Reclamă

Zendaya a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2021. Cum a apărut alături de Timothée Chalamet

Zendaya a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2021. Actrița și-a pus silueta în valoare cu o rochie lungă, dar care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și frumoase. Vedeta a venit alături de Timothée Chalamet la premiera viitorului ei film, Dune.

Publicat: 4 septembrie 2021, 11:30

La ediția cu numărul 78 a Festivalului de Film de la Veneția 2021, Zendaya a avut o apariție îndrăzneață, care a lăsat la vedere zone intime ale trupului. Actrița de 25 de ani arată incredibil și mereu are apariții impecabile atunci când apare în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a strălucit la Festivalul de Film de la Veneția 2021

Zendaya a pozat minute în șir pe covorul roșu la premiera filmului Dune. Aceasta l-a avut mereu alături de ea pe Timothée Chalamet, în vârstă de 25 de ani. Fosta vedetă Disney și-a coafat părul elegant și a optat pentru un machiaj care să-i pună trăsăturile în evidență, scrie DailyMail. Vezi cum s-a îmbrăcat Zendaya la decernarea Premiilor Oscar 2021.

Timothée Chalamet a optat pentru o ținută ceva mai relaxată, dar tot elegantă. În Dune, Timothée îl interpretează pe personajul principal Paul, în timp ce Zendaya își asumă rolul lui Chan. Povestea lor înflorește în timpul unui război pe planeta Arrakis, care este exploatată pentru resurse prețioase.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Zendaya și Timothee Chalamet la Festivalul de Film de la Veneția la premiera filmului Dune
În Dune, Timothée îl interpretează pe personajul principal Paul, în timp ce Zendaya își asumă rolul lui Chan / Profimedia Images
Reclamă

Povestea este situată într-un viitor îndepărtat, în mijlocul mai multor civilizații răspândite în întreaga galaxie, centrate pe familia Atreides. Familia, condusă de ducele Leto Atreides, devine noul administrat al periculoasei planete Arrakis. În timp ce planeta deșertului este puțin populată și plină de creaturi mortale, este de asemenea destul de importantă.

Arrakis este singura sursă de „melanj”, care prelungește viața celor ce ajung acolo și sporește foarte mult capacitățile mentale. Este o necesitate pentru călătorii spațiale și navigare.

Festivalul de Film de la Veneția 2021

Reclamă

Festivalul de film de la Veneția din 2021 se va desfășura în perioada 1-11 septembrie. Este considerat una dintre cele mai vechi ceremonii de premiere din lume și unul dintre evenimentele „Big Five”. Juriul este alcătuit din regizorul Saverio Costanzo, actrița Virginie Efira, vedeta Cynthia Erivo, actrița Sarah Gadon, românul Alexandru Nanau și regizorul Chloé Zhao.

Festivalul din acest an a invitat, de asemenea, doi regizori afgani, Sahraa Karimi și Sahra Mani, să discute preluarea de către talibani a țării, cu „o atenție deosebită asupra situației realizatorilor și a artiștilor”, într-un panel care are loc pe 4 septembrie.

Tema comisiei va fi „situația dramatică a cineastilor și artiștilor afgani în general, necesitatea creării de coridoare umanitare și garanția acordării statutului de refugiat politic, precum și preocuparea pentru viitorul lor și nevoia de a oferi pentru cazarea lor odată ajunși în Europa.”

Regizorul italian, premiat cu Oscar, Roberto Benigni, care a condus aclamatul Life is Beautiful, va fi, de asemenea, onorat cu Leul de Aur pentru realizarea vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×