Reclamă

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Actrița a povestit într-un interviu de ce a luat aceasta decizie. Jenna a jucat în primul sezon al seriei în rolul principal. Diva a adus-o la viață pe enigmatica Wednesday.

Publicat: 9 martie 2023, 6:12

Deși consideră că nu a dat dovadă de profesionalism atunci când a luata ceastă decizie, Jenna recunoaște că s-a văzut nevoită să schimbe replicile personajului său. Diva nu s-a consultat anterior cu scenariștii, aceasta s-a mulțumit doar să-l informeze pe producătorul serialului în ceea ce privește decizia sa.

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday

Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii ani. Seria de succes a reușit să ajungă rapid la inimile fanilor din lumea întreagă. Ortega a participat recent la un podcast unde a oferit informații din spatele camerelor de filmat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment / Profimedia Images

Actrița este de părere că personajul său avea nevoie de o schimbare. Diva a declarat că tot scriptul era în dezacord cu imaginea pe care personajul său trebuia să o afișeze.

Reclamă

”Când am citit toate replicile mi-am dat seama că acestea se potrivesc pentru un public mult prea tânăr. Când am semnat să joc în serie nu am primit tot scenariul, nu am primit tot scriptul. Mi-am închipuit că urmează să fie mult mai întunecat, dar nu a fost deloc așa.”

”A trebuit să pun puțin piciorul în prag. Tot ce mi se cerea să spun ca Wednesday nu avea sens pentru acest personaj. Știu că au fost multe momente în care nu am fost profesionistă pentru că am început să schimb replicile. Au fost momente când am stat la masă cu scenariștii și trebuia să le explic de ce le-am schimbat textul”.

Jenna spune că a vrut să-și pună amprenta asupra personajului său. De multe ori a făcut schimbări pentru a avea o interpretare autentică. Actrița a declarat faptul că s-a regăsit în personajul său. Recent, Jenna a povestit publicului și despre viața sa amoroasă.

Reclamă

Ce crede Jenna Ortega despre personajul Wednesday

Jenna Ortega nu se teme să fie sinceră cu publicul său. Vedeta a povestit fără perdea ce crede despre personajul pe care -a interpretat.Succesul din Wednesday i-a adus Jennei recunoașterea mult dorită la nivel internațional.

”Am fost protectivă cu personajul meu. Nu puteam să spun povestea aceasta fără să mă implic emoțional. Altfel interpretarea mea ar fi fost una plictisitoare și fără sens. Când ești mic și spui lucruri răutăcioase ți se pare că e ceva amuzant.”

”Atunci când ești mare și spui lucruri răutăcioase îți dai seama că nu e ok ce ai făcut. Aici a fost nevoie să fac diferența în personajul său. Tim Burton nu a vrut să exprim nicio emoție. Tim și-a dorit să am o expresie cât mai neutră. Mi-a plpcut mult asta. Însă au fost și momente când oamenii nu aveau încredere în ceea ce încercam să creez pentru personajul meu”.

Jenna spune că a luptat pentru a-și face vocea auzită și pentru a avea o interpretare corectă. Diva a luat toate măsurile necesare pentru a aduce în fața camerelor o Wednesday așa cum și-a imaginat-o de la început. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×