Reclamă

Prințul William a spus despre Kate Middleton că este un bucătar „foarte bun” și a vorbit despre specialitatea pe care știe să o gătească cel mai bine

Prințul William a spus despre Kate Middleton că este un bucătar „foarte bun” și a vorbit despre specialitatea pe care știe să o gătească cel mai bine. Prințul de Wales s-a alăturat unei lecții de gătit la organizația de caritate Together as One, ajutând la prepararea de pui teriyaki.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 7:51

Prințul de Wales a vizitat marți organizația de caritate Together as One. El a vrut să vadă cum funcționează organizația pentru a crea schimbări sociale pozitive. În timpul vizitei, William a îmbrăcat un șorț albastru pentru a se alătura unei lecții de gătit. E un program care îi învață pe tineri să gătească alimente hrănitoare, în timp ce fac față provocărilor generate de creșterea costului vieții.

Prințul William a spus despre Kate Middleton că este un bucătar „foarte bun”

„Oh, miroase bine aici!”, a spus regalul, în vârstă de 40 de ani, când a intrat în bucătărie, potrivit Daily Mail.

Bucătarul Kevin Muhammad a spus că pregătesc un fel de mâncare cu pui teriyaki. Acest lucru era trecut în meniu în ciuda faptului că era încă dimineață.

„Cât este ora – 10, 11 dimineața? Îmi face stomacul să bubuie”, a remarcat William.

Prințul William a împărtășit puțin despre ce experimentează cel mai mult în bucătărie cu soția sa, Kate Middleton, și cu cei trei copii ai lor, la casa lor, situată în Windsor, la doar câteva mile distanță de organizația de caritate.

Reclamă

„Gătesc puțin, dar nu mult. Totuși, Catherine este foarte bună”, a mai spus el.

Care sunt preparatele preferate ale familiei

„Fac o friptură delicioasă. Sosurile mele ies destul de uscate sau cocoloașe, trebuie să lucrez la acestea!”

Reclamă

Kate, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William au vorbit înainte despre mâncărurile lor preferate, precum și despre gătit și copt cu copiii lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani. Cuplul a împărtășit fotografii cu copiii care fac prăjituri.

În timpul vizitei sale din 2019 la școala primară Lavender, în sprijinul Săptămânii sănătății mintale a copiilor, Kate a împărtășit câteva dintre alimentele preferate ale familiei.

„Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească. Cum gătesc pentru ea”, a declarat reporterilor Matthew Kleiner-Mann, directorul executiv al Ivy Learning Trust. „Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul amestecă făina, unul pune laptele și untul. Și fac salate și alte lucruri.”

El a adăugat: „Mâncarea este importantă pentru ea și înțelege legăturile dintre sănătatea mintală și exercițiul fizic”.

Prințul William și-a folosit și el abilitățile de gătit pentru a o impresiona pe Kate în timp ce erau studenți la Universitatea St. Andrews. Când cuplul regal s-a alăturat expertului în copt Mary Berry pentru A Berry Royal Christmas în 2019, Berry a întrebat-o pe Kate dacă William a gătit vreodată acasă.

„Uneori o face. Se pricepe foarte bine la micul dejun. În zilele noastre de la Universitate, obișnuia să gătească tot felul de preparate. Cred că atunci încerca să mă impresioneze, Mary”, i-a spus Kate lui Berry râzând. „Gătea inclusiv lucruri precum sosul bolognese și chestii de genul ăsta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×