Reclamă

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă. Actrița a făcut dezvăluiri intime

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă. Actrița celebră din Wednesday a făcut dezvăluiri intime. Aceasta spune că a avut o relație de lungă durată, însă programul aglomerat a făcut-o pe vedetă să-și pună relațiile pe locul doi.

Publicat: 7 martie 2023, 11:39

Jenna Ortega spune că a avut de-a lungul timpului câteva relații serioase. Actrița în vârstă de 20 de ani nu se simte pregătită în acest moment pentru a începe o nouă relație. Vedeta preferă să se axeze mai mult asupra carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega a povestit despre viața ei amoroasă

Vedeta din Wednesday și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast. Jenna a fost invitată a Armchair Expert și a vorbit despre viața ei amoroasă. Se pare că diva întâmpină câteva probleme în sfera relațiilor. Diva nu pare dispusă să facă în acest moment un compromis între viața personală și cea profesională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega la premiera serialului “Wednesday”
Jenna Ortega a trecut printr-o transformare remarcabilă / Getty Images

”Nu cred că sunt interesată de nimeni în acest moment. Asta e și o parte a stimei de sine. Nu mă simt pregătită în acest moment să fiu vulnerabilă sau să încep să am încredere în cineva. Am avut o relație pentru mai mulți ani.”

Reclamă

”Totuși, am fost nevoită să închei lucrurile când au devenit mult prea agitate. Nu a avut legătur cu persoana din viața mea. A fost pur și simplu faptul că nu reușeam eu să fac față lucrurile”.

Cariera actriței este în plină ascensiune, iar programul încărcat o împiedică pe Jenna să poată avea o relație serioasă.

Vedeta a fost foarte sinceră în ceea ce privește perspectiva ei asupra relațiilor amoroase. Jenna este de părere că nu ar trebui să intre într-o relație dacă nu are timpul și energia necesară pentru aceasta. Actrița spune că preferă să fie sinceră și să se concentreze asupra carierei sale.

Reclamă

Ce relații a avut Jenna Ortega de-a lungul timpului

Jenna Ortega îți ține viața privată departe de ochii curioșilor. Actrița vorbește rareori despre relații sau despre prieteni și familie. Atunci când este invitată la interviuri preferă să povestească despre cariera sa. Succesul serialului Wednesday i-a deschis Jennei noi oportunități.

Actrița are acum un program și mai încărcat. Însă în trecut s-a zvonit faptul că aceasta ar fi avut o relație cu Asher Angel. Jenna și Asher au fost văzuți pentru prima dată împreună în anul 2018 la o petrecere de Halloween. Cei doi s-au costumat în Ariana Grande și Pete Davidson.

Ulterior au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice., relatează publicația Etonline.com. Înainte de relația cu Aher s-a zvonit că aceasta ar fi avut o relație cu Isaak Presley și Jacob Sartorius. Însă Jenna nu a confirmat niciodată zvonurile privind o posibilă relație cu cei doi.

Actrița pereferă să nu discute chestiunile intime în public. În cel mai recent interviu Jenna l-a amintit pe Percy Hynes White. Vedeta spune că are o relație strânsă cu acesta. Totodată, diva spune că Emma Myers este una dintre cele mai apropiate prietene pe care le are.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×