Reclamă

Bella Thorne a întors toate privirile la Milano Fashion Week. Ce ținută a purtat actrița

Bella Thorne a întors toate privirile la Milano Fashion Week cu ținuta ei monocromă. De la păr și până la pantofii cu toc, vedeta a impresionat cu eleganță și rafinament.

Publicat: 25 septembrie 2021, 6:55 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 16:20

Bella Throne a participat la spectacolul de la Milano Fashion Week. Alături de ea a fost logodnicul său, Benjamin Mascolo. Pentru eveniment, actrița a optat pentru o vestă din catifea și pantaloni, ambele în aceeași nuanță vișinie. Pentru a da un ton corect ținutei, actrița a optat și pentru o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Thorne a întors toate privirile la Milano Fashion Week

Stilul pentru care a optat Bella Thorne a fost adoptat de multe nume mari în ultimul timp. Tracee Ellis Ross, Eva Longoria și chiar Michelle Obama sau Jill Biden au încercat astfel de ținute și niciuna dintre ele nu a dat greș.

Când vine însă vorba despre stilul personal al vedetei, aceasta nu s-a remarcat de-a lungul timpului cu haine prea elegante. Adesea a fost fotografiată în haine cât mai comode precum pantaloni scurți, pantofi sport de la brand-uri de mass market. Atunci când vine vorba însă de aparițiile pe covorul roșu, actrița a optat pentru nume celebre la încălțăminte precum Christian Louboutin, Stella Luna și Saint Laurent, scrie Footwearnews.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bella Throne, alături de fanii ei, la Milano Fashion Week 2021
Bella Throne a participat la spectacolul de la Milano Fashion Week / Profimedia Images
Reclamă

În prezent, actrița joacă într-o miniserie realizată de Amazon Prime Video intitulată „Paradise City” alături de Olivia Culpo și regretatul Cameron Boyce.

Recent, Bella Thorne a petrecut pe un vas de croazieră. Bella Thorne a petrecut alături de prietenele sale în Italia la Lacul Como. Chiar dacă artista este de nedespărțit de logodnicul său, într-una din zile cântăreața s-a bucurat doar de compania prietenelor sale. Lucrurile par să meargă foarte bine pentru Bella.

Povestea de dragoste a Bellei Thorne

Reclamă

Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Benjamin Mascolo și se bucură de fiecare moment împreună cu el.

Bella Thorne și Benjamin Mascolo trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Speculațiile privind relația lor au apărut încă din aprilie 2019, când artista s-a despărțit de Mod Sun, iubitul său de la acel moment. Bella și-a găsit dragostea în brațele altcuiva și este mai fericită ca niciodată.

Cuplul se bucură de o frumoasă vacanță în Italia. De altfel, Bella Thorne a petrecut alături de prietenele sale o zi specială după ce s-a bucurat de timpul împreună cu logodnicul său.

Cei doi și-au anunțat cu mare bucurie logodna pe conturile personale de Instagram și nu s-au sfiit să se afișeze în fața fanilor. Cântărețul italian i-a furat complet inima frumoasei artiste.

Benjamin Mascolo și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod unic. Cântărețul i-a scris o scrisoare de dragoste pe spatele ultimei pagini din scenariul pe care Bella îl citea.

Cei doi lucrau împreună la acel moment și se aflau chiar pe platourile de filamare ale peliculei în care urmează să apară. Iubirea lor este clară pentru toți fanii, iar îndrăgostiții profită la maxim de fiecare moment împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×