Reclamă

Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023. Kate Middleton și-a făcut debutul într-o rochie albă, diafană

Cea de-a 76-a ediția anuală a British Academy Film Awards a impresionat publicul cu un covor roșu de excepție. Ceremonia de premiere s-a desfășurat și anul acesta la Royal Albert Hall din Londra. Evenimentul mult așteptat a găzduit unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood și nu numai. Surpriza serii a fost reprezentată de Kate Middleton și Prințul William. Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023 a impresionat prin eleganță și stil.

Publicat: 20 februarie 2023, 9:44

Academia Britanică de Arte de Film și Televiziune și-a anunțat nominalizările încă de luna trecută. All Quiet on the Western Front a fost producția care a condus premiile cu 14 nominalizari. Printre categoriile care au fost premiate s-au aflat și cele pentru cei mai bun actori, dar și pentru cel mai bun regizor de film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023

Vedetele filmelor tale preferate au pășit și anul acesta pe covorul roșu înainte de a intra la ceremonia de premiere. Ținutele memodiabile au impresionat spectatorii din întreaga lume. Cea mai impresionantă apariție a fost de departe cea a cuplului regal.

Prințul William și Kate Middleton și-au făcut anul acesta debutul la premiile BAFTA și au salutat publicul larg în numele Casei Regale Britanice. Ceremonia a fost prezentată de Richard E. Grant și de Alison Hammond. Alături de ei au urcat pe scenă și alte personalități pentru a înmâna premiile serii.

Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton a fost senzațională într-o rochie albă cu umărul gol. Prințul William și soția sa și-au făcut debutul pe covorul roșu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales. Cea de-a 76-a ediție a BAFTA va rămâne în istorie datorită ținutei uimitoare pe care Prințesa Kate a ales să o poarte.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William la costum negru alături de Prințesa Kate într-o rochie albă în timp ce participă la Premiile BAFTA 2023
Prințul William și soția sa și-au făcut debutul pe covorul roșu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales / Profimedia Images

Majestatea Sa a optat pentru o rochie albă cu un umăr gol. La aceasta a asortat o pereche de mănuși negre din catifea. Întreaga ținută a fost semnată de designerul său preferat, Alexander McQueen. Prințesa de Wales și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei de la Zara.

Reclamă

Soțul său a optat pentru un costum negru elegant. Evenimentul a fost ținut și anul acesta la Royal Albert Hall. Prințul William este președinte al British Academy Film and Television Arts încă din anul 2010.

Cuplul a mai participat și anterior la Premiile BAFTA, însă anul lor apariția lor a fost una specială, aceasta marcând pentru prima dată sosirea lor în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Vera Wang

Pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023 și-a făcut apariția și Vera Wang. Designerul vestimentar nu-și arată o clipă vârsta.

Vera Wang într-o rochie albă la Premiile BAFTA 2023
Pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023 și-a făcut apariția și Vera Wang / Profimedia Images

Diva pare că a descoperit elixirul tinereții. Designerul de 73 de ani a apărut într-o rochie albă care i-a lăsat abdomenul lucrat la vedere. În ciuda vârstei pe care o are, Vera este un exemplu de stil și eleganță pentru fiecare femeie în parte.

Viola Davis

De la marele eveniment nu putea să lipsească Viola Davis. Actrița a uimit într-o rochie cu paiete și pelerină. Ținuta sa a fost semnată de Stella McCartney.

Viola David într-o rochie violet la premiile BAFTA 2023
De la marele eveniment nu putea să lipsească Viola Davis / Profimedia Images

La aceasta a ales să accesorizeze o poșetă neagră și o pereche de cercei cu diamante. Actrița a optat pentru un look elegant și a avut o apariție plină de glamour pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023.

Carey Mulligan

Carey Mulligan a fost o altă surpriză plăcută a serii. Actrița și-a făcut apariția într-o rochie simplă neagră. Eleganța și bunul gust au fost dictate pe covorul roșu de către Carey.

Carey Mulligan pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023
Carey Mulligan a fost o altă surpriză plăcută a serii / Profimedia Images

Simplitatea ținutei sale a fost cea care a atras privirile tuturor.

Lily James

Lily James a optat pentru o rochie albă cu paiete. Ținuta vedetei a fost completată de o fundă imensă atașată pe spatele rochiei.

Lily James într-o rochie albă pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023
Lily James a optat pentru o rochie albă / Profimedia Iamges

Totodată, diva și-a lsăsat le vedere bustul generos cu ajutorul unui decolteu creat din perle și alte pietre prețioase. Lily James a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu.

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a fost una dintre actrițele ce au ales ținute nonconformiste. Diva a pozat într-o rochie scurtă la care a asortat și o capă.

Anya Taylor Joy pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023
Anya Taylor-Joy a fost una dintre actrițele ce au ales ținute nonconformiste / Profimedia Images

Vedeta a pozat plin de încredere pe covorul roșu. Actrița de 26 de ani și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu toc, dar și un colier din aur.

Sophie Turner

Sophie Turner a avut o apariție elegantă pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023. Soția lui Joe Jonas a optat pentru o rochie elegantă, dar transparentă.

Sophie Turner pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023
Sophie Turner a avut o apariție elegantă pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023. / Profimedia Images

Ținuta divei a avut aplicate mai multe pietre prețioase. Sophie a ales să-și accesorizeze rochia cu o pereche de cercei cu pietre prețioase și câteva inele masive.

Rosie Huntington-Whiteley

Una dintre aparițiile nonconformiste a fost reprezentată și de Rosie Huntington-Whiteley. Actrița a ales să poarte o rochie care i-a lăsat la vedere părțile intime.

Rosie Huntington-Whiteley pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023
Una dintre aparițiile nonconformiste a fost reprezentată și de Rosie Huntington-Whiteley / Profimedia Images

Diva a asortat rochia cu o pereche de sandale negre. Accesoriile aproape că au lipsit. Rosie a ales doar o pereche de cercei cu diamante pentru a-și completa ținuta. Vedeta a optat inclusiv pentru un machiaj simplu, dar elegant.

Julianne Moore

Juliane Moore a fost una dintre surprizele serii. Actrița a optat pentru un look elegant. Aceasta a ales o rochie neagră la care a asortat o eșarfă cu puf alb.

Julianne Moore într-o rochie neagră cu o eșarfă albă cu puf la Premiile BAFTA 2023
Julianne Moore a avut o apariție elegantă pe covorul roșu / Profimedia Images

Întreaga ținută i-a fost accesorizată de un colier masiv cu pietre prețioase și o pereche de cercei cu diamante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×