Reclamă

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Actrița a povestit într-un interviu de ce a luat aceasta decizie. Jenna a jucat în primul sezon al seriei în rolul principal. Diva a adus-o la viață pe enigmatica Wednesday.

Publicat: 9 martie 2023, 6:12

Deși consideră că nu a dat dovadă de profesionalism atunci când a luata ceastă decizie, Jenna recunoaște că s-a văzut nevoită să schimbe replicile personajului său. Diva nu s-a consultat anterior cu scenariștii, aceasta s-a mulțumit doar să-l informeze pe producătorul serialului în ceea ce privește decizia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday

Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii ani. Seria de succes a reușit să ajungă rapid la inimile fanilor din lumea întreagă. Ortega a participat recent la un podcast unde a oferit informații din spatele camerelor de filmat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment / Profimedia Images

Actrița este de părere că personajul său avea nevoie de o schimbare. Diva a declarat că tot scriptul era în dezacord cu imaginea pe care personajul său trebuia să o afișeze.

Reclamă

”Când am citit toate replicile mi-am dat seama că acestea se potrivesc pentru un public mult prea tânăr. Când am semnat să joc în serie nu am primit tot scenariul, nu am primit tot scriptul. Mi-am închipuit că urmează să fie mult mai întunecat, dar nu a fost deloc așa.”

”A trebuit să pun puțin piciorul în prag. Tot ce mi se cerea să spun ca Wednesday nu avea sens pentru acest personaj. Știu că au fost multe momente în care nu am fost profesionistă pentru că am început să schimb replicile. Au fost momente când am stat la masă cu scenariștii și trebuia să le explic de ce le-am schimbat textul”.

Jenna spune că a vrut să-și pună amprenta asupra personajului său. De multe ori a făcut schimbări pentru a avea o interpretare autentică. Actrița a declarat faptul că s-a regăsit în personajul său. Recent, Jenna a povestit publicului și despre viața sa amoroasă.

Reclamă

Ce crede Jenna Ortega despre personajul Wednesday

Jenna Ortega nu se teme să fie sinceră cu publicul său. Vedeta a povestit fără perdea ce crede despre personajul pe care -a interpretat.Succesul din Wednesday i-a adus Jennei recunoașterea mult dorită la nivel internațional.

”Am fost protectivă cu personajul meu. Nu puteam să spun povestea aceasta fără să mă implic emoțional. Altfel interpretarea mea ar fi fost una plictisitoare și fără sens. Când ești mic și spui lucruri răutăcioase ți se pare că e ceva amuzant.”

”Atunci când ești mare și spui lucruri răutăcioase îți dai seama că nu e ok ce ai făcut. Aici a fost nevoie să fac diferența în personajul său. Tim Burton nu a vrut să exprim nicio emoție. Tim și-a dorit să am o expresie cât mai neutră. Mi-a plpcut mult asta. Însă au fost și momente când oamenii nu aveau încredere în ceea ce încercam să creez pentru personajul meu”.

Jenna spune că a luptat pentru a-și face vocea auzită și pentru a avea o interpretare corectă. Diva a luat toate măsurile necesare pentru a aduce în fața camerelor o Wednesday așa cum și-a imaginat-o de la început. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×