Reclamă

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Ce a determinat-o pe actriță să ia această decizie

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday. Actrița a povestit într-un interviu de ce a luat aceasta decizie. Jenna a jucat în primul sezon al seriei în rolul principal. Diva a adus-o la viață pe enigmatica Wednesday.

Publicat: 9 martie 2023, 6:12

Deși consideră că nu a dat dovadă de profesionalism atunci când a luata ceastă decizie, Jenna recunoaște că s-a văzut nevoită să schimbe replicile personajului său. Diva nu s-a consultat anterior cu scenariștii, aceasta s-a mulțumit doar să-l informeze pe producătorul serialului în ceea ce privește decizia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega a rescris multe dintre replicile serialului Wednesday

Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii ani. Seria de succes a reușit să ajungă rapid la inimile fanilor din lumea întreagă. Ortega a participat recent la un podcast unde a oferit informații din spatele camerelor de filmat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment / Profimedia Images

Actrița este de părere că personajul său avea nevoie de o schimbare. Diva a declarat că tot scriptul era în dezacord cu imaginea pe care personajul său trebuia să o afișeze.

Reclamă

”Când am citit toate replicile mi-am dat seama că acestea se potrivesc pentru un public mult prea tânăr. Când am semnat să joc în serie nu am primit tot scenariul, nu am primit tot scriptul. Mi-am închipuit că urmează să fie mult mai întunecat, dar nu a fost deloc așa.”

”A trebuit să pun puțin piciorul în prag. Tot ce mi se cerea să spun ca Wednesday nu avea sens pentru acest personaj. Știu că au fost multe momente în care nu am fost profesionistă pentru că am început să schimb replicile. Au fost momente când am stat la masă cu scenariștii și trebuia să le explic de ce le-am schimbat textul”.

Jenna spune că a vrut să-și pună amprenta asupra personajului său. De multe ori a făcut schimbări pentru a avea o interpretare autentică. Actrița a declarat faptul că s-a regăsit în personajul său. Recent, Jenna a povestit publicului și despre viața sa amoroasă.

Reclamă

Ce crede Jenna Ortega despre personajul Wednesday

Jenna Ortega nu se teme să fie sinceră cu publicul său. Vedeta a povestit fără perdea ce crede despre personajul pe care -a interpretat.Succesul din Wednesday i-a adus Jennei recunoașterea mult dorită la nivel internațional.

”Am fost protectivă cu personajul meu. Nu puteam să spun povestea aceasta fără să mă implic emoțional. Altfel interpretarea mea ar fi fost una plictisitoare și fără sens. Când ești mic și spui lucruri răutăcioase ți se pare că e ceva amuzant.”

”Atunci când ești mare și spui lucruri răutăcioase îți dai seama că nu e ok ce ai făcut. Aici a fost nevoie să fac diferența în personajul său. Tim Burton nu a vrut să exprim nicio emoție. Tim și-a dorit să am o expresie cât mai neutră. Mi-a plpcut mult asta. Însă au fost și momente când oamenii nu aveau încredere în ceea ce încercam să creez pentru personajul meu”.

Jenna spune că a luptat pentru a-și face vocea auzită și pentru a avea o interpretare corectă. Diva a luat toate măsurile necesare pentru a aduce în fața camerelor o Wednesday așa cum și-a imaginat-o de la început. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×