Reclamă

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă. Actrița a făcut dezvăluiri intime

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă. Actrița celebră din Wednesday a făcut dezvăluiri intime. Aceasta spune că a avut o relație de lungă durată, însă programul aglomerat a făcut-o pe vedetă să-și pună relațiile pe locul doi.

Publicat: 7 martie 2023, 11:39

Jenna Ortega spune că a avut de-a lungul timpului câteva relații serioase. Actrița în vârstă de 20 de ani nu se simte pregătită în acest moment pentru a începe o nouă relație. Vedeta preferă să se axeze mai mult asupra carierei sale.

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă

Vedeta din Wednesday și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast. Jenna a fost invitată a Armchair Expert și a vorbit despre viața ei amoroasă. Se pare că diva întâmpină câteva probleme în sfera relațiilor. Diva nu pare dispusă să facă în acest moment un compromis între viața personală și cea profesională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega la premiera serialului “Wednesday”
Jenna Ortega a trecut printr-o transformare remarcabilă / Getty Images

”Nu cred că sunt interesată de nimeni în acest moment. Asta e și o parte a stimei de sine. Nu mă simt pregătită în acest moment să fiu vulnerabilă sau să încep să am încredere în cineva. Am avut o relație pentru mai mulți ani.”

Reclamă

”Totuși, am fost nevoită să închei lucrurile când au devenit mult prea agitate. Nu a avut legătur cu persoana din viața mea. A fost pur și simplu faptul că nu reușeam eu să fac față lucrurile”.

Cariera actriței este în plină ascensiune, iar programul încărcat o împiedică pe Jenna să poată avea o relație serioasă.

Vedeta a fost foarte sinceră în ceea ce privește perspectiva ei asupra relațiilor amoroase. Jenna este de părere că nu ar trebui să intre într-o relație dacă nu are timpul și energia necesară pentru aceasta. Actrița spune că preferă să fie sinceră și să se concentreze asupra carierei sale.

Reclamă

Ce relații a avut Jenna Ortega de-a lungul timpului

Jenna Ortega îți ține viața privată departe de ochii curioșilor. Actrița vorbește rareori despre relații sau despre prieteni și familie. Atunci când este invitată la interviuri preferă să povestească despre cariera sa. Succesul serialului Wednesday i-a deschis Jennei noi oportunități.

Actrița are acum un program și mai încărcat. Însă în trecut s-a zvonit faptul că aceasta ar fi avut o relație cu Asher Angel. Jenna și Asher au fost văzuți pentru prima dată împreună în anul 2018 la o petrecere de Halloween. Cei doi s-au costumat în Ariana Grande și Pete Davidson.

Ulterior au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice., relatează publicația Etonline.com. Înainte de relația cu Aher s-a zvonit că aceasta ar fi avut o relație cu Isaak Presley și Jacob Sartorius. Însă Jenna nu a confirmat niciodată zvonurile privind o posibilă relație cu cei doi.

Actrița pereferă să nu discute chestiunile intime în public. În cel mai recent interviu Jenna l-a amintit pe Percy Hynes White. Vedeta spune că are o relație strânsă cu acesta. Totodată, diva spune că Emma Myers este una dintre cele mai apropiate prietene pe care le are.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×