Reclamă

Jenna Ortega s-a fotografiat fără machiaj. Actrița din Wednesday și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele sociale

Jenna Ortega s-a fotografiat fără machiaj. Actrița din Wednesday și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele sociale. Diva internațională apare rareori fără machiajul său emblematic din serialul care a consacrat-o.

Publicat: 2 februarie 2023, 11:10

Jenna Ortega a vrut să le ofere fanilor săi o privire asupra modului în care arată tenul său atunci când nu se machiază. Actrița în vârstă de 20 de ani a lăsat la vedere un ten tânăr, fără imperfecțiuni. Recent a făcut câteva dezvăluiri și despre dieta strictă pe care o urmează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega s-a fotografiat fără machiaj

Jenna Ortega este cunoscută pentru machiajul său emblematic din serialul Wednesday. Diva apare deseori cu un machiaj smoky în jurul ochilor. Pe covorul roșu nu a renunțat la look-ul său emblematic. Atunci când nu se află în fața camerelor de filmat, Jenna preferă un look natural.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Recent le-a arătat fanilor săi o nouă latură a imaginii sale. Diva a postat un selfie pe Instagram. Jenna a renunțat la machiajul din serial și a ales să-și posteze pistruii pe rețelele sociale. Aceasta nu este prima imagine fără machiaj pe care o postează, relatează publicația People.

Reclamă

Jenna a mai postat un carusel cu trei fotografii în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă. În cea de-a treia fotografie aceasta apare fără machiaj. În imaginile de pe Instagram se poate observa că diva se bucură de aspectul sănătos al tenului său.

Jenna și-a completat look-ul natural cu o pălărie. Fanii s-au entuziasmat să o vadă pe Jenna fără machiaj. Aceștia și-au arătat aprecierea în secțiunea de comentarii, acolo unde i-au lăsat acesteia o mulțime de complimente. Actrița nu se pozează în mod obișnuit fără machiaj, însă de data aceasta și-a dorit să facă o schimbare.

De altfel, fanii o urmăresc cu mare interes pe rețelele sociale. Cel de-al doilea sezon al seriei Wednesday a fost confirmat de către producători, iar fanii speră ca Jenna să facă și ea mai multe dezvăluiri despre ceea ce va urma în sezonul doi.

Reclamă

Jenna Ortega ar putea juca în cel de-al doilea sezon al seriei Wednesday

Jenna Ortega a cunoscut un real succes după apariția seriei Wednesday. Vedeta internațională se bucură de reușita sa alături de colegii săi de platou. Producătorii serialului de succes au confirmat deja faptul că producția se va întoarce pentru cel de-al doilea sezon.

Cu toate acestea, nu au existat încă detalii privind data de lansare. Totodată, nu se cunosc informații despre modul înc are va arăta producția sau dacă aceasta va mai fi filmată în România. Însă cei mai mulți se așteaptă să o vadă pe Jenna din nou în rolul principal.

Wednesday nu ar mai fi aceeași dacă nu ar fi interpretată chiar de Jenna, spun cei mai mulți admiratori ai actriței pe rețelele sociale. Videoclipul prin care s-a anunțat lansarea celui de-al doilea sezon a inclus-o chiar pe Jenna.

Există toate șansele ca aceasta să se întoarcă în rolul personajului principal. Alți actori care s-ar putea întoarce pe micile ecrane sunt Emma Myers, Joy Sunday, George Farmer, Naomi J Ogawa și Catherine Zeta-Jones. Multe dintre personajele primului sezon sunt așteptate să apară și în cel de-al doilea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×