Reclamă

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria „Harry Potter”. Ce și-a cumpărat actrița după terminarea filmărilor

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria Harry Potter. Actrița care a devenit celebră pentru rolul lui Hermione Granger a câștigat milioane de dolari din franciza recunoscută în întreaga lume. Printre primele achiziții pe care le-a făcut din banii câștigați s-au numărat un laptop și o mașină.

Publicat: 28 septembrie 2021, 7:53

Emma Watson a devenit celebră în urma apariției sale în filmele Harry Potter. Actrița a ajuns să valoreze aproximativ 85 de milioane de dolari pentru rolurile sale. Averea acesteia a crescut considerabil după rolul lui Hermione. Recent, Emma Watson a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre cum a ales să-și gestioneze banii la începutul carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria „Harry Potter”

Emma Watson a câștigat milioane de dolari în urma rolului pe care l-a jucat în filmele Harry Potter. Actrița a atins un real succes, iar averea sa a început să crească de la o vârstă foarte fragedă. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru British Vogue, Emma a povestit despre încasările pe care le-a avut în urma participării sale la filmările pentru franciza Harry Potter.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

La începutul carierei sale, Emma Watson primea în jur de 75 de dolari pe săptămână din partea părinților săi. Deși încasările ei erau mult mai mari, având o vârstă fragedă, Emma trebuia să învețe mai întâi cum să-și calculeze cheltuielile. La vârsta de 18 ani, Emma Watson a aflat de la tatăl său care sunt sumele pe care a reușit să le strângă în urma participării la film.

Reclamă

La al treilea și al patrulea film deja problema banilor devenea una serioasă. Nu știam exact câți bani s-au strâns. Eram foarte emotivă atunci.

– Emma Watson

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați. În anul 2010 aceasta se bucura deja de 32 de milioane de dolari. Ultima apariție a sa din seria Harry Potter i-a crescut valoarea la 70 de milioane de dolari. În ciuda încasărilor uriașe de la o vârstă foarte fragedă, Emma Watson a preferat să ducă o viață modestă.

Ce și-a cumpărat Emma Watson după terminarea filmărilor pentru seria „Harry Potter”

Reclamă

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria Harry Potter, dar și despre felul în care s-a simțit de-a lungul timpului pe platourile de filmare. Actrița a mărturisit că au fost momente la începutul carierei sale în care s-a simțit rușinată să interpreteze anumite scene.

În urma rolului jucat în seria Harry Potter, Emma a ajuns să dețină o avere impresionantă. În ciuda faptului că avea în posesia sa o mulțime de bani, actrița a preferat mereu să ducă un stil de viață modest.

Conform declarațiilor sale, printre primele lucruri pe care și le-a achiziționat cu banii primiți de pe urma seriei de filme, Emma și-a achiziționat un laptop și o mașină.

Deși ar fi putut să-și permită o mașină scumpă, Emma nu a vrut să se afle în posesia unui Mercedes sau a unui BMW. În schimb, actrița din Harry Potter și-a achiziționat o Toyota Prius. A fost prima mașină pe care actrița și-a cumpărat-o din banii pe care i-a muncit.

În restul timpului, a preferat să-și cheltuiască banii cu înțelepciune. Un alt lucru pe care l-a cumpărat cu banii din filmele Harry Potter a fost o vacanță pentru tatăl său în Italia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×