Reclamă

Serena Williams a izbucnit în lacrimi la US Open. Cum a arătat ultimul meci din cariera sportivei

Serena Williams a izbucnit în lacrimi la Us Open. Sportiva în vârstă de 40 de ani a jucat ultimul meci din cariera sa. Serena a fost eliminată de către Ajla Tomljanovic în turul 3. Scorul a fost unul strâns, iar meciul s-a încheiat în defavoarea lui Williams.

Publicat: 3 septembrie 2022, 11:12

La sfârșitul meciului adversara sa a ținut un discurs prin care și-a exprimat onoarea de a juca împotriva Serenei. Ultimul meci al sportivei s-a desfășurat e stadionul Arthur Ashe. Partida intensă de tenis a durat aproximativ trei ore, iar Serena a dat tot ce a avut mai bun în ceea ce probabil a fost, ultimul său meci din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a izbucnit în lacrimi la US Open

Serena Williams și-a luat la revedere de la lumea tenisului. După o carieră incredibilă, aceasta a jucat ultimul său meci. Au trecut mai bine de 23 de ani și 22 de titluri Grand Slam căștigate de când Serena a reușit prima victorie de la US Open, scrie Washington Post.

Vezi mai multe imagini cu Serena Williams în Galeria Foto!

Serena Williams a izbucnit în lacrimi după ultimul ei meci de la US Open
Serena Williams le-a mulțumit fanilor ei pentru toată susținerea pe care i-au arătat-o de-a lungul timpului / Profimedia Images

Serena s-a impus pe terenul de tenis, însă nu a putut obține o victorie împotriva adversarei sale, Ajla Tomljanovic. Serena a decis să renunțe la cariera sa pentru a se concentra mai mult asupra familie.

Reclamă

Sportiva a anunțat încă de la începutul lunii august că va participa la US Open și va da tot ce are mai bun. Ediția se desfășoară între 29 august și 11 septembrie, însă Serena nu a reușit să mai ajungă la finalul turneului.

După mai bine de 27 de ani de carieră, Serena a scris istorie pe terenul de tenis.Williams nu s-a putut abține, iar la sfârșitul ultimului său meci din carieră a izbucnit în lacrimi pe teren.

Serena le-a mulțumit fanilor ei din întreaga lume, celor prezenți, dar și celor care au urmărit-o de-a lungul carierei sale. Lacrimile serenei au fost de bucurie, după cum a declarat chiar ea. Nu în ultimul rând, Serena i-a mulțumit surorii sale, Venus.

Reclamă

Serena Williams s-a retras din tenis

Serena Williams a izbucnit în lacrimi la US Open. Sportiva și-a motivat decizia și a încercat să explice de ce a luat decizia de a se retrage. Se pare că aceasta își dorește să-și mărească familie.

”Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul retragere. Cred că cel mai bun cuvânt este evoluție. Vreau să evoluez puțin mai departe de tenis. Vine un moment când trebuie să luăm decizii și să ne îndreptăm în direcții diferite.”

”Este un moment dificil, mai ales dacă iubești ceea ce faci. Ador să joc tenis, dar numărătoarea inversă a început. Vreau să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și să descopăr o Serena diferită”.

Serena spune că este entuziasmată de viitorul ei. Aceasta s-a bucurat la maximum de fiecare meci din ultimele săptămâni și a încercat să demonstreze de ce este capabilă. Williams are deja o fiică, dar își dorește o familie mai mare.

Jucătoarea de tenis și soțul ei, Alexis Ohanian, sunt căsătoriți din anul 2017 și împreună se bucură de micuța Alexis Olympia Ohanian Jr. Fetița de cinci ani i-a adus recent un tribut mamei sale la meciurile de la US Open.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×