Reclamă

Ce vezi în martie în AntenaPLAY. Producţiile pe care nu trebuie să le ratezi

Luna martie vine doar cu vești bune pentru abonații AntenaPLAY. O serie de noutăți vor fi lansate pe platformă, de la noi emisiuni TV la competiții sportive și seriale potrivite pentru fiecare telespectator. Descoperă mai jos ce vezi în martie în AntenaPLAY.

Publicat: 2 martie 2023, 15:40

Animații, filme, seriale, competiții sportive, pe platforma AntanaPLAY o să găsești ceva ce sigur ți se potrivește. Luna aceasta venim la tine cu noi producții de succes. Pentru că ne plac noutățile, ne-am gândit să le împărtășim și cu tine. Descoperă coninutul exclusiv al platformei AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi în luna martie

Dacă ai fost impresionată de premierele lunii februarie, atunci luna aceasta sigur te vei bucura de producțiile noi pe care ți le aducem. Două filme noi se alătură platformei. Prima producție este italiană și spune o povestea cuceritoare.

Before we say goodbye (Prima di andare via) 2022 – Regizor Massimo Cappelli

Andrea e un tânăr care lasă viața să treacă pe lângă el. Locuiește cu cel mai bun prieten al său, vrea să își finalizeze studiile și are o fostă iubită, care se joacă cu el de-a șoarecele și pisica. Vestea că suferă de o boală incurabilă îl izbește din plin și toată lumea sa se prăbușește.

Poate acest lucru să îi schimbe radical viața… În bine? Giulia suferă de aceeași boală și, datorită ei, Andrea va înțelege cât de speciale sunt, de fapt, momentele trecătoare ale vieții. Vezi filmul Before We Say Goodbye, disponibil în curând, în AntenaPLAY!

Reclamă

The Goldsmith (L’orafo) 2022 – Regizor Vincenzo Ricchiuto

Roberto, Stefano și Ariana sunt trei tâlhari, care intră prin efracție în casa unui cuplu în vârstă, cu scopul de a le jefui atelierul în care prelucrează aur.

În curând, tinerii vor descoperi că bătrânii nu sunt la fel de inofensivi pe cât par și vor trăi cele mai terifiante experiențe ale vieții lor. Filmul The Goldsmith e disponibil în curând, în AntenaPLAY.

Reclamă

Animațiile lunii în AntenaPLAY

Ne dorim ca cei mici să se bucure la fel de mult ca tine. Pe lângă seriile de succes Go Go Giwas & Pixie Fix vor intra și o serie de animații Hopster: Animanimals, Wonderballs, Streetcat Bob, Hero Dad, Sunny Bunnies, Pocoyo Nursery Rhymes și multe altele. Ia-l pe cel mic alături de tine și bucurați-vă împreună de cele mai noi animații pe care le găsești exclusiv în AntenaPLAY.

Competiții sportive doar în AntenaPLAY

Iubitorii de sport se bucură și ei de vești noi. Aceștia vor avea acces la transmisiunile live ale evenimentelor sportive,de la meciuri de fotbal din Cupa Franței și Italiei Seria B, până la Campionatul de Patinaj artistic din Japonia, gale de box și MMA.

Italia Serie B e LIVE, EXCLUSIV în AntenaPLAY! Primul meci are cinci români de naţională implicați

Italia Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Echipe de tradiție ale fotbalului italian luptă pentru promovarea în Serie A. Parma, Genoa, Cagliari sau Pisa pot fi văzute în timp real, etapă de etapă. Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Tot pentru microbiști, pe data de 25 martie AntenaPLAY transmite și meciul Andorra – România din Preliminariile UEFA EURO 2024. Pentru iubitorii sporturilor de contact se vor difuza următoarele gle: Gala Box Fight Nation, Hexagone MMA 7, Combate Global 1, MMA Fight Nation. Iar grația patinajului artistic va putea fi urmărită în Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Saitama, Japonia care va fi difuzat din 20 martie.

  • Gala Box Fight Nation 03.03.2023
  • Hexagone MMA 7 11.03.2023
  • Combate Global 1 11.03.2023
  • MMA Fight Nation 18.03.2023
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×