Reclamă

Lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy. Actorul din Dallas a împlinit 74 de ani

Patrick Duffy este un nume binecunoscut în televiziune. Cariera sa de lungă durată se întinde din 1974 până în prezent. Născut în 1949 în statul Montana, Duffy a jucat o serie de roluri în seriale de succes de televiziune. Cel mai memorabil rol este cel pe care l-a atins la începutul carierei ca Bobby Ewing în serialul de televiziune extrem de popular, Dallas. Ai mai jos o listă cu lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy.

Publicat: 17 martie 2023, 12:01

Duffy a obținut rolul care i-a adus faima mondială în 1978. Se pare că a câștigat 75.000 de dolari pe episod. A primit și un bonus de semnare de 1 milion de dolari pentru rolul său continuu în serial. Probabil că ești familiarizată cu celebrul actor, dar iată câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre Patrick Duffy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy

Și pentru că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, aniversarea sa de 74 de ani a fost un prilej bun pentru a aduce în fața fanilor detalii mai puțin cunoscute despre el.

Află de aici care e cel mai bun film din lume. Producțiile care au ajuns la inima fanilor nu sunt deloc puține.

A primit numele după ziua în care s-a născut

Cine știe dacă părinții lui Duffy aveau deja un nume ales pentru el înainte de a se naște, sau doar oscilau, dar oricare ar fi fost situația, decizia finală cu privire la prenumele lui Duffy a fost decisă datorită zilei în care s-a născut, care s-a întâmpat să fie de Sf. Patrick. Da, a fi născut în ziua de Sfântul Patrick pare să-i fi adus noroc. Cu toate acestea, actorul nu își atribuie norocul zilei sale de naștere. El spune că totul se datorează eforturilor sale pentru a ajunge unde este. Duffy afirmă că lucrează în mod constant pentru a-și crea propriul noroc și, odată ce obține, lucrează la fel de mult pentru a-l păstra.

Reclamă

Planul său inițial era să fie un atlet profesionist

La începutul vieții lui Duffy, înainte ca actoria să-și spună cuvântul, acesta a visat să devină un atlet celebru. Duffy era doar un adolescent când a devenit scafandru certificat, dar aici s-a încheiat visul. El a ajuns să se îndrăgostească de actorie. A fost doar unul dintre alți 12 studenți care au fost acceptați să participe la Programul de formare profesională a actorilor de la Universitatea din Washington, Seattle. Dar zilele de scufundări l-au ajutat mai târziu să obțină un rol, când a fost distribuit în Man From Atlantis. Atunci a trebuit adesea să-și țină respirația sub apă timp de trei minute.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Patrick Duffy, imagine din tinerețe, cu părul aranjat cu cărare, într-o cămașă cu imprimeu
La începutul vieții lui Duffy, înainte ca actoria să-și spună cuvântul, acesta a visat să devină un atlet celebru / Profimedia Images

Și-a pierdut ambii părinți din cauza unei crime

Nu toate poveștile despre viața lui Duffy sunt fericite. Familia lui Duffy a fost subiectul unei tragedii imense în 1986. Ambii părinți au fost uciși pe 18 noiembrie, în propria lor tavernă. Doi adolescenți au intrat în tavernă cu intenția de a o jefui. I-au împușcat pe ambii părinți ai lui Duffy, Terrence și Marie Duffy, ucigându-i pe amândoi. Adolescenții, Kenneth Miller și Sean Wentz, au fost ambii condamnați la 180 de ani de închisoare. Apoi, mai târziu, Wentz și-a schimbat povestea și a spus că el a fost cel care a tras, nu Miller. Deși Miller a fost ulterior eliberat condiționat în 2007, i s-a respins cererea de clemență.

Soția lui era mai în vârstă decât el

Duffy a fost căsătorită cu aceeași femeie din 1974 – 2017 când a murit de cancer. Carlyn Rosser a fost o faimoasă dansatoare de balet la First Chamber Dance Company din New York. Era cu 10 ani mai în vârstă decât el. Duffy a cunoscut-o pe Rosser după ce absolvise facultatea. Duffy avea 24 de ani la acea vreme, iar Rosser, 34.

Convertit la budism

Soția lui Duffy era budistă și când s-a îndrăgostit de ea, s-a îndrăgostit și de religie. Duffy s-a convertit la budism și cei doi s-au căsătorit în 1974 într-un templu budist. Duffy a rămas un budist activ, el și soția sa și-au crescut băieții în această religie și au fost foarte implicați în organizația budistă, Soka Gakkai International. Când a decis să se convertească și să se mute la New York cu Rosser, le-a scris o scrisoare părinților săi și le-a spus totul. El a spus pentru Digest într-un interviu că le-a scris chiar așa: „Dragă mamă și tată, mă mut la New York să locuiesc cu o balerină căsătorită, în vârstă de 34 de ani. P.S.: Sunt budist”.

Și-a rupt corzile vocale în facultate

Sună dureros, dar se întâmplă atât cântăreților, cât și actorilor. Din păcate, lui Duffy i s-a întâmplat asta în ultimul an de facultate. În următorii câțiva ani, a predat și cursuri de mișcare și mimă până când a putut reîncepe să joace în filme.

Cel mai mare rol al lui a fost cel din Dallas

Serialul de televiziune de succes, Dallas, l-a dus pe Duffy la următorul nivel în actorie când a acceptat rolul lui Bobby Ewing. A jucat alături de celebrul actor Larry Hagman în serial și Ken Kercheval. Rolul lui Hagman, J.R. Ewing, a fost un nume cunoscut, dar Duffy nu a fost departe. În timpul serialului de lungă durată, Duffy a apărut într-un total de 326 de episoade, în timp ce Hagman a apărut în toate cele 357 de episoade. Nu numai că Duffy a fost o vedetă uriașă în serialul popular, dar el a ajuns și să regizeze 30 de episoade de-a lungul întregului serial.

A avut o melodie de top în Olanda

Sunt mulți actori care au mai multe talente, nu doar actorie. Când vine vorba de showbiz, nu este neobișnuit să vezi un cântăreț/compozitor trecând la actoria Hollywood-ului și invers, făcându-și drum în mai multe domenii cu talente multiple. Cei mai mulți oameni probabil nu ar fi ghicit că Duffy are un pic de talent muzical. Nu numai că Duffy cântă la pian, dar a și cântat, iar single-ul său a ajuns în fruntea topurilor din Țările de Jos. Cântecul, Together We’re Strong, a fost un duet pe care l-a înregistrat cu o cântăreață franceză pe nume Mireille Mathieu și a urcat până pe locul 5 în aprilie 1983.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×