Reclamă

Ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY. Filmele, serialele, competițiile sportive și show-urile preferate sunt la un click distanță

Luna ianuarie îți aduce unele dintre cele mai îndrăgite filme, seriale, dar și emisiunii TV. O să găsești o mulțime de surprize în AntenaPLAY, dar te vei putea bucura și de show-urile tale favorite. Hai să descoperim împreună ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:16

2023 vine cu vești nemaipomenite pentru iubitorii de filme și seriale. Ți-am pregătit o selecție de povești de dragoste, filme de acțiune și comedie, seriale pline de umor, dar și câteva filme românești pe care sigur o să le îndrăgești. Începând cu luna ianuarie, le vei putea viziona pe toate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY

În AntenaPLAY găsești în luna ianuarie o mulțime de producții care te vor ține cu sufletul la gură. De la filme și seriale, la competiții sportive, dar și la show-uri pline de suspans.

Dacă ai fost îndrăgostită de serialele pe care le-ai urmărit până acum pe platforma online, din ianuarie te poți bucura de și mai mult conținut de calitate.

Pentru că ne dorim să găsești aici tot ceea ce îți dorești, în AntenaPLAY te vei putea bucura și de unele dintre cele mai așteptate competiții sportive, printre care se numără Cupa Franței, care va avea loc din data de 7 ianuarie 2023, și gala MMA Hexagone 6.

Descoperă mai jos conținutul pe care îl poți urmări exlusiv online în AntenaPLAY din luna ianuarie!

Reclamă

Filme și seriale pe care le găsești din luna ianuarie în AntenaPLAY

Prima lună din an aduce pentru tine o selecție de filme și seriale potrivite pentru orice tip de personalitate. Indiferent de preferințele în materie de cinematografie, aceste seriale te vor ține cu sufletul la gură.

Pentru că ne dorim să ai parte de o experiență de neuitat, mai jos îți propunem să descoperi ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY. Uite care sunt unele dintre cele mai așteptate producții pe care o să le găsești în platforma online.

Reclamă

No Boundary (China, 2021)

 Îți propunem pentru început un serial chinezesc plin de dragoste, aventură și fenomene magice. Serialul spune povestea unei zeițe remarcabile pe nume Duan Mu Cui, dar și a luptătorului Zhan Hong.

Două ființe nemuritoare care își unesc forțele și decid să coboare în lumea muritorilor pentru a lupta împotriva răului. Nu doar povestea fantastică te va face să rămâi aproape de ecrane, ci și dragostea puternică ce se va înfiripa între cele două personaje.

Parcursul relației lor nu va fi deloc unul ușor, însă sacrificiile făcute în numele dragostei își vor spune în cele din urmă cuvântul într-un final complet neașteptat.

Golden Boy (Turcia, 2022)

Serialul care a reușit să cucerească rapid publicul va fi disponibil în AntenaPLAY. Episoadele din producția plină de suspans îți vor aduce povești pline de suspans.

Serialul turcesc dezvăluie destinul a două surori care ajung în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan. Însă minciuna, secretele și trăarea ajung să-și spună cuvântul în lumea celor care nu țin cont de sentimentele pe care le sacrifică în goana lor după bani.

Halis, proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan, ajunge într-o situație neașteptată atunci când se confruntă cu Ferit, protagonistul serialului. Ferit este cel mai tânăr nepot al magnatului și se întoarce acasă cu idei preluate după terminarea studiilor din străinătate.

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când cele două mentalități se ciocnesc. Decis să-l pună pe Ferit la punct, Korhan decide să-i ceară ajutorul lui Ifakat pentru a-i găsi lui Ferit o mireasă potrivită.

Un serial plin de trădări, secrete și planuri de răzbunare care te vor face să stai cu sufletul la gură până la final.

Prison Island (Franța, 2022)

Dacă nu ești adepta poveștilor de iubire și preferi ceva mai multă acțiune atunci Prison Island este ceea ce ai nevoie.

O poveste dramatică, plină de suspans și scene tensionate. Deși acțiunea începe pe o insulă liniștită, totul se transformă atunci când locul devine o închisoare. Un grup de activiști înarmați iau ostatici locuitorii coastei Brittany și le amenință viața.

Deși toată operațiunea este organizată și bine pusă la punct, motivele acesteia vor rămâne secrete. Serialul este disponibil în AntenaPLAY, acolo unde poți să descoperi cine și de ce a pus la cale o astfel de desfășurare de forțe.

Lia – Soția soțului meu (România, 2023)

Un nou serial românesc, produs de Ruxandra Ion, va putea fi urmărit în AntenaPLAY. Producția este o adaptare a dramei turcești Never let go.

