Reclamă

Timothée Chalamet

Imagine din filmul Spencer, 2021, cu kristen Stewart în rol principal. Prințesa Diana, costum albastru, nasturi aurii, fundal cu o clădire
Divertisment
// 28 septembrie 2021

Predicții Oscar 2022. Ce filme ar putea fi nominalizate în categoria Cea mai bună coloană sonoră

Atunci când vine vorba de predicții Oscar 2022, numeroase filme au impresionat deja la festivalurile de film internaționale și au șanse mari să se numere printre nominalizările la Premiile Academiei Americane de Film în categoria Cea mai bună coloană sonoră, potrivit criticilor.
Reclamă
Portret al actorului Timothée Chalamet care poartă o cămașă albastră și pozează pe covorul roșu la premiera filmului The King din 2019
Divertisment
// 9 septembrie 2021

Timothée Chalamet, actorul care a surprins publicul cu rolul din filmul „Dune”

Timothée Chalamet este actorul care a reușit să surprindă publicul cu rolul pe care îl interpretează în filmul Dune. Acesta a atras atenția tuturor atunci când a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția alături de colega sa de platou, Zendaya. Pe umerii actorului se află o presiune uriașă, întrucât acesta va juca rolul principal în pelicula SF.
Zendaya, fotografie portret la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
// 4 septembrie 2021

Zendaya a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2021. Cum a apărut alături de Timothée Chalamet

Zendaya a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2021. Actrița și-a pus silueta în valoare cu o rochie lungă, dar care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și frumoase. Vedeta a venit alături de Timothée Chalamet la premiera viitorului ei film, Dune.
×