Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Cum arată și cine este Alexander Watson

Emma Watson a devenit cunoscută pentru rolul lui Hermione Granger. Deși a trecut ceva timp de când ultimul film Harry Potter a fost lansat, fanii continuă să afle lucruri surprinzătoare despre cele mai îndrăgite personaje, dar și despre viețile actorilor în spatele camerelor. Recent s-a aflat faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Publicat: 10 octombrie 2021, 7:23

Alexander Watson nu a avut un rol principal. Cu toate acestea, s-a bucurat e câteva apariții în cel de-al cincilea film. Fratele actriței Emma Watson l-a interpretat pe unul din studenții care făceau parte din casa Hufflepuff. De-a lungul timpului, acesta a fost văzut la mai multe premiere ale filmelor din seria Harry Potter. De cele mai multe ori, Alexander a însoțit o mândru pe sora sa, Emma Watson.

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter

Emma Watson este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la HollyWood. Vedeta a reușit să-și facă un nume în industria cinematografică datorită rolului său din seria de filme Harry Potter. Emma și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Totuși a dat dovadă de multă implicare și de devotament rolului pe care l-a avut de interpretat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson într-o rochie albă care a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter
Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix/ Getty Images

Vedeta a jucat în toate cele opt filme din seria Harry Potter și a adus la viață personajul mult îndrăgit, Hermione Granger. După succesul înregistrat cu acest rol, Emma a obținut roluri principale în filme precum The Perks of Being a Wallflower din 2012 și Beauty and the Beats în 2017.

Cu toate acestea, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său, Alexander Watson într-unul din filmele Harry Potter. Alexander nu a urmat drumul surorii sale.

Totuși, acesta a susținut-o pe Emma și a fost prezent alături de aceasta la multe dintre premierele filmelor Harry Potter. De-a lungul timpului, Alexander Watson s-a concentrat mai mult pe cariera de model, iar talentul actoricesc l-a păstrat pentru proiectele importante.

Alexander Watson s-a implicat în mai multe campanii publicitare, atât singur, cât și alături de sora sa, Emma Watson.

Ce a făcut Emma Watson cu banii din filmele Harry Potter

Emma Watson a câștigat o sumă de bani impresionantă în urma apariției sale în filmele Harry Potter. La începutul carierei sale, Emma primea în jur de 75 de dolari pe săptămână, neavând acces complet la toți banii pe care îi câștiga.

La vârsta de 18 ani, Emma Watson a aflat de la tatăl său care este de fapt averea sa reală și câți bani a reușit să strângă în urma filmelor din franciza Harry Potter în care apăruse până la acea vârstă. De altfel, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca actrița să ducă o viață luxoasă, aceasta a ales modestia. Emma Watson a fost foarte calculată și cu primii săi bani din filmele Harry Potter și-a cumpărat un laptop și o mașină.

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

Vedeta a mărturisit într-un interviu din trecut că prietenii au râs de autoturismul său. Se pare că Emma nu a vrut o mașină impunătoare, ci una care să-și facă treaba. Actrița este un exemplu pentru multe nume din industria cinematografică.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×