Reclamă

Seriale coreene de dragoste. Top 5 povești de neratat

Dacă vrei să te relaxezi în vacanța de primăvară, atunci îți propunem o listă cu seriale coreene de dragoste. Aceste producții te vor ține cu sufletul la gură și te vor plimba prin povești de iubire nemuritoare. Sunt serii care abia așteaptă să fie descoperite.

Publicat: 12 aprilie 2023, 7:46

Serialele coreene de dragoste au căpătat tot mai mult popularitate în ultimii ani. Acestea atrag publicul în special prin prisma poveștilor de dragoste surprinzătoare. Jocul actorilor este și el unul excelent, iar astfel ai rețeta perfectă pentru un serial de succes.

Seriale coreene de dragoste

Fie că vrei să te relaxezi sau să descoperi o cultură complet diferită, te invităm să urmărești unul dintre cele cinci seriale pe care le-am ales pentru tine. Aceste povești de iubire sunt cu totul deosebite și reușesc să țină publicul cu sufletul la gură.

K-dramele au prins tot mai multă popularitate în ultimii ani, iar seriile de dragoste sunt cu atât mai impresionante. Dacă nu ai apucat să vezi unul dintre filmele lunii aprilie, atunci te invităm să te relaxezi cu un serial coreean de dragoste.

Twenty-Five Twenty-One – 2022

Povestea este plasată în anul 1998, în mijlocul unei crize financiare din Coreea. Această dramă romantică urmărește povestea de iubire a două persoane care se întâlnesc în adolescență și se îndrăgostesc. Acest serial surprinde fiecare moment dificil pe care cuplul este nevoit să-l depășească.

Reclamă

O poveste de dragoste în care greutățile vieții pun la încercare fiecare partener. Vor reuși ei să rămână împreună până la final sau iubirea lor va fi spulberată de scenariul economic dificil.

Descoperă și cele mai îndrăgite seriale turcești din toate timpurile.

Reclamă

Happiness – 2021

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. Această serie este potrivită pentru iubitorii de acțiune și fantasy. Seria urmărește relația dintre doi prieteni vechi care se confruntă cu o apocalipsă de zombie.

Un serial cu totul diferit de ceea ce te-ai obișnuit, cu o poveste aparte și cu multă acțiune. Lifestyle Asia promite că scenariul te va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul seriei.

Come and Hug Me – 2018

Doi îndrăgostiți care se iubeau din adolescență ajungă să fie separați de un eveniment tragic. O crimă asupra familiei unuia dintre personaje duce la ruptura definitivă dintre cei doi.

Ani la rândul trec până când aceștia se întâlnesc din nou și se îndrăgostesc treptat. O călătorie prin viață care te va emoționa cu fiecare episod nou.

Goblin/Guardian: The Lonely and Great God – 2016

Un Goblin ce are peste 900 de ani se îndrăgostește de o tânără de 19 ani și găsește metoda perfect de a pune capăt blestemului său.

Povestea urmărește relația dintre cele două personaje, dar și modul în care Goblinul descoperă că viața sa are un cu totul alt destin decât a crezut. O poveste plină de suișuri și coborâșuri care te va ține mereu cu sufletul la gură.

When The Camellia Blooms – 2019

Ultimul serial pe care ți-l propunem urmărește o poveste de dragoste presărată cu multă dramă, dar și romantism. Povestea urmărește viața unei mame singure care deține un bar.

Aceasta ajunge să se îndrăgostească de un ofițer de poliție care frecventa barul pentru a afla mai multe despre cazul la care lucra. O poveste de dragoste care la prima vedere pare interzisă, dar care va avea un final complet neașteptat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×