Reclamă

Cele mai bune seriale turcești din toate timpurile. Producții îndrăgite de milioane de oameni

În perioada de primăvară îți propunem o listă cu cele mai bune seriale turcești din toate timpurile. IMDb a întocmit un top cu unele dintre cele mai apreciate producții, iar noi ne-am gândit să selectăm câteva pentru tine.

Publicat: 16 martie 2023, 6:52 / Actualizat: 16 martie 2023, 13:08

Serialele turcești au un farmec aparte. Acestea transmit o mulțime de emoții puternice și reușesc de fiecare dată să țină publicul aproape. Pentru că ne dorim să ai parte de momente de relaxare, îți propunem să te destinzi cu unul dintre serialele pe care le-am ales pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune seriale turcești din toate timpurile

Indiferent de genul pe care îl preferi sigur o să găsești în această listă ceva pe gustul tău. Am ales seriale de dragoste, dramatice și istorice, potrivite pentru orice femeie care vrea să se relaxeze preț de câteva momente. Seriale turcești au prins tot mai multă popularitate la noi în țară în ultimii ani. De altfel, producția Dacă un bărbat iubește poate fi urmărită în platforma AntenaPLAY. Mai jos îți propunem o listă cu cinci dintre cele mai bune seriale turcești din toate timpurile.

Fatmagul

Fatmagul s-a aflat în vârstul listei de preferințe întocmită de IMDb. Serialul spune povestea unei fete care este abuzată de niște bărbați aflați sub influența alcoolului.

Reclamă

Tânăra Fatmagul se vede într-o situație fără ieșire. Kerim, unul dintre bărbații din grup, simte remușcări deoarece s-a aflat la fața locului în timpul incidentului, dar nu a intervenit să o ajute pe tânără. Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Kerim decide să o ia în căsătorie pe Fatmagul, după ce logodnicul acesteia tocmai o părăsește. Un serial plin de dramă care te va ține cu sufletul la gură.

Erkek Severse

Erkek Severse mai este cunoscut drept Dacă un bărbat iubește…. Serialul de succes a fost lansat în 2022 și a fost adus inclusiv la noi în țară.

Reclamă

Acesta se vede în AntenaPLAY, alături de multe alte producții de succes. Serialul fenomen este o comedie romantică, perfectă pentru femeile care își doresc să râdă și să se distreze. Încă din primele episoade te vei cufunda în scenele pline de dramă și umor.

Cesur Ve Güzel

Cesur se întoarce în satul în care tatăl său s-a născut cu un plan de răzbunare după moartea acestuia. Singurul lucru pe care nu l-a prevăzut este dragostea.

Acesta o întâlnește pe Suhan, fiica bărbatului despre care crede că este responsabil pentru uciderea tatălui său. Evenimentele iau o întorsătură neașteptată atunci când Cesur realizează că este îndrăgostit de Suhan.

Merhamet

Acest serial spune povestea unui avocate de succes care își întâlnește dragostea pierdută din copilărie. Cei doi se regăsesc după mai bine de 13 ani și încearcă să recupereze timpul pierdut. 

Însă întâlnirea o obligă pe femeia de succes să se împace cu trecutul traumatizant și să își caute familia pierdută. Un serial dramatic, plin de momente de suspans.

Filinta

Filinta este considera tunul dintre cele mai bune seriale turcești din toate timpurile. Povestea are la bază istoria Imperiului Otoman.

Serialul surprinde povestea unui detectiv care este și ofițer de poliție locală. Acesta este nevoit să-și dovedească nevinovăția după ce este implicat într-un incident pus la cale de inamicul său. Un serial istoric care a reușit să urce rapid în topul preferințelor din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×