Reclamă

Emma Watson nu vorbește despre iubitul său. Care este motivul din spatele decizie luate de actriță

Actrița Emma Watson este recunoscută pentru faptul că își ține viața personală departe de ochii curioșilor. Tânăra este determinată să-și păstreze viața privată și să nu ofere detalii cu privire la deciziile pe care le ia. Cu toate acestea, fanii așteaptă cu fiecare ocazie să vadă ce a mai făcut tânăra în vârstă de 31 de ani. Însă Emma Watson nu vorbește foarte des despre iubitul său și nici nu pare dispusă să schimbe acest lucru la viața sa.

Publicat: 31 august 2021, 7:02

Povestea de iubire dintre Emma și iubitul său, Leo Robinton a reintrat în atenția presei după ce au circulat zvonuri că acesta ar fi cerut-o pe actriță în căsătorie. De altfel, Emma nu a confirmat niciodată faptul că ar avea o relație cu Leo, însă fotografii i-au surprins deseori în timp ce  se sărutau pe stradă. Imaginile grăitoare au vorbit în numele actriței, iar fanii s-au entuziasmat în anul 2019 când au fost văzuți pentru prima dată împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson nu vorbește despre iubitul său

Actrița a încercat mereu să-și țină viața personală departe de ochii presei. De-a lungul timpului, fotografii au reușit să-i surprindă pe cei doi în ipostaze tandre. Se pare că pandemia i-a făcut să fie și mai apropiați unul cu celălalt. De altfel, la sfârșitul lunii mai, sursele speculau faptul că cei doi ar fi logodiți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson în timp ce poartă un pulover în dungi și o căciulă pe cap, sărutându-l pe iubitul său, Leo Robinton
De-a lungul timpului, fotografii au reușit să-i surprindă pe cei doi în ipostaze tandre / Profimedia Images

Acela a fost și momentul în care actrița a decis să rupă tăcerea. Enervată de zvonurile care circulau pe rețelele de socializare, Emma a făcut propriile sale declarații.

Reclamă

Dragii mei fani, zvonurile privind faptul că sunt logodită sau nu sunt create pentru a vă face să dați click de fiecare dată. Dacă voi avea vești, promit că atunci le voi împărtăși eu cu voi.

– Emma Watson

Iubirea dintre actriță și Leo pare că a avansat din ce în ce mai frumos. De altfel, nu este prima dată când Emma Watson nu vorbește despre iubitul său. În anul 2017, Emma a dezvăluit pe contul personal de Twitter de ce nu va vorbi niciodată despre relațiile pe care le va avea în viitor.

Nu pot să nu vorbesc despre iubitul meu într-un interviu, iar mai apoi să nu mă trezesc urmărită de paparazzi. Am observat acest lucru de multe ori la Hollywood. Persoana cu care te întâlnești devine direct implicată, chiar și atunci când vorbim de promovarea unui film. Aș urî să văd că persoana cu care am o relație se simte de parcă ia parte la un show sau la un act de actorie.

– Emma Watson

Reclamă

Acesta este și motivul principal pentru care Emma nu dorește să vorbească despre relația pe care o are în prezent.

De ce a ales actrița să își păstreze viața personală privată

În mod cert, Emma Watson nu vorbește despre iubitul său. Actrița este decisă să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor. Actrița a intrat în lumina reflectoarelor încă de la vârsta de nouă ani atunci când a interpretat-o pe Hermione Granger.

Cu toate acestea, în ciuda faimei pe care a câștigat-o de-a lungul timpului, Emma a reușit să-și mențină viața departe de ochii curioșilor. De altfel, actrița a luat recent o pauză de aproape nouă luni de la rețelele de socializare, scrie Showbiz Cheat Sheet. În ciuda faptului că Emma încearcă să-și păstreze viața cât mai privată, zvonurile și speculațiile nu încetează să apară.

Atunci când interpretează un rol, oamenii trebuie să fie capabili să mă vadă pentru acel rol, pentru acel personaj. Ei trebuie să fie capabili să distingă între cine sunt într-un film și cine sunt în viața reală. Dacă oamenii ar știi fiecare detaliu intim despre viața mea personală nu ar mai putea să desprindă acea imagine de rolul pe care îl am de interpretat.

– Emma Watson

Emma Watson este o actriță care dorește să-și facă meseria cât mai bine cu putință. Acesta este și motivul pentru care preferă să-și țină viața ascunsă. Fanii adevărați ai actriței i-au respectat întotdeauna dorința și au susținut-o pe acest drum. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×