Reclamă

Emma Watson s-a simțit rușinată la filmările pentru seria Harry Potter. Momentul care a făcut-o pe actriță să-și piardă concentrarea

Actrița Emma Watson a dezvăluit recent că s-a simțit rușinată la filmările pentru seria celebră Harry Potter. O bună parte a adolescenței sale, Emma a trăit într-o lume de poveste pe platourile de filmare alături de colegii săi. Cei trei protagoniști, Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint au crescut împreună sub ochii publicului.

Publicat: 29 august 2021, 7:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:11

Cei trei prieteni au adus lumii unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Seria Harry Potter a înregistrat un real succes și continuă să bucure și astăzi oamenii din întreaga lume. Cu toate acestea, puțini știu despre emoțiile intense care s-au trăit de-a lungul timpului în spatele camerelor de filmat.

Emma Watson s-a simțit rușinată la filmările pentru seria Harry Potter

Cariera actriței Emma Watson s-a conturat pentru o bună bucată de timp cu ajutorul rolului pe care l-a interpretat în seria de filme Harry Potter. De-a lungul filmărilor pentru seria celebră, Emma a primit nenumărate premii pentru activitatea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

De altfel, în anul 2010 a fost numită una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, având câștiguri de 19 milioane de Lire Sterline doar în anul 2009. Actrița a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Hermione Granger a devenit un real model pentru fetițele din întreaga lume.

Reclamă
Reclamă

Hermione a devenit rapid unul din personajele centrale în jurul cărora se va contura povestea cărților și a filmelor Harry Potter. Alături de Harry și Ron, aceasta le-a demonstrat oamenilor că prietenia poate trece peste orice. Actrița a interpretat rolul uneia dintre cele mai inteligente și mai descurcărețe tinere. De altfel, pe tot parcursul filmelor, Hermione a devenit un personaj de nelipsit pentru Harry și Ron în lupta împotriva Lordului Voldemort.

Hermione a reușit să le salveze viața prietenilor săi de mai multe ori cu ajutorul gândirii sale logice și rapide. Cu toate acestea, se pare că Emma Watson s-a simțit rușinată la filmările pentru celebra serie de filme Harry Potter.

Adolescenta Emma Watson s-a simțit stânjenită atunci când a trebuit să filmeze una din scenele în care i-a luat în brațe pe colegii de platou, Daniel și Rupert. Însă timpul a trecut, iar maturitatea a făcut-o pe Emma să privească acea scenă cu nostalgie. Cele mai recente declarații ale actriței demonstrează cât de mândră a fost aceasta să interpreteze un personaj atât de puternic precum Hermione.

Rolul din seria Harry Potter i-a definit cariera

Rolul din seria Harry Potter a reușit să-i definească actriței cariera. Chiar dacă au fost momente în care Emma Watson s-a simțit rușinată la filmările pentru seria celebră, aceasta s-a bucurat să fie un model pentru tinere din lumea întreagă. Hermione Granger a devenit un personaj extrem de iubit de către cei din jur.

De altfel, povestea s-a concentrat într-o măsură considerabilă în jurul acestui personaj. Emma a fost întotdeauna mândră să interpreteze personajul din seria filmelor Harry Potter. În trecut aceasta le-a dezvăluit fanilor cât de mult a însemnat experiența de pe platourile de filmare.

Hermione a găsit mereu o modalitate de a-și folosi inteligența. Aceasta a devenit de multe ori un lider adevărat al grupului său de prieteni. Au fost multe momentele în care și-a asumat acest rol. Hermione este persoana care are mereu un plan și găsește întotdeauna o rezolvare.

– Emma Watson

Actrița a învățat multe lucruri din interpretarea personajului Hermione. De altfel, personalitatea Emmei este foarte apropiată de cea a personajului jucat. Deși s-a simțit uneori stânjenită de scenele pe care le-a interpretat, experiența de pe platourile de filmare a ajutat-o pe actriță să evolueze în cariera sa. Emma preferă să rămână discretă cu privire la viața sa personală, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca vedeta să descopere noile proiecte la care lucrează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×