Reclamă

Bella Ramsey nu va fi redistribuită în sezonul 2 din The Last of Us. Ce declarații au făcut producătorii despre personajul Ellie

Bella Ramsey nu va fi redistribuită în sezonul 2 din The Last of Us. Anunțul i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii seriei de succes. Vestea a fost făcută publică chiar de producătorii serialului. Actrița a câștigat tot mai multă popularitate după apariția în primele nouă episoade ale sezonului 1.

Publicat: 15 martie 2023, 6:55 / Actualizat: 16 martie 2023, 14:13

Primul sezon al seriei The Last of Us a ajuns la final. Fanii s-au bucurat să audă vestea că seria va avea o continuare. Bella, actrița principală din sezonul 1, nu va fi redistribuită în sezonul 2 din The Last of Us. Producătorii au decis să-i ofere rolul fără ca aceasta să treacă prin procesul de selecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Ramsey nu va fi redistribuită în sezonul 2 din The Last of Us

Serialul care a fost adaptat după un joc video s-a încheiat. Primul sezon a avut un real succes. Însumând un număr de nouă episoade, The Last of Us promite să se întoarcă pe micile ecrane și în cel de-al doilea sezon.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

O scenă din serialul The Last Of Us care se lansează pe 15 ianuarie 2023
Serialul The Last Of Us se lansează pe data de 15 ianuarie 2023. Producția mult așteptată are la bază povestea jocului PlayStation cu același nume / Profimedia Images

După ce primul sezon a înregistrat un număr record de vizualizări, pare că cel de-al doilea sezon va aduce surprize noi.

Reclamă

Pedro Pascal l-a interpretat cu succes pe Joel, în timp ce Bella Ramsey a interpretat-o pe Ellie.

Actorii din The Last of Us au adus publicului o poveste extraordinară. Bella Ramsey are 19 ani, dar în serial interpretează o adolescentă de 14 ani.

Admiratorii seriei The Last of Us știu că partea a doua a jocului include un salt în timp de aproape cinci ani. Astfel, producătorii sunt de părere că rolul interpretat de Bella Ramsey poate rămâne al acesteia. Diferența constă în faptul că actrița nu va fi nevoită să treacă din nou prin procesul de selecție, scrie Insider.

Reclamă

Cum și-au motivat producătorii seriei decizia

Craig Mazin și Neil Druckmann au oferit publicului mai multe informații privind decizia luată cu privire la actrița care o va interpreta pe Ellie, scrie publicația Insider.

Aceștia au confirmat într-o conferință de presă recentă că cel de-al doilea sezon o va avea ca protagonistă pe Bella Ramsey. Cât privește rolul jucat de Pascal, producătorii nu au făcut nicio dezvăluire. Mazin a explicat în detaliu de ce consideră că nu este nevoie de o nouă actriță pentru sezonul al doilea.

”Procesul de casting este în general unul dur și căutăm să invităm cât mai mulți oameni care să se alăture acestuia.”

”Știm deja ce trebuie să facem când vine vorba de costume, make-up și coafura personajelor, dar cele mai importante lucruri rămân legate de sufletul actorului.”

Fanii s-ar fi arătat deranjați la începutul seriei de faptul că Bella Ramsey nu seamănă cu personajul din jocul video, însă Mazin a mizat pe talentul actriței.

Creatorul seriei a declarat că cel de-al doilea sezon va fi puțin diferit față de povestea jocului video. Acesta își dorește să surprindă cât mai mult audiența. O dată oficială a lansării celui de-al doilea sezon nu a fost confirmată.

Anunțul este oficial. Producătorii spun că Bella Ramsey nu va trece prin procesul de redistribuire al actorilor. Vedeta o va interpreta pe Ellie fără să fie nevoie să treacă prin probleme de selecție.

”Suntem extrem de norocoși să o avem pe Bella alături. Singurul motiv pentru care nu am putea să o avem alături, este dacă ea decide că nu vrea să mai lucreze alături de noi. Însă chiar și atunci am încerca să o aducem în cel de-al doilea sezon”, și-au încheiat producătorii declarațiile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×