Reclamă

Serialul From/Din, lăudat de Stephen King. Care e povestea lui și cum va arăta noul sezon

Serialul From/Din, lăudat de Stephen King, se întoarce pe micile ecrane pentru cel de-al doilea sezon. Seria mult așteptată a primit aprobarea pentru difuzarea următorului sezon. Primul sezon al seriei horror a avut premiera în luan februarie a anuui 2022.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2023, 6:11

Fanii serialelor horror au un nou motiv de bucurie. Seria From/Din este pregătită pentru lansarea celui de-al doilea sezon. Publicațiile internaționale susțin că producătorii ar fi început deja filmările pentru un sezon cu numărul trei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serialul From/Din, lăudat de Stephen King

După ce a urmărit cel de-al treilea episod din sezonul al doilea, Stephen King și-a arătat sprijinul și admirația față de scenariștii și creatorii seriei mult admirate. King este de părere că scriitorii au reușit să mențină intriga și premisa primelor episoade ale celui de-al doilea sezon.

Acesta a împărtășit cu admiratorii săi și o serie de teorii în ceea ce privește modul în care va evolua acțiunea serialului pe parcursul noilor episoade. Mulți admiratori ai genului horror au comparat seria From/ Din cu serialul Lost.

Totuși, admiratorii serialului From/ Din susțin că seria se bucură de o distribuție foarte bună, o acțiune impresionantă și o poveste plină de suspans. From/Din a primit recenzii foarte bune la nivel internațional. Pe Rotten Tomatoes are un procent de 98% de voturi de admirație și un scor total de 85 de puncte.

Reclamă

Primul sezon al seriei a reușit să-i țină pe fani cu sufletul la gură. Intriga pare să fie una și mai apăsătoare în cel de-al doilea sezon al producției de succes.

Cine sunt actorii sezonului doi din seria From/Din

Cel de-al doilea sezon al seriei promite să fie și mai înspăimântător decât primul. Stephen King este de părere că a doua parte a producției va deschide noi întrebări terifiante despre existența umană.

Reclamă

Creat de John Griffin, From/Din urmărește povestea unor rezidenți dintr-un orășel mic din America, unde forțe misterioase capturează orice persoană nouă care intră în oraș. Forțele întunecate nu le permit rezidenților orășelului să-l părăsească vreodată, scrie Screen Rant.

Serialul SF a fost lansat în la începutul lunii februarie 2022. Primul sezon s-a încheiat în luna aprilie 2022. Sezonul 2 a avut și el premiera în luna aprilie a acestui an. Acesta a fost foarte bine primit de către publicul larg. Producătorii au ales să păstreze cele mai multe personaje din primul sezon.

Se vorbește deja despre filmarea unui secon nou al producției și lansarea acestuia în perioada următoare. Un alt serial care se întoarce cu un nou sezon este Squid Game. Producătorii au anunțat revenirea pe micile ecrane a serialului sud-coreean.

From/Din s-a bucurat de două sezoane până în acest moment. Ultimul sezon apărut a însumat u  număr total de 10 episoade cu o durată de aproximativ 45 de minute pentru fiecare episod.

Cât privește actorii din sezonul doi, aceștia sunt reprezentați de: Harold Perrineau, în rolul lui Boyd Stevens, Catalina Sandino Moreno, în rolul lui Tabitha Matthews, Eion Bailey, în rolul lui Jim Matthews, Hannah Cheramy, în rolu lui Julie Matthews.

Alți actori care se regăsesc în cel de-al doilea sezon sunt: Ricky He, Chloe Van Landschoot, Carteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Scott McCord și Elizabeth Saunders. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×