Reclamă

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an. Sportiva este un exmplu de ambiție si perseverență

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an. Sportiva în vârstă de 40 de ani a făcut un adevărat spectacol și a reușit să se califice în sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA 500 de la Eastbourne. Multipla campioană de Grand Slam a mărturisit că ultimul an a fost unul dificil pentru ea.

Publicat: 22 iunie 2022, 12:09

Serean este în mod cert un exemplu de ambiție și perseverență. Tenismena a stat departe de teren în ultimul an după ce a suferit o accidentare la tendon. Williams a revenit mai puternică și mai decisă ca niciodată să câștige în meciul în care a făcut echipă alături de Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an

După ce s-a accidentat la Wimbledon 2021, Serena a decis că este momentul pentru o pauză. Sportiva s-a cocnentrat mult mai mult asupra famiiei sale și a proiectelor personale. De atunci nu a mai intrat pe teren, iar mulți s-au gândit că aceasta va fi retragerea sportivei din lumea tenisului.

Vezi ma multe imagini cu Serena Williams în Galeria Foto!

Serena Williams a revenit pe teren după p pauză de un an și a câștigat
Serena Williams a revenit pe teren și a impresionat cu performanța sa / Profimedia Images

Campioana multiplă de Grand Slam a recunoscut faptul că nu i-a fost deloc ușor în tot acest timp. Cu toate acestea, întoarcerea i-a făcut foarte bine declarând că ”a avut nevoie de acest foc” pe care l-a simțit în timpul meciului, scrie Skysports.com.

Reclamă

”Nu am acceptat cu ușurință accidentarea, iar perioada aceasta am reflectat mult. Au fost multe momente în care m-am îndoit că o să mai revin pe teren. Cu toate acestea iubesc să joc tenis, altfel de ce m-aș mai află acum aici”.

”Mi-a prins foarte bine să joc din nou. M-am distrat. A fost un meci minunat, iar oponentele noastre au jucat extraordinar” a declarat sportiva imediat după victoria obținută.

Aceasta și-a continuat declarațiile vorbind despre proiectele sale personale pe care le-a desfășurat în ultimul an. Aceasta este tot mai dedicată familiei sale, întrebată dacă se vede pe teren în următorul an, sportiva a încercat să evite subiectul spunând ”iau fiecare zi așa cum este”.

Reclamă

Serena Williams a obținut victoria în proba de dublu de la Eastbourne

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an și a avut parte de o victorie impresionantă la Eastbourne alături de coechipiera sa, Ons Jabeur. Cele două s-au impus în trei seturi în fața adversarelor lor, Marie Bouzkova și Sara Sorribes Tormo.

Scorul a arătat promițător pentru Serena și partenera sa. 6-2, 3-6, 13-11, după aproximativ doar o oră și jumătate de joc. Serena și Ons au avut o chimie extraordinară pe teren, iar acest lucru le-a adus victoria garantată.

Ons Jabeur și Williams participă doar la proba de dublu de la Eastbourne. Williams continuă să impresioneze la vârsta de 40 de ani. Câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam va participa la Wimbledon 2022. Turneul de Grand Slam care va avea loc la Londra o așteaptă cu nerăbdare.

Vestea participării a fost făcută chiar de ea pe rețelele sociale acolo unde a postat mesajul ”Wimbledon 2022. Avem o întâlnire! Să începe!”

Turneul de Grand Slam va avea loc între 27 iunie și 10 iulie, iar admiratorii sportivei sunt nerăbdători să o vadă pe aceasta întoarsă cu forțe proaspete pe terenul de tenis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×