Dacă ai fost îndrăgostită de serialul Adela, atunci Lia te va face din nou să te bucuri de povești desprinse din filme. Lia este o tânără de 20 de ani, fiica unui profesor, care este nevoită să renunțe la visul său după ce își pierde tatăl. Aceasta renunță la cursurile unei școli celebre de balet din Moscova și decide să vină la singura sa rudă rămasă în viață, o mătușă.

La domeniul Vornicu, acolo unde mătușa sa lucrează, Lia îl întâlnește pe Petru, cel care va aprinde în sufletul Liei o flacără ce cu greu va putea fi stinsă. O poveste de dragoste care te va emoționa încă din primele momente. Iubirea adevărată va fi supusă probelor aduse de o realitate plină de obstacole și piedici.

Hotel Portofino (SUA, 2022)

Încă te întrebi ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY? Uite un serial plin de mister și umor. Hotel Portofino îți aduce povestea unui grup select din Italia anului 1926.

Bella Ainsworth, co proprietara hotelului Portofino, duce lipsă de personal, iar banii par insuficienți pentru ceea ce își dorește. Încearcă să le rămână alături copiilor săi, Lucian și Alice, rămași marcați de trauma Războiului Mondial.

Cecil, soțul Bellei, este decis să aranjeze o căsătorie pentru Lucan, căsătorie de pe urma căreia ar fi urmat să asigure viitorul familiei sale. Acesta este momentul în care lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Ce se va întâmpla în familia Bellei și prin ce drama va trece aceasta?

Filme românești pe care le găsești din luna ianuarie în AntenaPLAY

Serialele sunt ideale pentru cei care vor să trăiască intens, însă nu doar acestea te pot ține cu sufletul la gură.

Începând cu 15 ianuarie, în AntenaPLAY, găsești unele dintre cele mai bune filme românești.

Am pregătit pentru tine o selecție de 11 filme pe care le poți vedea alături de cei dragi.

Printre acestea se numără: Ecaterina Teodoroiu, Arsenie Boca în duh și adevăr, Arsenie Boca – Omul lui Dumnezeu, Muzica în Sânge, Dincolo de Calea Ferată. Ryna, Dănilă Prepeleac, Lupii și Zeii, Asfalt Tango și Ultimul Zburător. Filmele românești au un farmec aparte și spun povești mult mai aproape de cultura și tradiția românească.

Și pentru că în AntenaPLAY vezi românește, abonații platformei au acces deja la super productii precum: Pup-o, mă! 1, Pup-o, mă! 2,  Secretul lui Zorillo, MO – cu Dana Rogoz în rol principal, Urma sau 03.Bypass.

Competiții sportive difuzate în AntenaPLAY

Dacă te întrebi ce vezi în ianuarie în AntenaPLAY în materie de competiții sportive, atunci te invităm să urmărești programul pe care l-am pregătit pentru tine.

Gala MMA Hexagone 6

Dacă iubești competițiile dintre luptătorii profesioniști, atunci Gala Hexagone este ceea ce îți trebuie. Aceasta poate fi urmărită exlusiv în AntenaPLAY, pe data de 22 ianuarie 2023. Suspans, motivație și forță, totul dus la superlativ de către cei care se află în ring. Nu rata o gală de lupte plină de momente tensionate.

Cupa Franței

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend (6-8 ianuarie 2023).

Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

Cupa Ligii Portugaliei

Pentru iubitorii de fotbal avem încă o veste bună. În AntenaPLAY vei putea să urmărești inclusiv Cupa Ligii Portugaliei. În perioada 24, 25 și 28 ianuarie vei avea unele dintre cele mai așteptate meciuri de fotbal ale anului.

Emisiuni TV

Încheiem seria de propuneri cu unul dintre cele mai așteptate show-uri, America Express.

9 perechi de vedete se vor întrece într-o cursă dură prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. Vedetele celui de-al cincilea sezon urmează să pornească pe urmele conchistadorilor și să descopere misterele Mexicului.

Pe Drumul Aurului din America Express pornesc Puya și soția lui, Melinda, Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar și Bie Adam și mama ei.

Cu un singur dolar pe zi, concurenții trebuie să-i găsească mâncare, cazare și transport și să ducă la bun sfârșit fiecare probă la care vor fi supuși, totul pentru a ajunge la amuleta supremă în valoare de 30.000 de Euro. America Express se vede din 15 ianuarie în AntenaPLAY și nu uita că tot ce vrei e să dai PLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×