Reclamă

Seriale coreene de dragoste. Top 5 povești de neratat

Dacă vrei să te relaxezi în vacanța de primăvară, atunci îți propunem o listă cu seriale coreene de dragoste. Aceste producții te vor ține cu sufletul la gură și te vor plimba prin povești de iubire nemuritoare. Sunt serii care abia așteaptă să fie descoperite.

Publicat: 12 aprilie 2023, 7:46

Serialele coreene de dragoste au căpătat tot mai mult popularitate în ultimii ani. Acestea atrag publicul în special prin prisma poveștilor de dragoste surprinzătoare. Jocul actorilor este și el unul excelent, iar astfel ai rețeta perfectă pentru un serial de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seriale coreene de dragoste

Fie că vrei să te relaxezi sau să descoperi o cultură complet diferită, te invităm să urmărești unul dintre cele cinci seriale pe care le-am ales pentru tine. Aceste povești de iubire sunt cu totul deosebite și reușesc să țină publicul cu sufletul la gură.

K-dramele au prins tot mai multă popularitate în ultimii ani, iar seriile de dragoste sunt cu atât mai impresionante. Dacă nu ai apucat să vezi unul dintre filmele lunii aprilie, atunci te invităm să te relaxezi cu un serial coreean de dragoste.

Twenty-Five Twenty-One – 2022

Povestea este plasată în anul 1998, în mijlocul unei crize financiare din Coreea. Această dramă romantică urmărește povestea de iubire a două persoane care se întâlnesc în adolescență și se îndrăgostesc. Acest serial surprinde fiecare moment dificil pe care cuplul este nevoit să-l depășească.

Reclamă

O poveste de dragoste în care greutățile vieții pun la încercare fiecare partener. Vor reuși ei să rămână împreună până la final sau iubirea lor va fi spulberată de scenariul economic dificil.

Descoperă și cele mai îndrăgite seriale turcești din toate timpurile.

Reclamă

Happiness – 2021

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. Această serie este potrivită pentru iubitorii de acțiune și fantasy. Seria urmărește relația dintre doi prieteni vechi care se confruntă cu o apocalipsă de zombie.

Un serial cu totul diferit de ceea ce te-ai obișnuit, cu o poveste aparte și cu multă acțiune. Lifestyle Asia promite că scenariul te va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul seriei.

Come and Hug Me – 2018

Doi îndrăgostiți care se iubeau din adolescență ajungă să fie separați de un eveniment tragic. O crimă asupra familiei unuia dintre personaje duce la ruptura definitivă dintre cei doi.

Ani la rândul trec până când aceștia se întâlnesc din nou și se îndrăgostesc treptat. O călătorie prin viață care te va emoționa cu fiecare episod nou.

Goblin/Guardian: The Lonely and Great God – 2016

Un Goblin ce are peste 900 de ani se îndrăgostește de o tânără de 19 ani și găsește metoda perfect de a pune capăt blestemului său.

Povestea urmărește relația dintre cele două personaje, dar și modul în care Goblinul descoperă că viața sa are un cu totul alt destin decât a crezut. O poveste plină de suișuri și coborâșuri care te va ține mereu cu sufletul la gură.

When The Camellia Blooms – 2019

Ultimul serial pe care ți-l propunem urmărește o poveste de dragoste presărată cu multă dramă, dar și romantism. Povestea urmărește viața unei mame singure care deține un bar.

Aceasta ajunge să se îndrăgostească de un ofițer de poliție care frecventa barul pentru a afla mai multe despre cazul la care lucra. O poveste de dragoste care la prima vedere pare interzisă, dar care va avea un final complet neașteptat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×