Reclamă

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie negru. Imaginile cu actrița în vacanța din Barbados

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie negru. Actrița, celebră pentru rolul din seria de succes Harry Potter, și-a expus silueta în vacanța din Barbados. Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

Publicat: 15 decembrie 2021, 7:21

Actrița în vârstă de 31 de ani s-a distrat alături de una din prietenele sale pe plaja cu nisipul fin. Vedeta a optat pentru un costum de baie din două piese care să-i pună în evidență fizicul. Deși în general este adepta ținutelor care nu lasă foarte multe la vedere, de data aceasta artista a surprins complet publicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie

Emma Watson este recunoscută pentru atitudinea sa serioasă, mai ales când vine vorba de viața profesională. Vedeta este întotdeauna grijulie cu modul în care se afișează în public. De cele mai multe ori poartă ținute elegante care să nu lase foarte multe la vedere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie negru în timp ce se afla pe o barcă spre Barbados
Vedeta este întotdeauna grijulie cu modul în care se afișează în public / Profimedia Images

De data aceasta, Watson s-a purtat complet diferit. Actrița în vârstă de 31 de ani a mers în vacanță alături de o prietenă în Barbados. Fotografii au fost tot timpul pe urmele sale și nu au ratat nicio ocazie de a-i surprinde silueta în costum de baie. Emma Watson și-a surprins admiratorii într-un costum de baie din două piese.

Reclamă

Actrița a optat pentru un model feminin care să-i pună în evidență silueta. Imaginile cu vedeta la plajă sunt foarte rare pe internet. Aceasta își expune rareori fizicul în văzul tuturor. Partea de sus a costumului de baie a fost fără bretele pentru a avea parte de bronzul perfect.

Totuși, din imaginile surprinse de fotografi pare că vedeta a avut câteva probleme cu expunerea la soare, având câteva arsuri în zona umerilor, scrie Daily Mail.

Pentru a completa look-ul, aceasta a asortat o pereche de ochelari de soare negri. Părul ud l-a dat tot timpul pe spate și nu s-a lăsat incomodată de acesta. Emma nu a ținut cont de prezența fotografilor și s-a distrat la plajă într-un peisaj de poveste.

Reclamă

Emma Watson se întoarce în seria de filme Harry Potter

Emma Watson și-a surprins admiratorii din întreaga lume cu vestea că se va întoarce pe platourile de filmare ale seriei de succes Harry Potter. La 20 de ani de la lansarea primului film din franciză, aceasta se reunește cu colegii săi de platou, Daniel Radcliffe și Rupert Grint.

O imagine cu cei trei actori a fost deja postată pe contul oficial de Instagram al producției. Cei trei nu au mai fost văzuți împreună de la lansarea ultimului film din serie. Emma Watson va apărea în Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Alături de ea se vor afla și alte nume celebre precum Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes și Jason Isaacs. Premiera va avea loc pe data de 1 ianuarie 2022.

Fanii sunt entuziasmați să-i vadă pe actori din nou împreună la 20 de ani de la lansarea primului film. Primele imagini sunt disponibile în trailerul oficial care a fost deja lansat. Premiera oficială se va face pe platforma HBO MAX și va include mai multe interviuri cu actorii principali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×