Reclamă

Cele mai bune filme în care a jucat Emma Watson. Producțiile pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta

Pentru că ne dorim să te relaxezi și să te bucur de câteva prudcții excepționale, ți-am pregătit de această dată o listă cu cele mai bune filme în care a jucat Emma Watson. Emma Watson este una dintre cele mai apreciate actrițe. Deși este discretă cu viața sa personală, atunci când vine vorba de carieră are o mulțime de realizări.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 iulie 2023, 6:10

Emma Watson a ales întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Actrița a preferat să fie cunoscută pentru talentul său, nu pentru alegerile pe care le face în viața personală. Deși este destul de ferită de certurile care apar în media, Emma apare din când în când la evenimentele care susțin cauzele pentru care militează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme în care a jucat Emma Watson

Când vine vorba de industria filmului, Emma Watson este una dintre vedetele care și-a clădit singură o carieră de succes.

Aceasta a cunoscut succesul încă din copilărie.

Viața actriței s-a schimbat complet în momentul în care a fost aleasă să joace în seria de filme Harry Potter. Însă, Emma Watson nu a jucat doar în seria de filme despre vrăjitori.

De-a lungul carierei sale, Emma a interpretat o mulțime de personaje care i-au pus în valoare talentul și interpretarea.

Reclamă

Harry Potter

Harry Potter este o serie de filme care trebuie să se afle pe lista oricărei persoane pasionate de magie, lumi fantastice și poțiuni magice. Seria de filme are la bază cărțile cu același nume și a strâns de-a lungul timpului milioane de admiratori.

Reclamă

Emma Watson a interpretat-o pe Hermione Granger în toate filmele care fac parte din franciza de succes. Mai mult, aceasta a apărut și în Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, documentarul lansat în anul 2022.

The Perks of Being A Wallflower

Filmul reprezintă o adaptare a romanului cu același nume, scris de Stephen Chbosky. Este o poveste dificilă și emoționantă despre trei adolescenți care trec prin anii de liceu în timp ce fiecare încearcă să-și rezolve propriile traume.

Emma Watson a interpretat-o pe Sam, o fată care încearcă cu disperare să fie iubită și înțeleasă de ceilalți. A fost primul rol important al actriței, după lansarea sa în filmele Harry Potter.

Little Women

Filmul este adaptat după romanul clasic al lui Louisa May Alcott. Producția a avut un succes uriaș imediat după lansare.

Totodată, filmul s-a bucurat și de o distribuție excepțională care îi include pe Saoirse Ronan, Timothee Chalamet, Laura Derm și Emma Watson. Emma a interpretat-o pe Meg March, cea mai tăcută dintre cele patru personaje principale ale filmului Este  producție care te va transporta imediat într-o lume cu totul nouă.

Ballet Shoes

Ballet Shoes se bazează pe romanul clasic pentru copii al lui Noel Streatfeild. Filmul a primit cel mai mare scor de la critici pe site-urile dedicate.

Povestea este plasată în Londra în anii 1930 și îl urmărește pe unchiul Matthew, interpretat de Richard Griffiths, în timp ce adoptă trei copii orfani: Pauline (Emma Watson), Petrova ( Yasmin Paige) și Posy ( Lucy Boynton).

My Week With Marilyn

Filmul se bazează pe o poveste adevărată, detaliată în romanele The Prince, The Showgirl and Me și My Week with Marilyn. Filmul i-a adus actriței Michelle Williams, care o interpretează pe Marilyn în film, o nominalizare la Gala premiilor Oscar.

Emma Watson joacă un rol mai mic în acest film, ca asistenă în departamentul de garderobă al divei de la Hollywood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×