Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Road: The Tragedy of One. Ji Jin-hee, Yoon Se-ah și Kim Hye-eun au o carieră de succes

The Road: the Tragedy of One este cel mai nou serial coreean disponibil în AntenaPLAY. Povestea plină de suspans se întinde pe parcursul a 12 episoade. Iubitorii serialelor coreene se pot delecta cu o producție plină de dramă, mister și tragedie. Povestea este pusă în scenă de actorii principali din serialul coreean The Road: The Tragedy of One.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2023, 6:16

Ji Jin-hee, Yoon Se-ah și Kim Hye-eun sunt protagonisții din cea mai recentă producție pe care o poți urmări în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serialul sud-coreean este regizat de Kim No-won și a fost lansat în anul 2021. K-drama a reușit să strângă milioane de admiratori din lumea întreagă, iar acum poate fi urmărit și la noi în țară. Povestea dramatică, a seriei de 12 episoade a fost inspirată din scrierile lui Rintaro Norizuki.

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Road: The Tragedy of One

The Road: The Tragedy of One aduce în prim plan o tragedie ce are în centru dorințe ascunse, dar și secrete bine păstrate de locuitorii din Royal the Hill, locul unde trăiesc elitele societății din Coreea de Sud.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Astfel, cele trei personaje principale sunt prinse într-o poveste marcată de crime și mister. Baek Soo-hyeon, interpretat de Ji Jin-hee, este o vedetă de televiziune care are convingeri puternice. Cu o influență impresionantă, acesta este considerat de mulți ca fiind un bărbat extrem de influent și de puternic în societatea în care trăiește.

Reclamă

În realitate, acesta se dovedește a fi un bărbat care este capabil să se folosească de orice mijloace pentru a-și atinge scopurile.

Pentru că lucrurile nu pot rămâne atât de simple, Baek Soo-hyeon este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui marelui grup Jegang, fiind totodată o mare personalitate în lumea politică și economică.

Povestea se complică atunci când în scenă apare și personajul Cha Seo-yeong, interpretat de Kim Hye-eun. Într-o singură noapte, destinul a trei persoane se va schimba, atunci când va avea loc o crimă și o răpire. Serialul plin de momente dramatice și răsturnări de situație poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Reclamă

Ji Jin-hee nu și-a dorit la începutul carierei să fie actor

Ji Jin-hee este unul dintre actorii principali din serialul coreean The Road: The Tragedy of One. Vedeta în vârstă de 51 de ani are în spate o carieră de success.

Actorul sud-coreean este cunoscut pentru aparițiile sale în Making a Million, Love Letter și Spring Day. Actorul s-a născut pe 24 iunie 1971 și a absolvit studiile de la Myongi University.

Acesta a obținut o diploma de licență în artele vizuale, lucru care l-a ajutat mai târziu în cariera sa. Actorul a debutat ca fotograf pentru diferite agenții de publicitate. Ulterior, a fost contactat pentru a începe o carieră în lumea televiziunii.

Deși a fost sceptic la început și a refuzat ofertele primite vreme de mai bine de un an, acesta a acceptat în cele din urmă să-și pună în valoare talentul încă neșlefuit. Debutul oficial a avut loc în anul 1999, atunci când a apărut într-un videoclip muzical.

Ji Jin-hee s-a îndrăgostit rapid de magia care avea loc în fața camerelor de filmat, iar în anul 2000 a acceptat primul său rol într-o dramă de televiziune, Female Secretary.

Următorii ani au fost un real success în ceea ce privește cariera sa în televiziune. În prezent, acesta este considerat unul dintre cei mai buni actori din Coreea de Sud, având în spate zeci de roluri interpretate în seriale de televiziune sau filme de success.

Ji Jin-hee în timpul filmărilor pentru The Road: The Tragedy of One
The Road: The Tragedy of One aduce în prim plan o tragedie ce are în centru dorințe ascunse, dar și secrete bine păstrate de locuitorii din Royal the Hill / AntenaPLAY.ro

Yoon Se-ah a debutat în anul 2005 ca actriță

Yoon Se-ah este cunoscută pentru rolurile sale din The city Hall, Wife Returns și Stranger. Vedeta în vârstă de 45 de ani se înscrie și ea pe lista actorilor de renume din Coreea de Sud.

De altfel, distribuția serialului The Road: The Tragedy of One este una de excepție în ceea ce privește notorietatea și talentul actorilor aleși. Actrița s-a născut pe 2 ianuarie 1978 și a muncit din greu pentru a avea o carieră în această industrie.

Spre deosebire de colegul său de platou, Yoon Se-ah a debutat mult mai târziu. Aceasta și-a făcut debutul oficial ca actriță în anul 2005. Atunci a apărut în filmul Blood Rain și a căștigat premiul New Star la SBS Drama Awards.

Premiul i-a fost oferit în urma interpretării excepționale din drama televizată Lovers in Prague. De atunci, a reușit să aibă o carieră de success și și-a câștigat notorietatea în lumea filmului. Ea poate fi urmărită și în serialul The Road: The Tragedy of One, fiind una dintre actrițele principale.

Yoon Se-ah în rolul personajului Seo Eun-soon în serialul The Road: The Tragedy of One
Baek Soo-hyeon este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui marelui grup Jegang / AntenaPLAY.ro

Kim Hye-eun a lucrat în televiziune înainte de a debuta ca actriță

Kim Hye-eun nu a aspirat întotdeauna la cariera de actriță. Vedeta în vârstă de 50 de ani s-a luptat mult înainte de a ajunge pe marile ecrane. Aceasta s-a născut pe 1 martie 1973. Vedeta s-a axat pe studiile sale și a avut grijă ca educația ei să fie pe primul loc.

Kim și-a început cariera drept crainic la MBC în anul 1997. Actrița a lucrat mai întâi pentru filiala locală din Cheongju, iar mai apoi a devenit prezentatoare al segmentului meteorologic de la biroul principal de știri din Seul. Kim a lucrat mai mulți ani la postul de televiziune, însă în anul 2004 a decis să demisioneze și să-și concentreze atenția asupra carierei sale ca actriță.

Vedeta se numără și ea printre artistele de top din Coreea de Sud. A jucat în zeci de seriale de televiziune și filme sud-coreene.

Pe plan personal, actrița s-a căsătorit cu Kim In-soo în anul 2001, iar împreună au un copil, Kim Ga-eun. Fiica actriței a ales să calce pe urmele mamei sale, iar în prezent are o carieră înfloritoare în această industrie.

Kim Hye-eun o interpretează pe Cha Seo-yeong în The Road: The Tragedy of one
Povestea se complică atunci când în scenă apare și personajul Cha Seo-yeong, interpretat de Kim Hye-eun / AntenaPLAY.ro
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×