Reclamă

Mașina lui Kylie Jenner a fost văzută la casa lui Timothée Chalamet. Presa scrie că cei doi formează un cuplu

Mașina lui Kylie Jenner a fost văzută la casa lui Timothée Chalamet. Mai multe speculații despre o posibilă relație amoroasă între cei doi au apărut recent în presă. Faptul că fiica lui Kris Jenner a mers acum la conacul din Beverly Hills al actorului alimentează și mai mult zvonurile.

Publicat: 14 aprilie 2023, 11:23

SUV-ul, care avea geamurile fumurii, a fost văzut parcat pe aleea care duce către casa actorului, înainte de a urca pe drumul întortocheat. Cu toate acestea, nu este clar dacă Kylie se afla în interiorul vehiculului, deoarece nu a fost fotografiată de paparazzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mașina lui Kylie Jenner a fost văzută la casa lui Timothée Chalamet

TMZ a fost primul site taboid care a scris despre fotografii. Săptămâna trecută, au început să circule zvonuri despre vedeta „Kardashians”, în vârstă de 25 de ani, că cel mai probabil că se întâlnește cu actorul „Call Me By Your Name”, în vârstă de 27 de ani.

Niciunul dintre ei nu a răspuns public la speculațiile răspândite. Reprezentanții celor doi nu au răspuns solicitărilor repetate de comentarii ale PageSix.

Cu toate acestea, pe rețelele sociale au existat o mulțime de comentarii cu opiniile fanilor cu privire la posibila nouă pereche.

Reclamă

„Întâlnirea între Kylie Jenner și Timothee Chalamet se simte la fel ca atunci când doi oameni de la liceul tău care nu au interacționat niciodată încep să se întâlnească la 6 ani de la absolvire”, a scris pe Twitter un utilizator al rețelei sociale.

„Timothée Chalamet și Kylie Jenner nu se întâlnesc. Acestea sunt doar prostii create de Kris. Încearcă să o facă pe Kylie să fie din nou populară, din alte motive decât Hailey”, a speculat un al doilea fan, referindu-se la scandalul în curs de desfășurare. Jenner s-a trezit implicată în controversele dintre Hailey Bieber și Selena Gomez.

Un al treilea fan sceptic a scris: „Kylie Jenner și Timothee Chalamet… Pur și simplu nu pot să înțeleg această informație terifiantă”.

Reclamă

Cine sunt sursele care au confirmat relația celo doi

La fel ca multe zvonuri de pe internet, știrile despre asocierea dintre cei doi au provenit din popularul cont de Instagram Deuxmoi. Proprietarul contului a susținut că mai multe surse i-au confirmat că mama a doi copii se întâlnește cu actorul.

O persoană din interior a susținut: „Eu știu despre ei din ianuarie, de la Săptămâna Modei de la Paris„.

O a doua sursă anonimă a spus că ar putea, de asemenea, „confirma” zvonul. Aceasta a menționat că un actor de pe platourile de filmare ale producției „Euphoria” a lăsat știrea să scape.

Deuxmoi a postat și un videoclip cu Jenner și Chalamet discutând la Săptămâna Modei de la Paris. În clip, vedeta „Little Women” pare să râdă în compania actorului.

Această nouă posibilă poveste de dragoste vine după ce Jenner s-a despărțit de tatăl celor doi copii ai ei. Ea și Travis Scott au pornit pe drumuri separate în ianuarie. Cei doi au fost împreună cu mici pauze din 2017 până în 2023.

Între timp, ultima Chalamet a avut o relație cu Eiza González în 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×