Reclamă

Îndrăgostită de Seriale CaTine. Înscrie-te în concurs și poți câștiga un weekend de vis în cel mai exclusivist loc din România

Luna iubirii vine cu premii pentru îndrăgostiții de seriale. Ți-am pregătit o surpriză romantică pentru tine și partenerul de cuplu. CaTine și AntenaPLAY organizează cea de-a doua ediție a concursului Îndrăgostită de seriale. Dacă și tu ești una dintre femeile care adoră să se relaxeze urmărind o producție captivantă, atunci hai să descoperi ce surprize ți-am pregătit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 februarie 2023, 10:13 / Actualizat: 16 martie 2023, 12:27
Colaje cu patru imagini din seriale disponibile în AntenaPLAY pentru a ilustra concursul.
În contextul difuzării a patru seriale noi, CaTine.ro și AntanaPLAY.ro oferă unei norocoase un weekend romantic în cel mai exclusivist loc din România, lângă București / AntenaPLAY

Poveștile de dragoste sunt pline de momente de pasiune, dramă și suspans. De data aceasta, vrem să celebrăm iubirea alături de tine și să te premiem. În contextul difuzării a patru seriale noi, CaTine.ro și AntanaPLAY.ro oferă unei norocoase un weekend romantic în cel mai exclusivist loc din România, lângă București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îndrăgostită de Seriale CaTine

Concursul s-a încheiat! Vezi mai jos care sunt numele câștigătorilor:

  • Weekend romantic – Alexandra Chelcan
  • Tablete – Loredana Felicia Dorneanu, Ioana Ionaș, Andreea Petria
  • Abonamente AntenaPLAY de 1 an: George Bogdan Dodan, Gabriela Marinela Găina, Gabriela Alexandra Ioniță, Georgiana Stanciu, Eliza Amaricăi.

Cine nu-și dorește să fie protagonista unei povești de iubire desprinsă din filme? Pentru că ne dorim să trăiești fiecare emoție la intensitate maximă, ne-am gândit să te premiem cu un weekend romantic. Mai mult, poți câștiga una dintre cele trei tablete de ultimă generație sau unul dintre cele cinci abonamente pentru un an de zile la AntenaPLAY.

Înscrie-te în concurs și poți câștiga un weekend de vis în cel mai exclusivist loc din România. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea: Ce serial din AntenaPLAY ai vrea să revezi și de ce?.

Reclamă

Participanții au posibilitatea de a se înscrie în concurs accesând site-ul CaTine.ro, în pagina dedicată concursului. Acolo se vor completa câmpurile cu nume, prenume și adresa de e-mail, alături de numărul de telefon.

Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte. Cu o adresă de e-mail, un utilizator se poate înscrie de câte ori dorește în perioada 14.02.2023- 10.03.2023.

Concursul se va încheia pe data de 10 martie 2023, iar câștigătorii vor fi desemnați pe data de 15.03.2023, în funcție de creativitatea răspunsului dat la întrebările din concurs. Găsești aici și regulamentul complet al concursului.

Reclamă

O serie de noi seriale intră și în această lună în AntenaPLAY.

AntenaPLAY.ro oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Prison Island (2022)

O insulă liniștită se transformă într-o închisoare atunci când este invadată de un grup de activiști înarmați. Locuitorii coastei Brittanny sunt luați ostatici cu excepția a cinci persoane.

Totul este organizat, dar motivele operațiunii lor rămân secrete: cine sunt, ce vor, cine îi poate opri? Urmărește serialul în AntenaPLAY.

Hotel Portofino (2022)

Italia, vara anului 1926. Bella Ainsworth, co-proprietarul încântătorului hotel Portofino, recent deschis, duce lipsă de personal, iar banii sunt puțini. Încearcă să le fie alături copiilor ei, Lucian și Alice, care au rămas cu traume în urma războiului.

Cecil, soțul Bellei, vrea să aranjeze o căsătorie pentru Lucian, de pe urma căreia vor avea de câștigat, iar viitorul familiei va fi asigurat. Curând, Bella va afla cât de departe e dispus să meargă soțul ei. Te poți bucura de serial în AntenaPLAY.

No Boundary (2021)

Duan Mu Cui e o zeiță trimisă pe tărâmul muritorilor, pentru a învinge forțele răului. Zhan Yan, paznic imperial, primește ordin să se alăture zeiței în aventura sa. Cei doi își unesc forțele și pornesc într-o călătorie fabuloasă, plină de provocări, în care iubirea va apărea când se așteaptă mai puțin. Mai multe momente magice în AntenaPLAY.

Makari – sicilian mysteries (2021)

După ce își pierde job-ul important de la Roma, Saverio se întoarce în Sicilia, în locul de suflet, din copilărie, Makari. Printre peisajele de vis, apa cristalină, cunoștințele vechi și prietenii noi, Saverio își redescoperă o pasiune veche, scrisul.

Interesul pentru scris îi este stârnit atunci când începe să caute adevărul din spatele crimelor dubioase din Makari. Când băiatul unei familii bogate este ucis, Saverio vrea să găsească vinovatul. Serialul va fi disponibil în AntenaPLAY începând cu luna martie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×