Reclamă

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată. Cum a apărut actrița la Earthshot Prize

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată pentru evenimentul Earthshot Prize, organizat de Ducii de Cambridge. Actrița nu a mai apărut de ceva timp la eveniment, dar acum că a făcut-o, a avut o apariție memorabilă.

Publicat: 19 octombrie 2021, 10:20

Recent, actrița a participat la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot din Londra, primul covor de la premiera din decembrie 2019 a producției Little Women. Watson a purtat acum o rochie demnă de o iluzie optică spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată

Voluminoasa piesă din tul Harris Reed a fost reciclată din vechile rochii de mireasă, din colecțiile trecute. Din lateral însă, totul a fost la un alt nivel. Vedeta a purtat și o pereche de pantaloni pe dedesubt și cizme. Ca și cum nu era suficient, atunci când s-a întors cu spatele, Emma Watson a dezvăluit că rochia era cu spatele gol.

Față de rochia care a atras privirile mai ceva ca un magnet, Reed a conceput și bijuteriile purtate de Wtason. Cerceii cu perle și inelele și brățările purtate de actriță au completat perfect ținuta spectaculoasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emma Watson, îmbrăcată într-o rochie de mireasă excentrică, la Earthshot Prize
Voluminoasa piesă din tul Harris Reed a fost reciclată din vechile rochii de mireasă, din colecțiile trecute / Profimedia Images
Reclamă

Earthshot Prize este un eveniment organizat și conceput de Prințul William, în colaborare cu fundația sa, Royal Foundation. Este o ceremonie anuală care acordă finanțare celor care propun soluții pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice. Fiecare dintre cei cinci câștigători din acest an a primit echivalentul a 1,4 milioane de dolari.

Scopul a fost să descopere, să sărbătorească și să dimensioneze soluții la problemele actuale de mediu pentru a avea un impact mai mic asupra lumii înconjurătoare. Ducii de Cambridge au fost de-a lungul timpului implicați în mai multe proiecte caritabile, iar impactul lor a fost unul mare. Chiar și Ducii de Sussex se implică din ce în ce mai des în acte de voluntariat, deși nu mai fac parte din Familia Regală a Marii Britanii.

Proiectele câștigătoare la Earthshot Prize

Reclamă

Proiectul pentru protejarea și refacerea naturii a fost câștigat de o echipă din Costa Rica. Prin aceste proiect, cetățenii sunt recompensați pentru restaurarea ecosistemelor naturale.

Pentru curățarea aerului, un utilaj din India, numit Takachar a fost special creat pentru a transforma deșeurile agricole. În acest fel, fermierii nu mai sunt nevoiți să incendieze resturile de pe terenurile agricole și nu mai poluează aerul, scrie Yahoonews.com.

La revitalizarea oceanelor, doi prieteni din Bahamas au realizat proiectul Coral Vita. Acesta are ca obiectiv restaurarea recifelor de corali ce sunt pe cale de dispariție.

La construirea unei lumi fără deșeuri a fost premiat orașul Milano, care are mai multe centre pentru colectarea deșeurilor alimentare. Există centre unde sunt colectate alimente nefolosite, care mai apoi sunt donate oamenilor fără posibilități.

La capitolul remedierea climatului, AEM Electrolyser este marele câștigător. Comceptul are la bază foosirea energiei reutilizabile pentru a crea hidrogen din disocierea apei în hidrogen și oxigen.

Alături de Ducii de Cambridge au fost vedete precum Emma Watson, Emma Thompson şi David Oyelowo. Pe scenă au urcat artiști ca Ed Sheeran, Coldplay şi KSI. Alimentarea instrumentelor artiștilor a fost făcută de 60 de cicliști, nimeni nu a venit cu avionul, iar la construcția scenei nu a fost folosit plastic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×