Reclamă

Emma Watson

Emma Watson cu părul prins la premiera ultimului film din seria Harry Potter
Divertisment
// 15 decembrie 2021

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie negru. Imaginile cu actrița în vacanța din Barbados

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie negru. Actrița, celebră pentru rolul din seria de succes Harry Potter, și-a expus silueta în vacanța din Barbados. Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.
Reclamă
Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint la premiera Harry Potter
Divertisment
// 9 decembrie 2021

Primele imagini de la reuniunea Harry Potter. Cum arată actorii principali la 20 de ani de la lansarea seriei

Trei dintre absolvenții prestigioasei școli de la Hogwarts s-au întors pe platourile de filmare. Primele imagini de la reuniunea Harry Potter au făcut rapid înconjurul internetului. Protagoniștii seriei celebre s-au întâlnit la 20 de ani de la lansarea primului film pentru a-și spune părerea despre producția Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, care urmează să fie lansată de pe 1 ianuarie 2022.
Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson la premiera ultimului film din seria Harry Potter în anul 2011
Divertisment
// 17 noiembrie 2021

Emma Watson a celebrat 20 de ani de la lansarea seriei Harry Potter. Ce mesaj a postat actrița

Emma Watson a celebrat 20 de ani de la lansarea seriei de filme Harry Potter. Actrița a distribuit pe rețelele sociale un mesaj emoționant. Aceasta și-a împărtășit gândurile față de proiectul care i-a lansat cariera către succes. Alături de postare a promovat anunțul conform căruia ea și o parte din ceilalți actori ai filmelor se vor reuni pe platourile de filmare pentru un proiect special ce va fi lansat pe 1.01.2022.
Emma Watson în fața unu pupitru la conferința de presă pentru The Bling Ring
Divertisment
// 10 noiembrie 2021

Emma Watson s-a întors în Londra după ce a participat la Summitul COP26 din Glasgow. Ce ținută a ales să poarte actrița

Emma Watson s-a întors în Londra și a atras privirile tuturor. Actrița a fost plecată o perioadă fiind una din invitatele de la Summitul privind schimbările climatice, COP26 din Glasgow. Vedeta în vârstă de 31 de ani s-a camuflat din cap până-n picioare, însă fotografii au fost tot timpul pe urmele sale.
Reclamă
Emma Watson, în fața presei, la evenimentul Earthshot Prize de la Londra
Divertisment
// 19 octombrie 2021

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată. Cum a apărut actrița la Earthshot Prize

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată pentru evenimentul Earthshot Prize, organizat de Ducii de Cambridge. Actrița nu a mai apărut de ceva timp la eveniment, dar acum că a făcut-o, a avut o apariție memorabilă.
Emma Watson cu părul prins într-un coc în timp ce este pozată pe covorul roșu la premiera filmelor Harry Potter
Divertisment
// 10 octombrie 2021

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Cum arată și cine este Alexander Watson

Emma Watson a devenit cunoscută pentru rolul lui Hermione Granger. Deși a trecut ceva timp de când ultimul film Harry Potter a fost lansat, fanii continuă să afle lucruri surprinzătoare despre cele mai îndrăgite personaje, dar și despre viețile actorilor în spatele camerelor. Recent s-a aflat faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix.
Emma Watson cu părul lung purtând o jachetă maro la premiera filmelor Harry Potter
Divertisment
// 28 septembrie 2021

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria „Harry Potter”. Ce și-a cumpărat actrița după terminarea filmărilor

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria Harry Potter. Actrița care a devenit celebră pentru rolul lui Hermione Granger a câștigat milioane de dolari din franciza recunoscută în întreaga lume. Printre primele achiziții pe care le-a făcut din banii câștigați s-au numărat un laptop și o mașină.
Emma Watson în timp ce poartă o rochie albă și participă la premiera filmului Noah în anul 2014
Divertisment
// 31 august 2021

Emma Watson nu vorbește despre iubitul său. Care este motivul din spatele decizie luate de actriță

Actrița Emma Watson este recunoscută pentru faptul că își ține viața personală departe de ochii curioșilor. Tânăra este determinată să-și păstreze viața privată și să nu ofere detalii cu privire la deciziile pe care le ia. Cu toate acestea, fanii așteaptă cu fiecare ocazie să vadă ce a mai făcut tânăra în vârstă de 31 de ani. Însă Emma Watson nu vorbește foarte des despre iubitul său și nici nu pare dispusă să schimbe acest lucru la viața sa.
Emma Watson cu părul prins și purtând o rochie albă la Paris în anul 2017
Divertisment
// 29 august 2021

Emma Watson s-a simțit rușinată la filmările pentru seria Harry Potter. Momentul care a făcut-o pe actriță să-și piardă concentrarea

Actrița Emma Watson a dezvăluit recent că s-a simțit rușinată la filmările pentru seria celebră Harry Potter. O bună parte a adolescenței sale, Emma a trăit într-o lume de poveste pe platourile de filmare alături de colegii săi. Cei trei protagoniști, Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint au crescut împreună sub ochii publicului.
Emma Watson poartă o rochie neagră cu bretele, al premiera filmului „Little Women”
Divertisment
// 20 mai 2021

Emma Watson infirmă zvonurile despre viața personală. Cum a fost fotografiată recent alături de iubit

Emma Watson și-a ținut departe viața amoroasă de ochii presei. La începutul acestei săptămâni, presa britanică a răspândit zvonuri că ea s-ar fi logodit. S-a vehiculat, de asemenea, că actrița și-ar fi pus pe pauză cariera. Actrița a transmis publicului un mesaj online, în care a oferit o serie de lămuriri legate de informațiile transmise de presă. Emma Watson infirmă zvonurile despre viața personală.
×