Reclamă

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Cum arată și cine este Alexander Watson

Emma Watson a devenit cunoscută pentru rolul lui Hermione Granger. Deși a trecut ceva timp de când ultimul film Harry Potter a fost lansat, fanii continuă să afle lucruri surprinzătoare despre cele mai îndrăgite personaje, dar și despre viețile actorilor în spatele camerelor. Recent s-a aflat faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter. Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Publicat: 10 octombrie 2021, 7:23

Alexander Watson nu a avut un rol principal. Cu toate acestea, s-a bucurat e câteva apariții în cel de-al cincilea film. Fratele actriței Emma Watson l-a interpretat pe unul din studenții care făceau parte din casa Hufflepuff. De-a lungul timpului, acesta a fost văzut la mai multe premiere ale filmelor din seria Harry Potter. De cele mai multe ori, Alexander a însoțit o mândru pe sora sa, Emma Watson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter

Emma Watson este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la HollyWood. Vedeta a reușit să-și facă un nume în industria cinematografică datorită rolului său din seria de filme Harry Potter. Emma și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Totuși a dat dovadă de multă implicare și de devotament rolului pe care l-a avut de interpretat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson într-o rochie albă care a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter
Alexander Watson i-a fost coleg surorii sale în cel de-al cincilea film, Harry Potter and the Order of the Phoenix/ Getty Images

Vedeta a jucat în toate cele opt filme din seria Harry Potter și a adus la viață personajul mult îndrăgit, Hermione Granger. După succesul înregistrat cu acest rol, Emma a obținut roluri principale în filme precum The Perks of Being a Wallflower din 2012 și Beauty and the Beats în 2017.

Reclamă

Cu toate acestea, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său, Alexander Watson într-unul din filmele Harry Potter. Alexander nu a urmat drumul surorii sale.

Totuși, acesta a susținut-o pe Emma și a fost prezent alături de aceasta la multe dintre premierele filmelor Harry Potter. De-a lungul timpului, Alexander Watson s-a concentrat mai mult pe cariera de model, iar talentul actoricesc l-a păstrat pentru proiectele importante.

Alexander Watson s-a implicat în mai multe campanii publicitare, atât singur, cât și alături de sora sa, Emma Watson.

Reclamă

Ce a făcut Emma Watson cu banii din filmele Harry Potter

Emma Watson a câștigat o sumă de bani impresionantă în urma apariției sale în filmele Harry Potter. La începutul carierei sale, Emma primea în jur de 75 de dolari pe săptămână, neavând acces complet la toți banii pe care îi câștiga.

La vârsta de 18 ani, Emma Watson a aflat de la tatăl său care este de fapt averea sa reală și câți bani a reușit să strângă în urma filmelor din franciza Harry Potter în care apăruse până la acea vârstă. De altfel, puțini știu faptul că Emma Watson a jucat alături de fratele său într-unul din filmele Harry Potter.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca actrița să ducă o viață luxoasă, aceasta a ales modestia. Emma Watson a fost foarte calculată și cu primii săi bani din filmele Harry Potter și-a cumpărat un laptop și o mașină.

Emma Watson, Daniel Radcliffe și Rupert Grint
Cei trei protagiști ai seriei Harry Potter, pe vremea când erau copii / Getty Images

Vedeta a mărturisit într-un interviu din trecut că prietenii au râs de autoturismul său. Se pare că Emma nu a vrut o mașină impunătoare, ci una care să-și facă treaba. Actrița este un exemplu pentru multe nume din industria cinematografică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×