Reclamă

Care este hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge. Cum se relaxa Kate Middleton în timpul sarcinii

Atunci când a rămas însărcinată pentru prima dată, Kate Middleton a descoperit că are o pasiune cu totul deosebită. În timpul sarcinii cu Prințul George, hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge a devenit tricotatul. Fanii Ducesei Kate sigur nu s-ar fi așteptat la acest lucru.

Publicat: 10 ianuarie 2022, 7:33

Mai mult, Kate Middleton împărtășește această pasiune cu un nume mare din lumea sportului, Tom Daley. Se pare că sportivul este și el un adevărat împătimit al tricotajului. În vârstă de 39 de ani, Ducesa de Cambridge, a dezvăluit în trecut faptul că a învățat să tricoteze cu puțin înainte de a-l naște pe Prințul George.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William au în prezent trei copii extrem de frumoși și de cuminți. Micuții familiei se bucură de fiecare moment alături de părinții lor. Recent, Kate a realizat o fotografie inedită a Prințesei Charlotte atunci când ținea un fluturaș între palme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducesa Kate Middleton într-o rochie galbenă în timp ce salută publicul și este însărcinată cu primul copil la o vizită oficială găzduită de Regina Elisabeta în mai 2013
Primul copil al Ducesei Kate Middleton a venit pe lume când aceasta avea deja 31 de ani / Getty Images

Puțini știu că hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge este tricotatul. Aceasta a dezvăluit acest mic secret nu cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, în anul 20013, Kate s-a aflat într-o vizită oficială în care i-a dezvăluit unei adolescente că ar vrea sfaturi cu privire la felul în care ar putea să învețe să tricoteze. Șapte ani mai târziu, hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge a devenit tocmai tricotatul.

Reclamă

Aceasta și-a surprins fanii atunci când a realizat o piesă vestimentară deosebită pentru primul său născut. Atunci când Ducesa de Cambridge a mers în vizită la o organizație care sprijină bunicii care se ocupă de creșterea nepoților, Kate s-a apropiat imediat de bunicuțele din încăpere pentru a învăța câteva trucuri pentru tricotat.

Conform surselor externe, Ducesa de Cambridge preferă să folosească nuanțe deschise atunci când realizează diferite hăinuțe pentru cei mici. De la nașterea Prințului George, Kate a continuat să-și exerseze abilitățile pentru a deveni cât mai bună la tricotat.

Ce hobby mai are Ducesa de Cambridge

Reclamă

Hobby-ul preferat al Ducesei de Cambridge a devenit tricotatul atunci când aceasta a rămas însărcinată pentru prima dată și aștepta nașterea Prințului George. Cu toate acestea, Kate Middleton mai are și alte pasiuni, printre care tenisul, fotografia și apicultura. Puțini știu că Ducesa este fascinată de producerea mierii.

Alături de ea se află și fratele său mai mic, James. Acesta este la fel de pasionat de albine pe cât este și Kate Middleton. În cea mai recentă vizită a Duceei la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, Kate le-a adus elevilor care au luat parte la acea activitate mire produsă chiar de ea.

Ducesa i-a întrebat pe micuți ce părere au și dacă are un gust diferit față de cea produsă în comerț. Reacțiile au fost unele cu totul deosebite. Micuții au împărțit mierea și au căutat să obțină mai multă.

Mierea de casă a fost produsă chiar de Ducesă la Anmer Hall, casa din Norfolk unde familia Ducesei se bucură de clipe inedite. Fratele mai mic al Ducesei, James, împărtășește această pasiune cu sora sa și este apicultor încă din anul 2011.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×