Reclamă

Emma Watson s-a întors în Londra după ce a participat la Summitul COP26 din Glasgow. Ce ținută a ales să poarte actrița

Emma Watson s-a întors în Londra și a atras privirile tuturor. Actrița a fost plecată o perioadă fiind una din invitatele de la Summitul privind schimbările climatice, COP26 din Glasgow. Vedeta în vârstă de 31 de ani s-a camuflat din cap până-n picioare, însă fotografii au fost tot timpul pe urmele sale.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 8:33

Chiar dacă Emma Watson încearcă să ducă o viață ferită de lumina reflectoarelor, oamenii sunt tot timpul pe urmele sale. Vedeta preferă să-și mențină viața privată de ochii curioșilor și preferă să nu ofere declarații publice. De cele mai multe ori, actrița se ferește de paparazzi și poartă ținute prin care să fie recunoscută cu greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson s-a întors în Londra

Fotografii au fost pregătiți și de această dată pentru a surprinde cele mai bune imagini cu actrița Emma Watson. Deși vedeta internațională preferă să ducă o viață ferită de controverse, aceasta nu scapă de oamenii care sunt mereu pe urmele sale.

De această dată, paparazzi au surprins-o pe actriță în timp ce ieșea de la un magazin local din Londra. Vedeta s-a întors în weekend de la Glasgow, iar de atunci a stat departe de privirile celor din jur. În imaginile care au ajuns să circule rapid pe internet, Watson a fost surprinsă într-o ținută casual.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson într-o ținută casual cu palton după ce s-a întors în Londra
Emma Watson și-a surprins fanii cu ținuta pe care a purtat-o pe străzile din Londra / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta a purtat o pereche de blugi cu botine negre și un palton în carouri. Pentru a se ascunde de fotografi, actrița a optat pentru o căciulă și un fular voluminos negru. Paparazzi au surprins-o cu paharul de cafea în mână și cu telefonul în cealaltă. Din câte se pare, vedeta era antrenată într-o discuție video aprinsă cu cineva.

Emma Watson s-a întors în Londra unde își va petrece următoarele săptămâni, scrie Justjared.com.  La conferința din Scoția la care a luat parte, actrița a vorbit despre soluțiile pe care activiștii le-ar putea implementa în vederea diminuării schimbărilor climatice accelerate.

Deși nu postează deseori pe rețelele sociale, artista a scris pe contul de pe Instagram câteva gânduri despre evenimentul la care a luat parte. 

Reclamă

Ce mesaj a transmis Emma Watson după participarea la Summitul COP26

Emma Watson s-a întors în Londra după participarea la Summitul COP26. Alături de vedeta internațională s-au aflat mai multe activiste care au ajutat-o în promovarea cauzei sale. Actrița s-a implicat de-a lungul timpului într-o multitudine de proiecte ce țin de schimbările climatice.

Vedeta a vrut să tragă un semnal de alarmă în întreaga sa comunitate. Deși postează rareori pe rețelele sociale, de data aceasta Watson a transmis un mesaj special.

”Nu exagerez atunci când spun că am scris o bucățică de istorie la Summitul COP26 din Glasgow. Mă simt onorată să fiu în prezența acestor femei minunate. Ele sunt cu adevărat vedetele care fac lumea un loc mai bun.”

Actrița a postat și o imagine alături de prietenele sale. După terminarea conferinței, Emma a profitat de timpul liber pentru a ascunde mai multe cărți în Glasgow.

Gestul vedetei a devenit deja o obișnuință pentru fanii săi. La un eveniment din Paris la care a luat parte în luna iunie, Watson a ascuns peste 100 de copii ale cărții scrise de Margaret Atwood , The Handmaid’s Tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×