Reclamă

Dakota Johnson a purtat un corset din dantelă. Cum a apărut actrița la Festivalul de Film de la New York 2021

Dakota Johnson a atras privirile tuturor atunci când a purtat un corset din dantelă la Festivalul de Film de la New York 2021. Actrița a părut desprinsă din una din scenele filmului Fifty Shades of Grey. Vedeta a apărut pe covorul roșu la premiera filmului The Lost Daughter. Actrița în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă pozând pentru fotografi și oferind autografe fanilor săi.

Publicat: 2 octombrie 2021, 7:05 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:59

Dakota Johnson și-a făcut apariția într-o ținută neagră care a încins imaginația bărbaților. Actrița a luat parte la cea de-a- 59 ediție a Festivalului de Film de la New York. Pentru a marca evenimentul într-un mod inedit, a ales să poarte o ținută all black. Aceasta ci-a pus în evidență silueta suplă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dakota Johnson a purtat un corset din dantelă

Dakota Johnson știe cum să se facă remarcată. Actrița a purtat o ținută care i-a trimis pe fani cu gândul la trilogia în care a jucat un rol principal, Fifty Shades. Deși a luat parte la un eveniment care cere o anumită conduită vestimentară, Dakota a sfidat regulile jocului și a ales să-și facă apariția într-o ținută pentru care mulți au criticat-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dakota Johnson a purtat un corset din dantelă și o pereche de pantaloni din piele la Festivalul de Film de la New York 2021
Dakota Johnson a atras privirile tuturor la Festivalul de Film de la New York 2021 / Profimedia Images

Vedeta a reușit să-și împartă admiratorii în două tabere în urma Festivalului de Film de la New York 2021. În partea de sus, Dakota Johnson a purtat un corset semi transparent din dantelă neagră. Pentru a completa ținuta, Dakota a optat pentru o pereche de pantaloni din piele cu talie înaltă.

Reclamă

La aceștia a asortat o curea subțire din piele și o pereche de pantofi cu toc. Deși nu are cele mai voluptoase forme, vedeta nu s-a sfiit să-și lase la vedere bustul. Pentru a atrage și ai mult atenția în partea de sus a ținutei, Dakota a optat pentru un colier superb din diamante.

Machiajul a fost unul cât mai natural, iar părul și l-a lăsat desprins. Actrița a fost surprinsă oferind autografe fanilor săi, iar ulterior s-a pozat pe covorul roșu alături de colegele sale precum Jessie Buckley, Maggie Gyllenhaal și Olivia Colman. 

Cine este și cu ce se ocupă Dakota Johnson

Reclamă

Dakota Johnson a purtat un corset din dantelă și i-a trimis pe fani cu gândul la rolul care a făcut-o celebră. Actrița a devenit cunoscută în special pentru rolul Anastasiei Steel din trilogia Fifty Shades. Cu toate acestea, vedeta are în spate un parcurs impresionant în lumea filmului.

Părinții Dakotei sunt celebrii actori Don Johnson și Melanie Griffith. La fel ca multe alte vedete, Dakota și-a început cariera din copilărie. Actrița și-a făcut debutul la vârsta de doar 10 ani și a trăit de-a lungul anilor alături de părinții săi pe platourile de filmare.

Născută în anul 1989 în Texas, Dakota a fost înconjurată dintotdeauna de lumina reflectoarelor. La vârsta de 12 ani, Dakota și-a dat seama de potențialul său și a devenit model. Cariera de actriță urma să aibă o ascensiune la fel de impresionantă. Dakota și-a făcut debutul cu filmul Crazy in Alabama unde a jucat alături de sora sa, Stella Banderas. Filmul a fost regizat de cel care îi era atunci tată vitreg, Antonio Banderas.

Pentru a-și pune la punct talentul înnăscut, Dakota a studiat o școală de film, unde profesor i-a fost actorul Tom Todoroff. Din 2008 și până în 2012 a jucat în mai multe filme unde a avut atât roluri secundare, cât și roluri principale. Celebritatea a atins-o cu rolul Anastasiei Steele în filmul Fifty Shades of Grey.

Dakota a reușit să obțină atunci recunoașterea la nivel internațional. Deși rolul său a fost puternic criticat de-a lungul timpului, Dakota a declarat în repetate rânduri că este mândră de interpretarea sa și de filmele în care a avut ocazia să joace.

Pentru a le reaminti fanilor de succesul său, la Festivalul de Film de la New York 2021, Dakota Johnson a purtat un corset din dantelă neagră, desprins din filmele Fifty Shades.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×