Reclamă

Ce salarii au avut actorii principali din The Last of Us. Diferența uriașă dintre suma pe care a primit-o Bella Ramsey și Pedro Pascal

S-a aflat ce salarii au avut actorii principali din The Last of Us. Admiratorii seriei de succes au reușit să descopere cât au câștigat Bella Ramsey și Pedro Pascal în urma celor nouă episoade în care au jucat. Cei doi actori se vor întoarce pe platourile de filmare și în cel de-al doilea sezon.

Publicat: 10 aprilie 2023, 6:39

Serialul The Last of Us a reușit să strângă o mulțime de admiratori. Oamenii sunt interesați să afle ce sume de bani au primit Pascal și Ramsey pentru interpretările lor. Între cei doi actori ar fi fost o diferență uriașă în negocierea contractelor lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salarii au avut actorii principali din The Last of Us

Salariile actorilor din The Last of Us sunt tot mai discutate în mediul online. Fanii din lumea întreagă vor să descopere mai multe detalii despre viața celor doi actori.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bella Ramsey alături de Pedro Pascal în episodul 8 al seriei The Last of Us
Bella Ramsey a jucat alături de Pedro Pascal în seria The Last of Us / Profimedia Images

Pedro Pascal l-a interpretat cu succes pe Joel. Bella Ramsey a putut fi urmărită în rolul lui Ellie. Interpretarea lor a fost fără cusur, iar cei doi actori au dat dovadă de un talent înnăscut.

Reclamă

Pedro și Bella au făcut o echipă excelentă. Chimia dintre cei doi actori a ajuns să cucerească inimile milioanelor de fani. Călătoria uimitoare a celor doi a fost răsplătită cu succesul primului sezon al seriei, dar și cu salarii impresionante, scrie publicația Just Jared.com.

Publicațiile internaționale susțin că Bella Ramsey ar fi primit suma de 70.000 de dolari pentru fiecare episod în care a jucat. Actrița ar fi obținut suma de 630.000 de dolari în urma apariției sale în primul sezon din The Last of Us. Pedro Pascal a câștigat mult mai mult decât colega sa.

Variety scria în 2021 faptul că actorul ar urma să încaseze suma de 600.000 de dolari pentru fiecare episod în care apare. Astfel, Pedro ar fi câștigat 5.4 milioane de dolari în urma întregului sezon. Fanii s-au arătat a fi deranjați de diferența uriașă dintre cele două salarii.

Reclamă

Totuși, Pedro Pascal este un actor cunoscut care are o carieră lungă în spate, în timp ce Bella se află abia la începutul carierei sale, spun publicațiile internaționale.

Detalii mai puțin cunoscute despre actorii din The Last of Us

Pedro Pascal și Bella Ramsey au fost protagoniștii primului sezon al seriei de succes. Producătorii seriei au confirmat faptul că cei doi se vor întoarce pe platourile de filmare și în cel de-al doilea sezon al seriei de succes.

Deși nu a fost anunțată o dată oficială pentru lansarea celui de-al doilea sezon, fanii s-au bucurat să afle fatul că acesta este confirmat. Până atunci, te invităm să afli câteva detalii mai puțin cunoscute despre Bella și Pedro.

Bella Ramsey s-a născut în luna septembrie a anului 2003 și a devenit cunoscută în urma interpretării personajului Lyanna Mormont în seria Game of Thrones.

Bella a început să joace ca hobby la vârsta de patru ani, iar ulterior și-a transformat pasiunea într-o carieră de succes. Actrița a povestit mai multe despre viața sa personală și despre momentele importante din cariera sa.

Pedro Pascal s-a născut în Santiago de Chile. Acesta a început să cocheteze cu actoria la vârsta de 11 ani. Pablo are în spate o carieră de succes și a jucat de-a lungul timpului într-o mulțime de seriale de acțiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×