Reclamă

Nicola Peltz a purtat o rochie de mireasă Valentino. Ținuta aleasă pentru nunta sa cu Brooklyn Beckham, considerată „o operă de artă”

Nicola Peltz a purtat o rochie de mireasă Valentino. Soția lui Brooklyn Beckham a strălucit într-o ținută superbă, considerată de cei prezenți ”o operă de artă”. Conform publicațiilor internaționale, ținuta a fost personalizată special pentru actrița în vârstă de 27 de ani.

Publicat: 11 aprilie 2022, 12:05 / Actualizat: 15 aprilie 2022, 11:34

Nunta fastuoasă a adunat invitați de renume. Printre aceștia s-au aflat Victoria și David Beckham, Nelson Peltz, Claudia Heffner, Brad Peltz, Serena Williams și mulții alții. Cum era de așteptat, la un astfel de eveniment, invitații și-au etalat ținutele elegante și au pozat pentru fotografiile ce le vor rămâne miracol pentru totdeauna amintire. Cu toate acestea, vedeta serii a fost mireasa care a apărut într-o rochie personalizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Peltz a purtat o rochie de mireasă Valentino

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit în cadrul unui eveniment elegant ce s-a desfășurat pe proprietatea familie Peltz. Cei doi și-au unit destinele în Palm Beach, Florida, alături de invitații care s-au bucurat să ia parte la un eveniment atât de important din viața lor.

Vezi mai multe imagini cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham în Galeria Foto!

Stilista actriței, Leslie Farmer, a declarat că este una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-a văzut. O ținută care la prima vedere pare clasică, dar care surprinde prin delicatețe și atenția la detalii. Conform publicației Vogue, pentru crearea designului rochiei a fost nevoie de mai bine de un an.

Reclamă

Peltz a purtat timp de un an de zile discuții cu echipa condusă de directorul Pierpaolo Piccioli pentru a crea designul final. S-au efectuat două vizite la Roma și două în Statele Unite ale Americii pentru a pune la punct ultimele detalii ale rochie. Pentru publicația Vogue, Leslie a oferit mai multe informații privind opera de artă.

”Simplitatea rochiei este cea care o face cu adevărat magnifică.Nu a fost nevoie să încărcăm rochia cu detalii pentru a atinge o astfel de imagine a magnitudinii venite din perfecțiunea sa. Chiar am renunțat la o parte din broderie. În schimb am ales să brodăm mănecile din dantelă. Tot decorul rochiei este o operă de artă. Efectul final este unul de necrezut”.

Nicola Peltz a purtat o rochie de mireasă Valentino cu totul deosebită. Personalizată după gusturile sale, Peltz a declarat că ”nu s-a simțit niciodată mai specială”. 

Reclamă

Cum s-a desfășurat marele eveniment

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit pe datat de 9 aprilie. Cu toate acestea, evenimentul s-a desfășurat pe mai multe zile. Evenimentul desfășurat pe proprietatea familiei Peltz a inclus trei corturi uriașe pe malul oceanului pentru invitații care s-au aflat pe lista celor doi miri. Alături de familiile celor doi s-au alăturat și alte nume importante, printre care Serena și Venus Williams, Marc Anthony, Jordana Brewster, Gordon Ramsay și Eva Longoria.

Evenimentul a fost estimat la suma de 3 milioane de Dolari, iar invitații s-au putut bucura să ia parte la cel mai frumos moment din viața celor doi îndrăgostiți. Conform publicației Daily Mail, printre invitați ar fi trebuit să se afle și Ducii de Cambridge.

David și Victoria Beckham au fost invitați la nunta Ducilor din anul 2011. Astfel, în semn de politețe, cei doi l-au invitat la rândul lor pe Prințul William și soția sa la nunta fiului lor. Cu toate acestea, sursele spun că Ducii au fost nevoiți să refuze invitația.

”William a răspuns invitației și le-a urat mirilor și familiilor acestora multă fericire. Cu toate acestea, Ducii nu au putut ajunge la eveniment din cauza programului aglomerat.”

Conform surselor internaționale David are o relație apropiată cu Prințul William și Kate Middleton. Sursele internaționale spun că soții Beckham nu l-ar fi invitat la nuntă pe Prințul Harry sau pe Meghan Markle.

Evenimentul extravagant a atras privirile tuturor. Deși cei doi miri au încercat să țină totul cât mai ferit de ochii curioșilor, paparazzi au reușit să surprindă câteva imagini cu cei doi îndrăgostiți din ziua marelui eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×