă

Covorul roșu de la SAG Awards 2022. Cele mai frumoase ținute ale vedetelor

Covorul roșu de la SAG Awards 2022 a reunit nume mari din industria filmului. Vedetele au purtat ținute elegante și au impresionat cu alegeri vestimentare demne de perioada plină de glamour de la Hollywood. Cea de-a 28-a ceremonie de decernare a premiilor s-a ținut la The Barker Hangar, Santa Monica, și a fost transmisă în direct.

Publicat: 28 februarie 2022, 13:23

În ciuda pandemiei de COVID-19, SAG Awards 2022 au avut parte de o ediție de-a dreptul impresionantă. Dacă vedetele au putut păși pe covorul roșu pline de încredere fără a purta o mască de protecție, membrii din echipa evenimentului au fost foarte atenți la respectarea celorlalte măsuri de protecție. Astfel, ceremonia de decernarea premiilor a putut fi pusă în scenă și a oferit publicului un adevărat spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la SAG Awards 2022

SAG Awards 2022 a reușit să atragă din nou atenția publicului larg. Vedetele din industria filmului și a televiziunii s-au întrecut în creativitate pe covorul roșu. Acestea au purtat ținute elegante care să le pună în valoare cele mai bune aspecte ale imaginii lor. Celebritățile s-au bucurat să se revadă și să ia parte la ceremonia fastuoasă de decernare a Premiilor SAG 2022.

Lady Gaga

Lady Gaga a reușit să impresioneze pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actrița a fost nominalizată pentru interpretarea Patriziei Reggiani din filmul House of Gucci. De-a lungul turneului de promovare a producției de succes aceasta și-a impresionat publicul cu ținute extrem de elegante.

Lady Gaga a ales o rochie albă cu un decolteu amplu pentru premiile SAG 2022
Lady Gaga a optat pentru o rochie elegantă de la Armani / Getty Images
Reclamă

Nici de această dată nu a dezamăgit spectatorii de acasă. Artista a ales o rochie albă extrem de elegantă care a amintit de perioada plină de glamour de la Hollywood. Rochia semnată de Armani i-a pus în evidență silueta de invidiat, dar și bustul generos. La întreaga ținută aceasta a asortat bijuterii de la Tiffany & Co. scrie publicația Page Six.

Nicole Kidman

Nicole Kidman a dat o lecție de eleganță pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actrița a purtat o rochie neagră din catifea și a pozat în ipostaze tandre alături de soțul său, Keith Urban.

Reclamă

Actrița în vârstă de 54 de ani a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un rol principal – Film” pentru interpretarea din Being the Ricardos. Cu toate acestea, cea care a primit trofeul mult dorit a fost Jessica Chastain pentru rolul din The Eyes of Tammy Faye.

Nicole Kidman într-o rochie neagră cu guler alb la gala premiilor SAG 2022
Nicole Kidman a optat pentru o rochie neagră din catifea la Premiile SAG 2022 / Getty Images

Salma Hayek

Salma Hayek a atras privirile tuturor într-o rochie elegantă. Actrița a ales pentru o ținută într-o nuanță de roz. Aceasta a fost semnată de casa de modă Gucci. Salma a fost invitată la SAG Awards 2022 pentru a oferi premiul la categoria ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un film de televiziune sau serial”. Premiul i-a revenit actorului Michael Keaton pentru rolul din producția Dopesick.

Salma Hayek a purtat o rochie roz semnată de Gucci la Gala Premiilor SAG 2022
Salma Hayek a ales să poarte o rochie roz de la Gucci / Getty Images

Jean Smart

Jean Smart a oferit un discurs emoționant pe scena SAG Awards 2022, scrie publicația People. Actrița s-a aflat printre câștigătorii serii. Aceasta a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial – Comedie” pentru rolul interpretat în Hacks. Actrița în vârstă de 70 de ani a impresionat într-o rochie mulată. Aceasta a fost întâmpinată cu un ropot de aplauze după ce a sensibilizat publicul cu pasiunea cu care a vorbit despre cariera sa.

Jean Smart a purtat o rochie lungă într-o nunață de burgundy pe covorul roșu de la premiile SAG 2022
Jean Smart a oferit un discurs emoționant în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor SAG 2022 / Getty Images

Elle Fanning

Ella Fanning sora mai mică a actriței de succes Dakota Fanning. Tânăra în vârstă de 23 de ani a impresionat pe covorul roșu de la SAG Awards 2022 într-un costum semnat de casa de modă Gucci. Ella a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial – Comedie”. Premiul a fost câștigat de Jean Smart pentru rolul din Hacks. Cu toate acestea, Elle a reușit să aibă parte de un debut spectaculos la SAG Awards 2022, scrie publicația Vogue.

