Reclamă

Tot ceea ce trebuie să știi despre „Wednesday”, sezonul 2. Când apare și ce se întâmplă cu personajele tale preferate

Serialul fenomen se întoarce pe micile ecrane. Fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu personajele lor preferate. Uite tot ce trebuie să știi despre Wednesday, sezonul 2. Află când se lansează cea de-a doua parte a producției și cu ce provocări se vor confrunta studenții Academiei Nevermore.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 6:35

Producătorii serialului fenomen au confirmat zvonurile potrivit cărora se va lansa un al doilea sezon. Fanii din România au doar motive de bucurie. Prima parte a producției a fost filmată, în cea mai mare măsură, pe teritoriu țării noastre. Producția lui Tim Burton a reușit să stabilească un record de vizionări pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot ceea ce trebuie să știi despre „Wednesday”, sezonul 2

Pe data de 6 ianuarie 2023, Netflix a lansat un videoclip în care Jenna Ortega le mulțumește fanilor săi în numele personajului pe care l-a jucat, Wednesday. Videoclipul reprezintă o compilație de scene din primul sezon a seriei. Jena a fost cea care a anunțat faptul că Wednesday va avea sezonul 2.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”În ultimele săptămâni am fost vânătă, bântuită și imitată de milioane de ori în întreaga lume. A fost o turtură pură. Mulțumesc.”

Reclamă

Acestea sunt toate datele pe care fanii le-au putut obține. Producătorii serialului nu au dorit să ofere mai multe detalii privind lansarea celui de-al doilea sezon. O dată oficială nu a putut fi comunicată până la acest moment.

Se speculează că unele filmări ar putea avea loc din nou în România. Satul Jericho a fost construit la studiourile Buftea, iar producătorii s-ar putea întoarce pentru a filma aici. De altfel, fanii seriei au putut să vadă cum arată satul Jericho în cadrul unor vizite ce au fost organizate.

Platforma de streaming online care distribuie serialul a anunțat faptul că cel de-al doilea sezon va exista cu siguranță. Deși fanii nu cunosc mai multe detalii, așteaptă cu nerăbdare să afle ce surprize le va rezerva seria de succes în sezonul 2.

Reclamă

Ce personaje se întorc în sezonul 2 din Wednesday

Cel de-al doilea sezon din serial o să aducă pe micile ecrane unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Jenna Ortega se va întoarce în rolul principal al lui Wednesday. Fanii se așteaptă ca Thing, mâna ei dreaptă și partenerul ideal în orice situație, să se întoarcă. Personajul Thing a fost interpretat în primul sezon al seriei de către actorul român Victor Dorobanț. Totodată, fanii îl vor putea vedea pe Xavier Thorpe, interpretat de Percy Hynes White. Alți actori care s-ar putea întoarce în cel de-al doilea sezon al seriei ar putea fi:

  • Emma Myers ca Enid Sinclair
  • Joy Sunday ca Bianca Barclay
  • George Farmer ca Ajax Petroplus
  • Naomi J Ogawa ca Yoko Tanaka
  • Jamie McShane în rolul șeriful Donovan Galpin
  • Luis Guzmán ca Gomez Addams
  • Catherine Zeta-Jones ca Morticia Addams
  • Isaac Ordonez ca Pugsley Addams
  • Fred Armisen ca unchiul Fester

Ms Thornhill s-ar putea întoarce și ea pe micile ecrane. Rolul fiind interpretat în primul sezon de către Christina Ricci. Personajele celui de-al doilea sezon nu au fost confirmate de către producători, relatează Digital Spy.com. Totuși, mai multe detalii privind sezonul 2 ar urma să apară pe măsură ce o să fie dezvăluită și data oficială de lansare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×