Reclamă

Filme noi care apar în luna martie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ți-am pregătit câteva filme noi care apar în luna martie 2023. Aceste producții te vor ține cu sufletul la gură. Comedii romantice, filme de acțiune sau dramă, există un gen potrivit pentru fiecare iubitor de filme. Pregătește-te să te relaxezi cu unele dintre cele mai așteptate producții din martie.

Publicat: 28 februarie 2023, 6:57 / Actualizat: 28 februarie 2023, 9:56

Iubitorii de filme știu că în această lună au loc câteva premiere impresionante. Unele dintre cele mai așteptate filme ale anului 2023 se lansează chiar în martie. Am selectat pentru tine câteva producții care vor rula în cinematografe, dar și câteva pe care le vei putea vedea pe diferite platforme de streaming online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna martie 2023

Nimic nu se compară cu un moment de relaxare alături de floricelele preferate. Alege și unul dintre filmele lunii, iar rețeta pentru o zi de succes este garantată. Fie că ești iubitoare de filme de dragoste sau preferi filmele de acțiune, sigur una dintre producțiile lunii va fi perfectă pentru tine. Dacă nu ai urmărit încă premierile lunii februarie, te invităm să le descoperi și pe acestea. Cele mai bune filme ale lunii februarie au adus nume noi pe marile ecrane.

Inside

Prima propunere de pe lista cu filme noi care apar în luna martie 2023 este Inside. Filmul este un thriller psihologic și urmează să fie lansat pe data de 16 martie în Germania. Scris de Ben Hopkins și regizat de Vassilis Katsoulis, filmul urmărește povestea personajului Nemo, un hoț de primă mână de artă.

Reclamă

Acesta ajunge captiv într-un penthouse din New York după ce ultimul său jaf nu decurge conform așteptărilor sale. Blocat într-o casă cu nimic altceva decât nenumărate piese de artă, acesta trebuie să găsească o cale inventivă să supraviețuiască.

Tetris

Filmul Tetris urmează să fie lansat pe data de 15 martie 2023. Genul acesta este dramă biografică și este regizat de Jon S. Baird. Tetris urmărește povestea unui pasionat de computere american și unul rus.

Reclamă

Cei doi formează o prietenie care este supusă multor încercări în speranța că vor reuși să scoată ilegal cel mai faimos joc video din lume. Un film care te va ține cu sufletul la gură și care va aduce în lumină povestea unuia dintre cele mai apreciate jocuri din lume.

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Furia Zeilor este un alt film cu supereroi din seria de benzi desenate DC. Filmul umrează să aibă premiera pe data de 17 martie 2023 în Statele Unite ale Americii.

Filmul continuă povestea lui Billy Batson, cel care se transformă în alter ego-ul său, Shazam. Filmul cu supereroi este potrivit dacă ești dornică de puțină acțiune, dar și de mult comedie.

The Lost King

Pe lista de filme noi care apar în luna martie 2023 se află și The Lost King, unul dintre cele mai așteptate filme de comedie ale anului, scrie IMDb. Filmul britanic este programat pentru a fi lansat în cinematografele din Marea Britanie începând cu data de 24 martie.

Filmul urmărește povestea unui istoric amator. Philippa Langley este o împătimită a istoriei și face o descoperire arheologică a secolului. Acesta găsește locul de înmormântare a regelui Richard al III-lea. Philippa îi caută pe cei mai eminenți istorici ai Marii Britanii pentru a pune cap la cap viața unuia dintre cel mai controversați conducători din istoria Anglei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×