Reclamă

Tot ceea ce trebuie să știi despre „Wednesday”, sezonul 2. Când apare și ce se întâmplă cu personajele tale preferate

Serialul fenomen se întoarce pe micile ecrane. Fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla cu personajele lor preferate. Uite tot ce trebuie să știi despre Wednesday, sezonul 2. Află când se lansează cea de-a doua parte a producției și cu ce provocări se vor confrunta studenții Academiei Nevermore.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 6:35

Producătorii serialului fenomen au confirmat zvonurile potrivit cărora se va lansa un al doilea sezon. Fanii din România au doar motive de bucurie. Prima parte a producției a fost filmată, în cea mai mare măsură, pe teritoriu țării noastre. Producția lui Tim Burton a reușit să stabilească un record de vizionări pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming online.

Tot ceea ce trebuie să știi despre „Wednesday”, sezonul 2

Pe data de 6 ianuarie 2023, Netflix a lansat un videoclip în care Jenna Ortega le mulțumește fanilor săi în numele personajului pe care l-a jucat, Wednesday. Videoclipul reprezintă o compilație de scene din primul sezon a seriei. Jena a fost cea care a anunțat faptul că Wednesday va avea sezonul 2.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”În ultimele săptămâni am fost vânătă, bântuită și imitată de milioane de ori în întreaga lume. A fost o turtură pură. Mulțumesc.”

Reclamă

Acestea sunt toate datele pe care fanii le-au putut obține. Producătorii serialului nu au dorit să ofere mai multe detalii privind lansarea celui de-al doilea sezon. O dată oficială nu a putut fi comunicată până la acest moment.

Se speculează că unele filmări ar putea avea loc din nou în România. Satul Jericho a fost construit la studiourile Buftea, iar producătorii s-ar putea întoarce pentru a filma aici. De altfel, fanii seriei au putut să vadă cum arată satul Jericho în cadrul unor vizite ce au fost organizate.

Platforma de streaming online care distribuie serialul a anunțat faptul că cel de-al doilea sezon va exista cu siguranță. Deși fanii nu cunosc mai multe detalii, așteaptă cu nerăbdare să afle ce surprize le va rezerva seria de succes în sezonul 2.

Reclamă

Ce personaje se întorc în sezonul 2 din Wednesday

Cel de-al doilea sezon din serial o să aducă pe micile ecrane unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Jenna Ortega se va întoarce în rolul principal al lui Wednesday. Fanii se așteaptă ca Thing, mâna ei dreaptă și partenerul ideal în orice situație, să se întoarcă. Personajul Thing a fost interpretat în primul sezon al seriei de către actorul român Victor Dorobanț. Totodată, fanii îl vor putea vedea pe Xavier Thorpe, interpretat de Percy Hynes White. Alți actori care s-ar putea întoarce în cel de-al doilea sezon al seriei ar putea fi:

  • Emma Myers ca Enid Sinclair
  • Joy Sunday ca Bianca Barclay
  • George Farmer ca Ajax Petroplus
  • Naomi J Ogawa ca Yoko Tanaka
  • Jamie McShane în rolul șeriful Donovan Galpin
  • Luis Guzmán ca Gomez Addams
  • Catherine Zeta-Jones ca Morticia Addams
  • Isaac Ordonez ca Pugsley Addams
  • Fred Armisen ca unchiul Fester

Ms Thornhill s-ar putea întoarce și ea pe micile ecrane. Rolul fiind interpretat în primul sezon de către Christina Ricci. Personajele celui de-al doilea sezon nu au fost confirmate de către producători, relatează Digital Spy.com. Totuși, mai multe detalii privind sezonul 2 ar urma să apară pe măsură ce o să fie dezvăluită și data oficială de lansare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×