Ella Fanning a purtat un costum din două piese, o blună albă și o pereche de pantaloni negri, la premiile SAG 2022
Ella Fanning a purtat un costum Gucci pe covorul roșu / Getty Images

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld și-a lăsat abdomenul la vedere într-o rochie neagră cu paiete. Actrița a ales să-și expună silueta de invidiat pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actrița în vârstă de 25 de ani a optat pentru un look simplu, dar extrem de elegant. De data aceasta, vedeta a ales să poarte o ținută creată de cei de la Miu Miu.

Hailee Steinfeld într-o rochie neagră cu paiete pe covorul roșu de la SAG 2022
Hailee Steinfeld a optat pentru o rochie neagră creată de cei de la Miu Miu / Getty Images

Alexandra Daddario

Alexandra Daddario a optat pentru o rochie argintie semnată de Versace. Ținuta i-a lăsat le vedere pricioarele tonifiate, dar și bustul perfect. Actrița a avut parte de o primire spectaculoasă. Imaginea sa părea desprinsă din perioada plină de glamour de la Hollywood.

Alexandra Daddario într-o rochie argintie pe covorul roșu de la premiile SAG 2022
Alexandra Daddario a purtat o ținută semnată de Versace la Premiile SAG 2022 / Getty Images

Cu un machiaj elegant de seară, ea a reușit să primească nenumărate complimente. Actrița din serialul The White Lotus a oferit ulterior un interviu emoționant publicației People. Aceasta a vorbit despre modul în care a influențat-o de-a lungul timpului grija pe care i-a purtat-o mama sa.

Lee Jung-jae și HoYeon Jung

Lee Jung Jae și actrița HoYeon Jung au reușit să devină vedetele serii. Cei doi actori principali din seria coreeană de succes Squid Game au plecat acasă cu două premii extrem de importante. Lee Jung-jae a fost fericitul câștigător al premiului pentru ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial -Dramă”.

Colega sa de platou, HoYeon Jung, a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial – Dramă”.

Lee Jung Jae alături de HoYeon Jung la premiile SAG 2022
Lee Jung Jae și HoYeon Jung au fost premiați pentru rolurile din seria de succes Squid Game / Getty Images

De asemenea Squid Game a fost nominalizat și a plecat acasă cu premiul pentru ”Cea mai bună interpretare de acțiune a unui ansamblu de cascadori într-un serial – Dramă și Comedie”. Cei doi actori au avut doar motive de mândrie pe covorul roșu de la SAG Awards 2022.

Fran Drescher și Peter Marc Jacobson

Fran Drescher a avut o apariție uimitoare pe covorul roșu la SAG Awards 2022. Actrița devenită celebră pentru rolul din ”The Nanny” are în prezent 64 de ani, dar continuă să impresioneze în ținute extrem de elegante.

Fran Drescher într-o rochie neagră pe umeri, alături de Peter Marc la SAG 2022
Fran Drescher și fostul său soț, Peter Marc Jacobson, au avut o apariție elegantă pe covorul roșu la Premiile SAG 2022 / Getty Images

Vedeta a fost însoțită pe covorul roșu de fostul său soț, Peter Marc Jacobson. Conform publicație Vogue, Fran este noua președintă a SAG AFTRA – Screen Actors Guild – Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio.

Helen Mirren

Helen Mirren a fost cea care a primit premiul SAG Life Achievement Award 2022. Actrița în vârstă de 76 de ani a impresionat publicul într-o rochie roz . Aceasta a urcat pe scenă pentru a-și accepta premiul și a oferit un discurs emoționant publicului prezent. Helen a declarat că este unul dintre ”cele mai importante premii din întreaga sa carieră.”

Actrița Helen Mirren într-o rochie roz la gala premiilor SAG 2022
Helen Mirren a fost cea care a primit premiul SAG Life Achievement Award 2022 / Getty Images

Aceasta a fost extrem de discretă și a glumit pe tot parcursul discursului său. În final, aceasta spus că se adresează în primul rând actorilor din întreaga lume care au ales să urmeze această carieră și pe care îi admiră din toată inima.

Jared Leto

Jared Leto a fost nominalizat la categoria ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol secundar – Film”. Cu toate acestea, premiul a ajuns la Troy Kotsur pentru interpretarea sa din CODA. Actorul a optat pentru o imagine retro – chic pe covorul roșu de la SAG Awards 2022.

Jared Leto într-un costum albastru la gala premiilor SAG 2022
Jared Leto a impresionat într-un costum albastru pe covorul roșu de la SAG 2022 / Getty Images

Acesta a purtat un costum albastru cu o cămașă albă la care a asortat o panglică roșie din catifea. În mâini a purtat o pereche de mănuși roz, transparente, în timp ce unghiile le-a avut făcute într-o nuanță asemănătoare cu cea a costumului ales. În ciuda faptului că nu a plecat acasă cu un premiu, acesta s-a bucurat să ia parte la evenimentul din seara cea mare.

