Reclamă

Seriale pe care trebuie să le vezi în 2023. Nu rata unele dintre cele mai captivante producții

În luna februarie ți-am pregătit o listă cu seriale pe care trebuie să le vezi în 2023. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții care s-au lansat în ultimii ani. Acestea au reușit să strângă milioane de vizualizări încă de la lansarea primelor episoade.

Publicat: 17 februarie 2023, 6:23

Indiferent de genul pe care îl preferi, avem pentru tine o producție potrivită. Am ales seriale ce se încadrează cu succes în categorii precum: dramă, acțiune, dragoste și mister.  Trei dintre producțiile pe care ți le propunem se găsesc integral în platforma AntenaPLAY. Pregătește-ți floricelele și relaxează-te cu un episod din serialul tău preferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seriale pe care trebuie să le vezi în 2023

Ce mod mai plăcut de a te relaxa decât cu un episod din serialul tău preferat? Anul 2023 a reușit să reunească câteva nume care au stârnit interesul cinefililor din întreaga lume.

Dacă ești iubitoare de seriale, atunci ești în locul potrivit. Și pentru că ne dorim să celebrăm arta și seriile de succes, ți-am pregătit și un concurs.

Iubitorii serialelor din AntenaPLAY au șansa să se bucure de un premiu pe măsură.

Urmărește mai jos care sunt cele mai apreciate seriale din ultimii ani și vezi ce producții poți adăuga pe lista ta de favorite.  

Reclamă

The Last of Us

Regia: Neil Druckmann
Cu:
Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv

The Last of Us, serialul care este realizat după un joc video a reușit să atragă milioane de fani entuziasmați. Producția s-a lansat pe data de 15 ianuarie 2023 și este în desfășurare.

Reclamă

Cu un total de nouă episoade, serialul creat de Druckmann și Craig Mainz, a reușit să captiveze publicul larg. Seria vizează drama unei lumi post-apocaliptice.

Protagoniștii interpretați de Pedro Pascal și Bella Ramsey se luptă pentru supraviețuire.

Acțiunea este plasată în cadrul unei perioade în care civilizația a căzut pradă unei ciuperci parazite ce a pus stăpânire pe organismele umane. O serie plină de acțiune, dramă și suspans care te va ține cu sufletul la gură până la final. 

Hotel Portofino

Regia: Matt Baker
Cu:
Natascha McElhone, Oliver Dench, Louisa Binder

Dacă îți dorești un serial plin de acțiune, atunci Hotel Portofino este ideal pentru tine. Acțiunea este plasată în Italia, în vara anului 1926. Bella Ainsworth, coproprietarul telului Portofino se vede află într-o situație disperată când banii încep să se sfârșească, iar personalul hotelului să părăsească resortul.

Soluția proprietarului este să aranjeze o căsătorie pentru Lucian, fiul său. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Bella află cât de departe este dispu soțul său să meargă pentru viitorul familiei. Serialul poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Wednesday

Regia: Tim Burton
Cu:
Jenna Ortega, Hunter Doohan, Percy Hynes White

Pe lista cu seriale pe care trebuie să le vezi în 2023 este Wednesday. Seria care surprinde viața tumultoasă a studenților de la Academia Nevermore a reușit să ia prin surprindere fanii din întreaga lume. Primul sezon al serialului a fost filmat în cea mai mare parte în România.

Producția semnată de Tim Burton a fost deja reînoită pentru un al doilea sezon. Vizionările record ale primului sezon i-au făcut pe producători să readucă personajele mult îndrăgite în povești noi și captivante.

Urmărește aventurile lui Wednesday și descoperă magia unuia dintre cele mai apreciate seriale ale momentului.

Prison Island

Regia: Elsa Bennet
Cu:
Pierre Perrier, Lannick Gautry, Margot Bancilhon

O insulă ce pare la prima vedere liniștită se transformă rapid într-o închisoare. Atunci când insula este invadată de un grup de activiști înarmați, totul se transformă radical.

Locatarii coastei Brittanny sunt puși în poziția ostaticilor, cu excepția a cinci persoane care reușesc să scape.

O serie plină de mister ce poate fi urmărită exclusiv doar în AntenaPLAY. Descoperă care sunt motivele operațiunii secrete și cum vor reuși cei cinci luptători să elibereze insula.

Sex/Life

Regia: Stacy Rukeyser
Cu:
Adam Demos, Sarah Shahi, Mike Vogel

Adam Demos și Sarah Shahi se întorc pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al producției Sex/Life. Serialul care a avut un real succes la scurt timp după lansare este din nou în atenția publicului.

Seria inspirată din romanul 44 Chapters About 4 Men scris de BB Easton a avut premiera pe 25 iunie 2021 și a reușit să strângă milioane de admiratori.

Sezonul doi promite și mai multă adrenalină, suspans și momente pasionale între cei doi protagoniști ai seriei. Premiera celui de-al doilea sezon este așteptată în luna martie a acestui an.

No Boundary

Regia: Zheng Wei Wen
Cu:
Zhang Yi Shang, Liu Wei Xi, Guan Hong

Pentru că ne dorim să te surprindem mereu îți propunem un serial magic, care te va lăsa fără cuvinte. Duan Mu Cui este o zeiță trimisă pe tărâmul muritorilor, pentru a învinge forțele răului.

Zhan Yan, paznic imperial, primește ordin să se alăture zeiței în aventura sa periculoasă. Cei doi decid să-și unească forțele, moment în care descoperă că iubirea este cea mai puternică armă pe care o au la îndemână. Serialul poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×