Reclamă

Cele mai bune filme și seriale cu Pedro Pascal. În ce producții a jucat actorul înainte să apară în The Last of Us

Pedro Pascal a devenit unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood după apariția în serialul The Last of Us. Cu toate acestea, actorul are în spate o mulțime de producții de succes în care s-a remarcat. Cel mai recent serial în care a jucat alături de Bella Ramsey i-a adus un număr și mai mare de fani. Te invităm să descoperi cele mai bune filme și seriale cu Pedro Pascal.

Publicat: 23 martie 2023, 6:37

Pedro Pascal are o carieră de succes. Actorul în vârstă de 47 de ani a avut timp să se facă remarcat datorită serialelor și filmelor în care a jucat. Acesta a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes. Munca lui a fost răsplătită cu aprecierea pe care a meritat-o mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune filme și seriale cu Pedro Pascal

Pedro pascal s-a născut în Santiago de Chile. Actorul din The Last of Us a avut o viață destul de agitată. Acesta a ajuns în Statele Unite ale Americii și a crescut alături de fratele său mai mic și mama sa. Pascal a început să cocheteze cu actoria încă de la vârsta de 11 ani.

Vezi mai multe imagini cu Pedro Pascal în The Last of Us în Galeria Foto!

Bella Ramsey în timp ce îl ține în brațe pe Pedro Pascal la premiera The Last of Us din Los Angeles
Bella Ramsey și Pedro Pascal sunt actorii principali din serialul The Last of Us / Getty Images

Ulterior, acesta a studiat la Orange County School of Arts și la Tisch School of the Arts de la New York University. Joel din the Last of Us are o listă impresionantă de producții în care a jucat. Publicația Yahoo Entertainment a întocmit un top al serialelor și filmelor de succes ale lui Pedro Pascal.

Reclamă

Buffy the Vampire Slayer 1999

Sarah Michelle Gellar a jucat în seria de succes alături de Pedro Pascal. Pedro l-a interpretat pe Eddie, un student care a devenit vampir în cel de-al patrulea sezon al seriei de succes. Sarah și Pedro au fost colegi de platou. Recent actrița și-a arătat aprecierea față de fostul său coleg de platou. Aceasta l-a felicitat pentru succesul avut în urma apariției în seria The Last of Us.

Reclamă

Undressed 1999

Pedro Pascal a jucat inclusiv în seria Undressed. Actorul a avut o apariție episodică. Acesta l-a interpretat pe Greg timp de trei episoade, scriu publicațiile internaționale.

Law & Order 2008

La fel ca mulți alți actori de succes, Pedro Pascal a apărut în câteva episoade din Law & Order. Apariția actorului a fost una episodică, însă acesta s-a făcut remarcat însă de la început datorită talentului său. Pedro a jucat de-a lungul timpului roluri variate și a acceptat întotdeauna provocarea unui nou personaj.

Graceland 2013 – 2014

Pedro Pascal s-a alăturat actorilor din Graceland în anul 2013. Acesta l-a interpretat pe Juan Barcelo. Pascal a interpretat un agent FBI dur, dar extrem de fermecător, după cum relatează presa internațională.

Game of Thrones 2014

Pedro Pascal și Bella Ramsey au fost colegi de platou în seria Game of Thrones. Actorul l-a interpretat pe Prințul oberyn Martell și a reușit să-și mărească numărul de fani considerabil după apariția de succes. Puțini știu că Pedro a jucat chiar și în videoclipuri muzicale. Acesta a jucat alături de Heidi Klum într-un videoclip făcut pentru linia de lenjerie intimă a modelului.

Narcos 2015 – 2017

Pascal a intrat în pielea agentului DEA Javier Pena pentru 30 de episoade din seria de succes. Mai mult, actorul și-a făcut singur cele mai multe cascadorii din serial Actorul a sărit de pe clădiri fără să se teamă pentru siguranța sa. Pedro a dat dovadă de profesionalism și și-a arătat din nou talentul în urma apariției din Narcos.

The Unbearable Weight of Massive Talent 2022

Pedro Pascal a jucat în această comedie de acțiune și a reușit să strângă un număr impresionant de aprecieri. Actorul a jucat alături de Nicolas Cage și Lily Mo Sheen. Nicolas și Pedro au făcut o echipă formidabilă într-o producție care îți va aduce imediat zâmbetul pe buze.

The Mandalorian 2022- 2023

Într-o galaxie îndepărtată, Pedro Pascal este un vânător de recompense, Din Djarin.

Sezonul 3 din The Mandalorian este în plină desfășurare, iar fanii se pot bucura de interpretarea actorului în episoadele care se găsesc pe platformele de streaming online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×