Reclamă

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Cum arată și cine este Alexander Watson

Emma Watson a devenit cunoscută pentru rolul lui Hermione Granger. Deși a trecut ceva timp de când ultimul film Harry Potter a fost lansat, fanii continuă să afle lucruri surprinzătoare despre cele mai îndrăgite personaje, dar și despre viețile actorilor în spatele camerelor. Recent s-a aflat faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Publicat: 10 octombrie 2021, 7:23

Alexander Watson nu a avut un rol principal. Cu toate acestea, s-a bucurat e câteva apariții în cel de-al cincilea film. Fratele actriței Emma Watson l-a interpretat pe unul din studenții care făceau parte din casa Hufflepuff. De-a lungul timpului, acesta a fost văzut la mai multe premiere ale filmelor din seria Harry Potter. De cele mai multe ori, Alexander a însoțit o mândru pe sora sa, Emma Watson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter

Emma Watson este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la HollyWood. Vedeta a reușit să-și facă un nume în industria cinematografică datorită rolului său din seria de filme Harry Potter. Emma și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Totuși a dat dovadă de multă implicare și de devotament rolului pe care l-a avut de interpretat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson într-o rochie albă care a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter
Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix/ Getty Images

Vedeta a jucat în toate cele opt filme din seria Harry Potter și a adus la viață personajul mult îndrăgit, Hermione Granger. După succesul înregistrat cu acest rol, Emma a obținut roluri principale în filme precum The Perks of Being a Wallflower din 2012 și Beauty and the Beats în 2017.

Reclamă

Cu toate acestea, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său, Alexander Watson într-unul din filmele Harry Potter. Alexander nu a urmat drumul surorii sale.

Totuși, acesta a susținut-o pe Emma și a fost prezent alături de aceasta la multe dintre premierele filmelor Harry Potter. De-a lungul timpului, Alexander Watson s-a concentrat mai mult pe cariera de model, iar talentul actoricesc l-a păstrat pentru proiectele importante.

Alexander Watson s-a implicat în mai multe campanii publicitare, atât singur, cât și alături de sora sa, Emma Watson.

Reclamă

Ce a făcut Emma Watson cu banii din filmele Harry Potter

Emma Watson a câștigat o sumă de bani impresionantă în urma apariției sale în filmele Harry Potter. La începutul carierei sale, Emma primea în jur de 75 de dolari pe săptămână, neavând acces complet la toți banii pe care îi câștiga.

La vârsta de 18 ani, Emma Watson a aflat de la tatăl său care este de fapt averea sa reală și câți bani a reușit să strângă în urma filmelor din franciza Harry Potter în care apăruse până la acea vârstă. De altfel, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca actrița să ducă o viață luxoasă, aceasta a ales modestia. Emma Watson a fost foarte calculată și cu primii săi bani din filmele Harry Potter și-a cumpărat un laptop și o mașină.

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

Vedeta a mărturisit într-un interviu din trecut că prietenii au râs de autoturismul său. Se pare că Emma nu a vrut o mașină impunătoare, ci una care să-și facă treaba. Actrița este un exemplu pentru multe nume din industria cinematografică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×