Kerry Washington

Kerry Washington a făcut senzație pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actrița a ales să poarte o rochie galbenă care a atras privirile tuturor. Rochia semnată de Celia Kritharioti a fost realizată special pentru acest eveniment, scriu cei de la People.

Kerry Washington într-o rochie galbenă în timp ce pozează pe covorul roșu la gala premiilor SAG 2022
Kerry Washington a purtat o creație semnată de Celia Kritharioti / Getty Images

Actrița în vârstă de 45 de ani a distribuit câteva imagini din spatele culiselor pe contul personal de Instagram. Vedeta internațională a postat un clip în care arăta cum se pregătește pentru marele eveniment. Rochia cu un decolteu amplu a lăsat la vedere bustul generos al divei de la Hollywood.

Venus Williams

Venus Williams a fost producător executiv al filmului King Richard care a fost nominalizat la SAG Awards 2022. Jucătoarea de tenis și-a făcut apariția într-o rochie elegantă care i-a lăsat la vedere fizicul de invidiat. Creația a fost semnată de Dolce & Gabbana.

Venus Williams îmbrăcată într-o rochie albă cu piciorul gol la gala premiilor SAG 2022
Venus Williams a purtat o ținută Dolce & Gabbana la Premiile SAG 2022 / Getty Images

Vedeta a fost extrem de glumeață pe covorul roșu și a oferit mai multe interviuri celor prezenți. Aceasta a postat și un mesaj pe rețelele sociale pentru a le mulțumi celor din echipa sa:” M-am simțit ca o zeiță. Mulțumiri speciale celor din echipa care s-au ocupat de mine.”. Machiajul a fost realizat de artista Karina Milan, iar părul de Lacy Redway.

Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith și Jada Pinkett Smith au ales ținute asemănătoare pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actorul în vârstă de 53 de ani a fost marele câștigător al premiului pentru ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol principal – Film” pentru rolul din producția de succes King Richard.

Jada Pinkett și soțul său, Will Smith au ales ținute elegante la gala premiilor SAG 2022
Jada Pinkett și soțul său, Will Smith, au impresionat la Premiile SAG 2022. Actorul a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol principal – Film” pentru rolul din King Richard / Getty Images

Pinkett care se confruntă cu căderea părului a optat pentru un look extrem de elegant. Deși soțul vedetei a declarat că nu a acordat foarte multă atenție ținutei alese, acesta a reușit să impresioneze prin eleganță. Cei doi au pozat împreună pe covorul roșu și au fost de nedespărțit întreaga seară.

Cate Blanchett

Cate Blanchett și-a lăsat la vedere bustul generos. Vedeta în vârstă de 52 de ani a purtat o rochie neagră cu un decolteu amplu. Ținuta superbă a fost semnată de casa de modă Armani. Aceasta a fost nominalizată la categoria ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un rol secundar – Film” pentru rolul din Nightmare Alley.

Cate Blanchett într-o rochie enagră cu un decolteu adânc în timp ce pozează pe covorul roșu la gala premiilor SAG 2022
Cate Blanchett a ales să poarte o rochie neagră, fiind una dintre cele mai elegante actrițe de pe covorul roșu / Getty Images

Cu toate acestea, premiul a fost câștigat de Ariana DeBose pentru rolul din filmul West Side Story. Apariția sa a venit a scurt timp după ce a primit un premiu onorific Cesar în timpul Ceremoniei Cesar Film Awards de la Paris care s-a ținut pe data de 25 februarie 2022.

Selena Gomez a avut parte de un accident pe covorul roșu de la SAG Awards 2022

Selena Gomez a fost nevoită să renunțe la pantofi după ce a avut parte de un accident pe covorul roșu de la SAG Awards 2022. Actrița în vârstă de 29 de ani a fost invitată pentru a oferi premiu pentru ”Cea mai bună interpretare a unei actrițe în rol secundar”.

Alături de ea s-a aflat și Martin Short, actorul cu care face echipă în seria de succes Only Murders in the Building. Vedeta a strălucit într-o rochie neagră semnată de Oscar de la Renata. Umerii largi ai rochiei i-au pus în evidență clavicula vedetei. Aceasta a optat pentru un machiaj simplu și câteva accesorii discrete, în timp ce la gât a purtat un colier cu diamante.

Dacă rochia perfectă nu a pus-o pe vedetă în dificultate, pantofii cu toc au fost cei care au adus-o într-o situație stânjenitoare. În momentul în care aceasta a pășit pe covorul roșu pentru sesiunea de fotografii, aceasta s-a împiedicat și a căzut.

Un membru din staf-ul evenimentului a reușit să o prindă pe divă și să o ajute să se ridice. Aceasta a renunțat la pantofii cu toc și a ales să pășească mai departe desculă. De altfel, la prezentarea premiilor, gomez a urcat pe scenă fără să poarte nimic în picioare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×