Reclamă

Cine sunt actorii din „The Last Of Us”. Bella Ramsey are 19 ani și joacă rolul unei fetițe de 14 ani

The Last of Us este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment. Producția de succes a fost realizată după un joc video și a reușită să ajungă la scurt timp populară în întreaga lume. Serialul lansat pe data de 15 ianuarie se apropie de final, așa că ne-am gândit să-ți oferim mai multe informații despre cine sunt actorii din The Last of Us.

Publicat: 12 martie 2023, 6:12

Seria The Last of Us a adus în prim plan un peisaj post apocaliptic. În rolurile principale seria a reunit doi dintre cei mai cunoscuți actori. Pedro Pascal și Bella Ramsey au făcut echipă pe platourile de filmare ale producției. Ei i-au adus la viață pe Joel Miller și Ellie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt actorii din The Last of Us

Seria de succes ne poartă în povestea unei lumi apocaliptice, unde personajele principale încearcă să găsească împreună o soluție pentru a pune capăt pandemiei care a cuprins omenirea. Seria de succes se bazează pe jocul video cu același nume, iar până în prezent a captivat publicul din întreaga lume.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bella Ramsey în timp ce îl ține în brațe pe Pedro Pascal la premiera The Last of Us din Los Angeles
Bella Ramsey și Pedro Pascal sunt actorii principali din serialul The Last of Us / Getty Images

Producția de succes a fost adaptată pentru audiența internațională de către Neil Druckmann și Craig Mazin. Craig Mazin este bine cunoscut pentru implicarea sa în realizarea serialului Cernobîl. Conform publicațiilor internaționale, primul episod a fost urmărit de peste 4 milioane de telespectatori.

Reclamă

Primul sezon al seriei va avea un total de nouă episoade. Creatorii serialului nu au făcut încă declarații despre un al doilea sezon. În continuare te invităm să descoperi mai multe despre cine sunt actorii din The Last of Us.

Bella Ramsey a devenit celebră în urma apariției în Game of Thrones

Bella Ramsey are în față o carieră de succes. Tânăra în vârstă de 19 ani joacă în The Last of Us rolul lui Ellie, o adolescentă de 14 ani. Isabella May Ramsey s-a născut în septembrie 2003 și a devenit cunoscută în urma interpretării lui Lyanna Mormont în seria Game of Thrones.

Reclamă

Bella s-a născut în Nottingham și a făcut cea mai mare parte a studiilor în mediul online. Aceasta a început să joace ca hobby la vârsta de doar patru anișori, iar curând pasiunea sa s-a transformat în ceva mult mai măreț.

Din anul 2016 până în anul 2019, Ramsey a jucat în seria Game of Thrones. În paralel Bella a jucat în The Worst Witch, vedeta a primit în 2019 premiul pentru Cea mai bună interpretare la British Academy Children’s Awards.

Bella și-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din seria animată Hilda, care a marcat și vocea uimitoare a actriței. În ceea ce privește viața personală, Bella spune despre ea că este o persoană non-binară.

Vedeta a povestit recent și despre bandajul pe care l-a purtat pe bust în timpul filmărilor pentru producția The Last of Us. Actrița este în general foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu admiratorii săi din lumea întreagă.

Pedro Pascal are o carieră de succes

Actorii din The Last of Us impresionează printr-o carieră de succes. Pedro Pascal este un actor îndrăgit pentru rolurile sale din filmele și serialele de acțiune. Actorul a jucat și el în seria Game of Thrones. Acesta l-a portretizat pe Oberyn Martell în cel de-al patrulea sezon al seriei de succes.

Pedro ale un protofoliu impresionat și este recunoascut pentru rolul din Narcos și Kingsman: Cercul de Aur.

Pascal s-a născut în Santiago de Chile. Viața sa timpurie a fost una agitată, iar Pascal a ajuns să fie crescut în Satele Unite ale Americii alături de fratele său mai mic, Lucas Balmaceda. Actorul a început să cocheteze cu această pasiune de la vârsta de 11 ani. Pablo a studiat ulterior actoria la Orange County School of Arts și la Tisch School of the Arts de la New York University.

Actorul în vârstă de 47 de ani se bucură acum de un real succes în urma interpretării sale din The Last of Us. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce provocări vor mai avea de trecut Ellei și Joel în ultimele episoade ale sezonului unu din seria The Last of Us.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×