Reclamă

Cameron Diaz, adorată de soțul său. Ce mesaj i-a transmis Benji Madden

Cameron Diaz este adorată de către soțul său. Benji Madden a profitat din plin de aniversarea actriței pentru a-i face o nouă declarație de dragoste. Cântărețul a postat pe contul personal de Instagram o imagine specială alături de un mesaj plin de emoție.

Publicat: 1 septembrie 2021, 7:42

La vârsta de 49 de ani, Cameron Diaz nu putea fi mai fericită. Actrița și-a celebrat aniversarea alături de familie, departe de lumina reflectoarelor. Soțul său, Benji a profitat din plin de această ocazie. Artistul i-a reamintit soției sale cât de mult o iubește și ce înseamnă ea în viața lor de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cameron Diaz, adorată de soțul său

Benji Madden și Cameron Diaz trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au stat tot timpul feriți de ochii curioșilor. Alături de Benji, actrița are și o fetiță de doar doi anișori, Raddix Madden. Cameron Diaz este cu siguranță adorată de către soțul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acesta a postat pe contul personal de Instagram o piesă de artă alături de un mesaj sensibil și emoționant pentru Cameron.

Reclamă

În descrierea imaginii, artistul a scris emoționat ”La mulți ani! Ești frumoasă în toate modurile posibile, iar noi suntem atât de norocoși să te avem în viețile noastre. Ceea ce faci, cine ești zi de zi, alături de noi, mereu puternică, mereu alături de cei pe care îi iubești, este greu să scriu în cuvinte într-o singură postare de pe Instagram. Cu toate acestea, iubesc să am un motiv pentru care să spun cu voce tare tuturor cât de mult te iubesc.”

Alături de textul plin de emoție, Benji a adăugat și câteva emoji-uri de petrecere. Fratele său geamăn, Joel Madden a reacționat în comentarii și i-a urat un călduros la mulți ani actriței în vârstă de 49 de ani. Cameron Diaz este adorată de soțul său care nu se teme să împărtășească acest lucru cu urmăritorii săi.

De când s-au căsătorit, Benji și Cameron au fost tot timpul atenți la viața lor privată și au încercat să se ferească de lumina reflectoarelor. Cameron și Benji au o dinamică de cuplu extraordinară și își împart tot timpul sarcinile pentru a avea grijă așa cum trebuie de fiica lor.

Reclamă

Viața actriței, departe de lumina reflectoarelor

Nu este prima dată când Benji Madden îi demonstrează soției sale cât de mult o iubește. De ziua mamei, Benji a postat o altă piesă de artă pe contul personal de Instagram, alături de un text la fel de emoționant.

”Cameron, tu ai grijă de noi și ne încurajezi tot timpul. Tot ceea ce se află în jurul tău crește armonios și înflorește în lumina ta. Micuța noastră și cu mine avem șansa să trăim alături de tine și să fim iubiți într-un mod unic. Te iubim pentru totdeauna, Mami – îți mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru noi. La mulți ani de ziua mamei!”

Cameron Diaz este cu siguranță adorată de soțul său care o copleșește cu mesaje emoționante cu fiecare ocazie pe care o are. În trecut, Cameron și-a deschis sufletul și a povestit mai multe amănunte despre felul în care decurge căsnicia sa cu Benji.

Actrița iubește să fie căsătorită și este convinsă că a găsit în soțul său un prieten și un om pe care se poate baza. Ea și Benji au împreună și o fetiță. Recent, fotografii au surprins-o pe Diaz într-o ipostază emoționantă cu fiica sa.

Deși încearcă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, Cameron ajunge de multe ori să fie urmărită de fotografi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×