Reclamă

Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ți-am pregătit o listă de filme noi care apar în luna aprilie 2023. Aceste producții te vor ține cu sufletul la gură. Am ales pentru tine cinci dintre cele mai așteptate filme ale momentului. Indiferent de genul pe care îl preferi, sigur unul dintre acestea va fi potrivit pentru tine.

Publicat: 28 martie 2023, 6:55

Unele dintre cele mai așteptate filme ale anului vor fi lansate chiar luna aceasta. Dacă ești adepta filmelor noi de acțiune, dragoste și comedie, atunci te poți relaxa cu una dintre propunerile noastre. Ai nevoie de floricelele preferate și câteva ore în care să te deconectezi de la cotidian. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna aprilie 2023

Alege un film potrivit pentru tine și relaxează-te cu o poveste care te va trece prin nenumărate sentimente. Dacă ești adepta filmelor de dragoste am făcut câteva selecții speciale pentru tine. Avem și sugestii de filme de acțiune, dar și filme de comedie.

Tot ce trebuie să faci este să-ți găsești un loc confortabil pentru a te relaxa. Nu în ultimul rând, te invităm să vizionezi și lista de filme noi care s-au lansat în luna martie 2023. Fiecare producție în parte spune o poveste specială.  

Air

Pagina IMDb spune că filmul Air urmează să fie lansat luna aceasta. În producției va juca inclusiv soțul lui Jennifer Lopez. Ben Affleck are un rol principal în producția care se anunță a fi de mare succes. Air: Courting a Legend este un film plin de acțiune dar și de scene comice.

Reclamă

Alături de Affleck va juca și Jason Bateman.

Filmul prezintă o poveste de succes, dar aduce în fața publicului multe scene pline de amuzament.  

Reclamă

Ghosted 

Cole se îndrăgostește de enigmatica Sadie, dar apoi descoperă că aceasta este un agent secret. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când dragostea se împletește cu acțiunea.

Înainte de a decide dacă aleg să-și ofere o a doua șansă, Cole și Sadie se văd puși în fața unei aventuri internaționale pentru a salva lumea. Un film plin de acțiune care te va ține cu sufletul la gură.

Beautiful Disaster

Travis este tiparul ”băiatului rău”, exact ceea ce Abby are nevoie, dar vrea să evite. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box și zilele ca fermecătorul student din campusul Universitar înc are studiază.

Abby nu-și dorește să aibă legătură cu Travis, însă viața le rezervă o surpriză amândurora. O poveste de dragoste care te va duce cu gândul la perioada adolescenței. 

In the Valley of the Moon

În Valea Lunii urmărește povestea unui tânăr care lucrează ca asasin pentru mafia italiană dîn 1997. El și ia o slujbă în Petaluma, California, dându-se drept un potențial cumpărător al unei case.

Acesta ajunge să se confrunte cu agentul imobiliar e care îl bănuiește că are legătură cu trecutul său. 

On a Wing and a Prayer 

Această poveste extraordinară vorbește despre credința în supraviețuire.

Filmul urmărește călătoria greoaie a pasagerului Doug White pentru a ateriza în siguranță în avion și a-și salva întreaga familie de un pericol insurmontabil, după ce pilotul or moare pe neașteptate în timpul zborului. Este un film de acțiune care te va ține cu sufletul la gură. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×