Reclamă

Lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy. Actorul din Dallas a împlinit 74 de ani

Patrick Duffy este un nume binecunoscut în televiziune. Cariera sa de lungă durată se întinde din 1974 până în prezent. Născut în 1949 în statul Montana, Duffy a jucat o serie de roluri în seriale de succes de televiziune. Cel mai memorabil rol este cel pe care l-a atins la începutul carierei ca Bobby Ewing în serialul de televiziune extrem de popular, Dallas. Ai mai jos o listă cu lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy.

Publicat: 17 martie 2023, 12:01

Duffy a obținut rolul care i-a adus faima mondială în 1978. Se pare că a câștigat 75.000 de dolari pe episod. A primit și un bonus de semnare de 1 milion de dolari pentru rolul său continuu în serial. Probabil că ești familiarizată cu celebrul actor, dar iată câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre Patrick Duffy.

Lucruri pe care nu le știai despre Patrick Duffy

Și pentru că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, aniversarea sa de 74 de ani a fost un prilej bun pentru a aduce în fața fanilor detalii mai puțin cunoscute despre el.

Află de aici care e cel mai bun film din lume. Producțiile care au ajuns la inima fanilor nu sunt deloc puține.

A primit numele după ziua în care s-a născut

Cine știe dacă părinții lui Duffy aveau deja un nume ales pentru el înainte de a se naște, sau doar oscilau, dar oricare ar fi fost situația, decizia finală cu privire la prenumele lui Duffy a fost decisă datorită zilei în care s-a născut, care s-a întâmpat să fie de Sf. Patrick. Da, a fi născut în ziua de Sfântul Patrick pare să-i fi adus noroc. Cu toate acestea, actorul nu își atribuie norocul zilei sale de naștere. El spune că totul se datorează eforturilor sale pentru a ajunge unde este. Duffy afirmă că lucrează în mod constant pentru a-și crea propriul noroc și, odată ce obține, lucrează la fel de mult pentru a-l păstra.

Reclamă

Planul său inițial era să fie un atlet profesionist

La începutul vieții lui Duffy, înainte ca actoria să-și spună cuvântul, acesta a visat să devină un atlet celebru. Duffy era doar un adolescent când a devenit scafandru certificat, dar aici s-a încheiat visul. El a ajuns să se îndrăgostească de actorie. A fost doar unul dintre alți 12 studenți care au fost acceptați să participe la Programul de formare profesională a actorilor de la Universitatea din Washington, Seattle. Dar zilele de scufundări l-au ajutat mai târziu să obțină un rol, când a fost distribuit în Man From Atlantis. Atunci a trebuit adesea să-și țină respirația sub apă timp de trei minute.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Patrick Duffy, imagine din tinerețe, cu părul aranjat cu cărare, într-o cămașă cu imprimeu
La începutul vieții lui Duffy, înainte ca actoria să-și spună cuvântul, acesta a visat să devină un atlet celebru / Profimedia Images

Și-a pierdut ambii părinți din cauza unei crime

Nu toate poveștile despre viața lui Duffy sunt fericite. Familia lui Duffy a fost subiectul unei tragedii imense în 1986. Ambii părinți au fost uciși pe 18 noiembrie, în propria lor tavernă. Doi adolescenți au intrat în tavernă cu intenția de a o jefui. I-au împușcat pe ambii părinți ai lui Duffy, Terrence și Marie Duffy, ucigându-i pe amândoi. Adolescenții, Kenneth Miller și Sean Wentz, au fost ambii condamnați la 180 de ani de închisoare. Apoi, mai târziu, Wentz și-a schimbat povestea și a spus că el a fost cel care a tras, nu Miller. Deși Miller a fost ulterior eliberat condiționat în 2007, i s-a respins cererea de clemență.

Soția lui era mai în vârstă decât el

Duffy a fost căsătorită cu aceeași femeie din 1974 – 2017 când a murit de cancer. Carlyn Rosser a fost o faimoasă dansatoare de balet la First Chamber Dance Company din New York. Era cu 10 ani mai în vârstă decât el. Duffy a cunoscut-o pe Rosser după ce absolvise facultatea. Duffy avea 24 de ani la acea vreme, iar Rosser, 34.

Convertit la budism

Soția lui Duffy era budistă și când s-a îndrăgostit de ea, s-a îndrăgostit și de religie. Duffy s-a convertit la budism și cei doi s-au căsătorit în 1974 într-un templu budist. Duffy a rămas un budist activ, el și soția sa și-au crescut băieții în această religie și au fost foarte implicați în organizația budistă, Soka Gakkai International. Când a decis să se convertească și să se mute la New York cu Rosser, le-a scris o scrisoare părinților săi și le-a spus totul. El a spus pentru Digest într-un interviu că le-a scris chiar așa: „Dragă mamă și tată, mă mut la New York să locuiesc cu o balerină căsătorită, în vârstă de 34 de ani. P.S.: Sunt budist”.

Și-a rupt corzile vocale în facultate

Sună dureros, dar se întâmplă atât cântăreților, cât și actorilor. Din păcate, lui Duffy i s-a întâmplat asta în ultimul an de facultate. În următorii câțiva ani, a predat și cursuri de mișcare și mimă până când a putut reîncepe să joace în filme.

Cel mai mare rol al lui a fost cel din Dallas

Serialul de televiziune de succes, Dallas, l-a dus pe Duffy la următorul nivel în actorie când a acceptat rolul lui Bobby Ewing. A jucat alături de celebrul actor Larry Hagman în serial și Ken Kercheval. Rolul lui Hagman, J.R. Ewing, a fost un nume cunoscut, dar Duffy nu a fost departe. În timpul serialului de lungă durată, Duffy a apărut într-un total de 326 de episoade, în timp ce Hagman a apărut în toate cele 357 de episoade. Nu numai că Duffy a fost o vedetă uriașă în serialul popular, dar el a ajuns și să regizeze 30 de episoade de-a lungul întregului serial.

A avut o melodie de top în Olanda

Sunt mulți actori care au mai multe talente, nu doar actorie. Când vine vorba de showbiz, nu este neobișnuit să vezi un cântăreț/compozitor trecând la actoria Hollywood-ului și invers, făcându-și drum în mai multe domenii cu talente multiple. Cei mai mulți oameni probabil nu ar fi ghicit că Duffy are un pic de talent muzical. Nu numai că Duffy cântă la pian, dar a și cântat, iar single-ul său a ajuns în fruntea topurilor din Țările de Jos. Cântecul, Together We’re Strong, a fost un duet pe care l-a înregistrat cu o cântăreață franceză pe nume Mireille Mathieu și a urcat până pe locul 5 în aprilie 1983.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×