Reclamă

The Last Of Us, serialul care este realizat după un joc video. Cum arată primele imagini și la ce te poți aștepta

Serialul The Last Of Us se lansează pe 15 ianuarie 2023. Producția mult așteptată are la bază povestea jocului PlayStation cu același nume care a fost lansat în anul 2013. Jocul s-a vândut în mai bine de 17 milioane de copii.

Publicat: 13 ianuarie 2023, 10:21 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:57

În ceea ce privește peisajul pop cultural ne îndreptăm într-o eră cu totul nouă și captivantă. Tot mai multe seriale sunt adaptări ale unor dintre cele mai cunoscute jocuri video. Acesta este și cazul seriei The Last of Us, bazat pe seria de jocuri video extrem de populară despre supraviețuitorii unei pandemii devastatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

The Last Of Us, serialul care este realizat după un joc video

Ideea unui serial a fost blocată pentru mult timp sub stindardul lansării unui potențial film. În cele din urmă s-a ajuns la schița unei serii ce va fi difuzată de una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming online. Seria reunește ca protagoniști doi actori de renume, Pedro Pascal din The Mandalorian și Bella Ramsey cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones.

Premiera va avea loc pe data de 15 ianuarie. Seria urmează să bifeze un număr de nouă episoade. Acestea vor surprinde o schiță a primului joc PlayStation din 2013. The Last Of Us este un joc profund cinematografic cu acțiunea plasată într-o civilizație pierdută după ce o ciupercă parazită a pus stăpânire peste oameni.

Jocul video a fost un real succes la momentul lansării și se așteaptă ca serialul să fie pe măsură. În anul 2014 studioul de producție Screen Gems spunea că va distribui o versiune de film a jocului. Maisie Williams era alegerea făcută pentru personajul principal feminin.

Reclamă

În 2016, proiectul a fost blocat din cauza unor neînțelegeri dintre producători. Abia în luna martie a anului 2020 a început să încolțească ideea lansării unui serial.

Seria este creată de Druckmann și Craig Mainz, creatorii seriei Chernobyl. Serialul este o dramă post-apocaliptică sumbră ce va ține cu sufletul la gură milioanele de telespectatori.

Dacă ești fană a serialelor care surprind o lume distopică, atunci îți recomandăm să afli mai multe despre seria Squid Game.

Reclamă

Cum va arăta serialul The Last of Us

Ce mai mare parte a acțiunii primului sezon are loc în anul 2023, la două decenii după ce Joel, interpretat de Pascal, îți vede viața destrămată de pandemia care pune stăpânire pe lume.

Timp de două decenii lumea a fost sfâșiată de creaturile vicioase care au fost cândva oameni și care au căzut pradă pandemiei. Totodată, dictatura militară brutală care s-a lăsat peste lume îi pune pe supraviețuitori într-o ipostază dificilă.

Pentru cei mai mulți stindardul este ”ucide sau vei fi ucis”. Seria surprinde un viitor distopic, un viitor în care Boston este doar un oraș plin de înșelăciune și creaturi gata să te pună la pământ. Joel o întâlnește pe Ellie, interpretată de Ramsey, care este ținută captivă de un grup rebel cunoscut sub numele de Fireflies.

Se pare că Ellie este impună la ciupercile care au dus la declanșarea pandemiei. Ellie devine cheia supraviețuirii omenirii, iar ea nu poate sta nesupravegheată.

Publicațiile internaționale spun că seria va fi foarte apropiată de jocul video care îi poartă numele. Primele imagini din trailer dovedesc că serialul va urma povestea mult îndrăgitului joc video.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×